1. KÄRCHER - csőtisztító készlet 15M
  31 990 Ft 
  Részletek
 2. BOSCH - csőtisztító AQT-hoz (10m)
  8 990 Ft 
  Részletek
 3. NILFISK - univerzális átalakító Kärcher magasnyomású mosóhoz
  2 490 Ft 
  Részletek
 4. KÄRCHER T-Racer 350 - felülettisztító adapter
  19 990 Ft 
  Részletek
 5. NILFISK - csatorna- és csőtisztító adapter 8m
  13 990 Ft 
  Részletek
 6. KÄRCHER - csőtisztító készlet 7,5M
  27 990 Ft 
  Részletek
 7. KÄRCHER - vízszűrő magasnyomású mosóhoz
  5 990 Ft 
  Részletek
 8. KÄRCHER WB 60 - puha mosókefe adapter
  8 290 Ft 
  Részletek
 9. NILFISK - autómosó kefe adapter
  6 390 Ft 
  Részletek
 10. KÄRCHER - kerti tömlő adapter magasnyomású mosóhoz
  4 790 Ft 
  Részletek
 11. NILFISK - forgó mosókefe adapter
  6 490 Ft 
  Részletek
 12. BOSCH - hosszabbító AQT-hoz (6m)
  5 990 Ft 
  Részletek
 13. NILFISK MULTI BRUSH - mosókefe adapter készlet
  14 990 Ft 
  Részletek
 14. NILFISK - vízszívó készlet magasnyomású mosóhoz
  9 990 Ft 
  Részletek
 15. NILFISK MULTI ANGEL - elforgatható fúvókafej
  9 990 Ft 
  Részletek
 16. NILFISK - homokfúvó készlet magasnyomású mosóhoz (zöld)
  29 990 Ft 
  Részletek
 17. NILFISK - magasnyomású tömlő 6m
  6 490 Ft 
  Részletek
 18. NILFISK - univerzális átalakító Nilfisk magasnyomású mosóhoz
  2 490 Ft 
  Részletek
 19. NILFISK - alvázmosó fúvóka
  5 990 Ft 
  Részletek
 20. NILFISK - tetőtisztító készlet
  29 990 Ft 
  Részletek
 21. NILFISK PATIO COMPACT - terasztisztító adapter
  11 990 Ft 
  Részletek
 22. KÄRCHER - forgó mosókefe adapter csuklóval
  Részletek
 23. NILFISK - egyenes mosókefe adapter
  Részletek
 24. KÄRCHER - univerzális csatlakozó magasnyomású mosóhoz
  Részletek
 25. KÄRCHER XH 10 - tömlőhosszabító K2 gépekhez 10M
  Részletek
 26. KÄRCHER AQUA STOP - univerzális csatlakozó magasnyomású mosóhoz
  Részletek
 27. NILFISK PATIO PLUS - terasztisztító adapter
  Részletek
 28. KÄRCHER DB 145 - szennymaró adapter K2-K4 magasnyomású mosókhoz
  Részletek
 29. BOSCH - mosószeradagoló fúvóka (AQT-hoz)
  4 990 Ft 
  Részletek
 30. BOSCH PATIO DELUXE - terasztisztító
  8 990 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Magasnyomású mosó tartozékok

A magasnyomású mosók széleskörűen használható eszközök, rengeteg tisztítási feladat során alkalmazhatjuk őket. Általánosságban viszont el lehet mondani, hogy sokan nem ismerik kellőképpen ezeket az eszközöket, ezért nem is használják őket, pedig megkönnyíthetnék a mindennapokat.

A magasnyomású mosók remek szolgálatot tesznek a teraszok, korlátok és lépcsők lemosása során. Mivel ezek a járófelületek gyakran rücskösebbek a megszokottnál, ezért a mélyedésekben megtelepedő kosz szennyeződés eltávolítása fejtörést okozhat. Hasonló problémát okozhatnak a téglából, betonkockákból és már anyagból készült felületek is. Valljuk be, a modern tisztítóeszközök korában már nem szívesen állnánk neki a tisztításnak súrolókefével, de szerencsére nincs is szükség erre. Ilyen esetben igazán jól jönnek a magasnyomású mosó tartozékok; a forgó teraszmosó fej nagyszerű segítséget jelent a legmakacsabb foltok eltávolításában is, ráadásul az olajos szennyeződésekkel is képes megbirkózni. Az ilyen mosófejek nagyszerű szolgálatot tesznek abban az esetben is, ha a korlátokon elhelyezett díszeket, csúcsdíszeket, esetleg apró szobrocskákat szeretnénk tisztára sikálni.

A magasnyomású mosók nagyszerű szolgálatot tesznek az autómosás során is. Ha számba vesszük, mennyibe kerül egy autómosás akármelyik autómosóban, rá fogunk jönni, hogy egy magasnyomású mosó vásárlása akkor is jó üzlet lenne, ha kizárólag autómosásra használnánk. Ráadásul megóvjuk a fényezést a kemény forgókefék károsító hatásától. A hatékonyság növelése érdekében érdemes beszereznünk olyan autómosó kefét, illetve kefeadaptert, ami kíméletesen bánik a fényezéssel, de hatékonyan eltávolítja a különböző szennyeződéseket.

A magasnyomású mosó tartozékok között mindenképpen érdemes megemlíteni a különböző hosszabbító csöveket is, amelyek akár 6-10 méterrel nagyobb mozgásteret biztosítanak számunkra a használat során. Ezek a csövek extrém magas nyomásnak is képesek ellenállni, így bátran használhatjuk őket a legkülönfélébb feladatok során.

A mosószeradagolók abban az esetben tesznek nagyszerű szolgálatot, ha erősen szennyezett felületet kell tisztítanunk. A magasnyomású mosó legnagyobb előnyét az erős vízsugár adja, bizonyos esetekben azonban vegyszeres segítségre van szükség. Különösen igaz ez a műhelyek, a műhelyfelszerelések és egyéb, olajjal szennyezett területek tisztítása során.

Bizonyos esetekben olyan fúvókafejre van szükség, ami akár derékszögben is elforgatható, hiszen csak ez biztosítja számunkra, hogy elérjük a tisztítani kívánt területet. Ezek gyakran remek szolgálatot tesznek, gondoljunk akár az alváz lemosására, a felnik és sárhányók öblítésére, a lépcsők alsó peremének tisztítására és minden olyan zugra, ami nehezen érhető el. Érdemes tudni, hogy kifejezetten alvázmosásra kifejlesztett fúvókával is találkozhatunk, amely kifejezetten az autósok számára készült.

A különböző kefék, szórófejek, fúvókák, csövek és adapterek kivétel nélkül azt a célt szolgálják, hogy eredményesebb munkát végezhessünk, és még jobb hasznát vehessük a magasnyomású mosónak. Kis túlzással azt mondhatjuk, hogy a magasnyomású mosó megfelelő tartozékok nélkül csupán egy erős locsolócső, a speciális tartozékoknak köszönhetően viszont ideális eszközzé válik a kezünkben.

Hosszasan sorolhatnánk, miért hasznosak az ilyen mosók, és miért érdemes mindig a megfelelő tartozékokat alkalmazni. Természetesen a hatékony tisztítás az elsődleges szempont, de a kényelem sem elhanyagolható. Ha ilyen gépet használunk, nem kell hajolgatnunk, nem kell folyton vízbe mártanunk a szivacsot… A magasnyomású mosó, illetve a kézi mosás hatékonysága pedig össze sem hasonlítható… Nem kérdés, minden házban jó szolgálatot tehet egy ilyen eszköz, csupán arra kell figyelmet fordítanunk, hogy megbízható, magas ár-érték aránnyal rendelkező terméket válasszunk! A BAUHAUS termékkínálatában szereplő magasnyomású mosók és tartozékok kivétel nélkül megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak is, így ezek vásárlása esetén biztosak lehetünk abban, hogy jól döntöttünk, a mosó hosszú éveken keresztül segíti majd a munkánkat és teszi kényelmesebbé a mindennapjainkat.

Card logos