Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Magasnyomású mosó tartozékok

Megtekintés Rács Lista

1-9/48 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/48 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ TARTOZÉKOK

A magasnyomású mosók széleskörűen használható eszközök, rengeteg tisztítási feladat során alkalmazhatjuk őket. Általánosságban viszont el lehet mondani, hogy sokan nem ismerik kellőképpen ezeket az eszközöket, ezért nem is használják őket, pedig megkönnyíthetnék a mindennapokat.

A magasnyomású mosók remek szolgálatot tesznek a teraszok, korlátok és lépcsők lemosása során. Mivel ezek a járófelületek gyakran rücskösebbek a megszokottnál, ezért a mélyedésekben megtelepedő kosz szennyeződés eltávolítása fejtörést okozhat. Hasonló problémát okozhatnak a téglából, betonkockákból és már anyagból készült felületek is. Valljuk be, a modern tisztítóeszközök korában már nem szívesen állnánk neki a tisztításnak súrolókefével, de szerencsére nincs is szükség erre. Ilyen esetben igazán jól jönnek a magasnyomású mosó tartozékok; a forgó teraszmosó fej nagyszerű segítséget jelent a legmakacsabb foltok eltávolításában is, ráadásul az olajos szennyeződésekkel is képes megbirkózni. Az ilyen mosófejek nagyszerű szolgálatot tesznek abban az esetben is, ha a korlátokon elhelyezett díszeket, csúcsdíszeket, esetleg apró szobrocskákat szeretnénk tisztára sikálni.

A magasnyomású mosók nagyszerű szolgálatot tesznek az autómosás során is. Ha számba vesszük, mennyibe kerül egy autómosás akármelyik autómosóban, rá fogunk jönni, hogy egy magasnyomású mosó vásárlása akkor is jó üzlet lenne, ha kizárólag autómosásra használnánk. Ráadásul megóvjuk a fényezést a kemény forgókefék károsító hatásától. A hatékonyság növelése érdekében érdemes beszereznünk olyan autómosó kefét, illetve kefeadaptert, ami kíméletesen bánik a fényezéssel, de hatékonyan eltávolítja a különböző szennyeződéseket.

A magasnyomású mosó tartozékok között mindenképpen érdemes megemlíteni a különböző hosszabbító csöveket is, amelyek akár 6-10 méterrel nagyobb mozgásteret biztosítanak számunkra a használat során. Ezek a csövek extrém magas nyomásnak is képesek ellenállni, így bátran használhatjuk őket a legkülönfélébb feladatok során.

A mosószeradagolók abban az esetben tesznek nagyszerű szolgálatot, ha erősen szennyezett felületet kell tisztítanunk. A magasnyomású mosó legnagyobb előnyét az erős vízsugár adja, bizonyos esetekben azonban vegyszeres segítségre van szükség. Különösen igaz ez a műhelyek, a műhelyfelszerelések és egyéb, olajjal szennyezett területek tisztítása során.

Bizonyos esetekben olyan fúvókafejre van szükség, ami akár derékszögben is elforgatható, hiszen csak ez biztosítja számunkra, hogy elérjük a tisztítani kívánt területet. Ezek gyakran remek szolgálatot tesznek, gondoljunk akár az alváz lemosására, a felnik és sárhányók öblítésére, a lépcsők alsó peremének tisztítására és minden olyan zugra, ami nehezen érhető el. Érdemes tudni, hogy kifejezetten alvázmosásra kifejlesztett fúvókával is találkozhatunk, amely kifejezetten az autósok számára készült.

A különböző kefék, szórófejek, fúvókák, csövek és adapterek kivétel nélkül azt a célt szolgálják, hogy eredményesebb munkát végezhessünk, és még jobb hasznát vehessük a magasnyomású mosónak. Kis túlzással azt mondhatjuk, hogy a magasnyomású mosó megfelelő tartozékok nélkül csupán egy erős locsolócső, a speciális tartozékoknak köszönhetően viszont ideális eszközzé válik a kezünkben.

Hosszasan sorolhatnánk, miért hasznosak az ilyen mosók, és miért érdemes mindig a megfelelő tartozékokat alkalmazni. Természetesen a hatékony tisztítás az elsődleges szempont, de a kényelem sem elhanyagolható. Ha ilyen gépet használunk, nem kell hajolgatnunk, nem kell folyton vízbe mártanunk a szivacsot… A magasnyomású mosó, illetve a kézi mosás hatékonysága pedig össze sem hasonlítható… Nem kérdés, minden házban jó szolgálatot tehet egy ilyen eszköz, csupán arra kell figyelmet fordítanunk, hogy megbízható, magas ár-érték aránnyal rendelkező terméket válasszunk! A BAUHAUS termékkínálatában szereplő magasnyomású mosók és tartozékok kivétel nélkül megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak is, így ezek vásárlása esetén biztosak lehetünk abban, hogy jól döntöttünk, a mosó hosszú éveken keresztül segíti majd a munkánkat és teszi kényelmesebbé a mindennapjainkat.