MAPEI ECO PRIM GRIP PLUS 1kg - tapadóhíd

Cikkszám
28873994
  • Felhasználásra kész
  • Bel- és kültéri használatra
  • Akrilgyanta-bázisú
  • Szilikahomok tartalmú, vizesdiszperziós tapadásfokozó alapozó
  • Nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátás (VOC)
 
Szállítási információ
A kosár paramétereinek megfelelő szállítási, vagy helyszíni átvételi módok és idők a fizetési oldalon találhatók.
4 790 Ft/db 4 790 Ft/kilogramm
 
 
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Szakáruházban
Központi raktár - Csepel BSZL 30
Szakáruház Szigetszentmiklós 30
Szakáruház Maglód 8
Szakáruház Dunakeszi 14

Az Eco Prim Grip kiválóan tapadó, víz- és öregedésálló, oldószermentes, akrilgyantabázisú, válogatott adalékanyag-tartalmú, vizesdiszperziós-alapozó. Ideális érdes aljzatfelület-vakolatok, aljzatkiegyenlítő és simítóhabarcsok bedolgozásához, kiváló tapadást biztosít sima, kismértékben nedvszívó felületeken is, valamint nedvszívó felületeken csökkenti és egységesíti a nedvszívó képességet.

Száradása után szilárd tapadófelületet ad bármely cementkötésű keverék számára olyan aljzatokon, mint pl. beton, pórusbeton, tégla, természetes kőlap, gipszkarton, fa, kerámia, fém, vakolat, gipsz, stb.

Az Eco Prim Grip egy felhasználásra kész szürke latex, amely hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható. Az Eco Prim Grip nem tűzveszélyes és nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátású (VOC). Ezért a termék mind a burkolók, mind a végfelhasználók egészségére ártalmatlan. Minden különösebb óvintézkedés nélkül tárolható.

Felhasználásra kész, általános használatú alapozó bel- és kültéri padlókhoz és falakhoz. Az Eco Prim Grip beton, tégla, vibropréselt betonelemek, gipsz és pórusbeton falazóblokk-felületeken alkalmazható bármely cement-, gipsz- és mészbázisú vakolat tapadásjavítására.

Az Eco Prim Grip alkalmas továbbá hidegburkolati ragasztóhabarcsok, aljzatkiegyenlítő és simítóanyagok tapadásjavítására nem-nedvszívó felületeken, pl. beltéri kerámia-, terrazzo- és természeteskő-burkolatú padlókon.

Alkalmazható továbbá beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavításához; meglévő beltéri kerámia-, terrazzo- és természeteskő-burkolatú padlókra bedolgozott simító- és aljzatkiegyenlítő habarcs tapadásjavításához; kerámia- és természeteskőlap-burkolatú padlók fektetéséhez közvetlenül a régi kerámiapadlóra.

Szállítási súly (kg)
1.200000
Csomagolási térfogat
0.001872
Régi cikkszám
66153465
EAN
8022452120886 8022452132391
színe
szürke
anyagszükséglet (kg/m2)
0,2-0,3
szélesség (cm)
12
súly (kg)
1
hossz (cm)
12
magasság (cm)
13
Termék típusa
tapadóhíd
Márka
MAPEI
Termékcsalád
ECO PRIM
Szállítási hosszúság (cm)
10,00
Szállítási szélesség (cm)
10.000000
Szállítási magasság (cm)
15,00

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező