VELUX GLU MK06 (78x118cm) 0051 - tetőtéri ablak

Cikkszám
28624396
  • ThermoTechnology™ hőszigetelés
  • Felsőkilinccsel nyitható billenőablak
  • Kétfokozatú szellőzőnyílás
  • Huzat elleni extra gumitömítés
  • Optimalizált, 2-rétegű üvegezéssel az alacsonyabb fűtésszámláért (Uw=1,3 W/m2K)
115 390 Ft/darab

Rakodást nem tartalmaz
Szállítási idő, a rendelés leadását követően, telefonos egyeztetés alapján.
A végösszeg nem tartalmazza az esetleges göngyöleg betétdíját!

Áruházi átvétel

Termékleírás

A karbantartást nem igénylő felületű tetőtéri ablak ideális választás fürdőszobába vagy konyhába, vagy olyan helyre, ahol fehér szín kívánatos. A hőkezelt famagot víznek és szennyeződéseknek ellenálló poliuretán-bevonat fedi, mely kiváló hőszigetelő képességet és tartósságot nyújt. Az ablak minimális tisztítást igényel.  15° és 90° közötti hajlásszögű tetőbe építhető be.

A 2 rétegű, hőszigetelő üvegezés argongáztöltéssel - a belső üveg 4 mm ragasztott úsztatott üveg low-e bevonattal, a külső 4 mm edzett üveg (üveg Ug-érték 1,0 W/m2K, ablak Uw-érték 1,3 W/m2K) - költséghatékony megoldás a téli fűtési időszakban.

A modern ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel az ablak extra erős pajzzsá válik a széllel és a hideg levegővel szemben. Az extra légzárást biztosító, speciális gumitömítésnek köszönhetően az ablak magasabb fokú energiahatékonyságot nyújt és melegebben tartja a lakóteret.

A felsőkilincses, poliuretán-bevonatos fa tetőtéri ablak elsősorban fürdőszobába és vizes helyiségekbe ajánlott. A felsőkilincs a legtöbb beépítési magasságban kényelmes működtetést nyújt akkor is, ha az ablak fürdőkád vagy mosdó fölé kerül.  Az ideális térdfalmagasság max. 130 cm.

Egy kattintás az egyedülálló kilinccsel és máris friss, szűrt levegő áramlik a lakásba, miközben az ablak zárva marad. Nem kell aggódni a por vagy a rovarok miatt sem.

A beépített szűrőbetét egészségesebb lakóteret nyújt, meggátolva a por és a rovarok behatolását a lakótérbe. Könnyen kivehető és kitisztítható.

A külső edzett üveg ütésálló, valamint ellenáll a legerősebb jégesőnek és hótehernek is. A külső üvegfelület tisztításához az ablakszárnyat 180°-ban körbe kell forgatni, majd rögzíteni azt a retesszel.

Mivel a tetőtéri ablakok több fényt engednek be a lakásba, mint a homlokzati ablakok, világosabb és tágasabb érzést nyújtanak a nappaliban. Fantasztikus kilátás nyílik az égboltra vagy a lakás környékére. A tetőtér tovább marad világos, mint a lakás többi, homlokzati ablakos helyiségei.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges!

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.187254
Régi cikkszám
66532347
EAN
2066532347004 5702328359130
hőszigetelési érték (W/m2)
1,3
üveg rétegrend
4-16-4
nyílásmód
billenő
felületkezelés
poliuretán
színe
fehér
anyaga
pu, fa, alumínium
kötelező jótállás (év)
1
súly (kg)
36,67
magasság (cm)
118
szélesség (cm)
78
Termék típusa
tetőtéri ablak - felsőkilincses
Márka
VELUX
Termékjellemző
anyaga - műanyag
Termékjellemző
mérete - 78x118
Termékcsalád
GLU

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező