Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Egyéb szerszámgép tartozékok

Megtekintés Rács Lista

1-9/208 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/208 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

EGYÉB SZERSZÁMGÉP TARTOZÉKOK

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában különböző szerszámgéptartozékok széles választékával találkozunk, így könnyedén megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő felszereléseket.

Ha alapos és pontos munkát szeretnénk végezni, abban az esetben gyakran többre van szükségünk a kézügyességünknél és a szemmértékünknél. Ismerjük meg az úgynevezett párhuzamvezetőt, amelyre ma már az egyik legfontosabb fűrészgéptartozékként tekinthetünk. A kiválasztás során mindenképpen figyelembe kell vennünk, milyen szélességű munkadarabok esetén használható a kiszemelt tartozék. Érdemes előnyben részesíteni azokat a darabokat, amelyek nagy ütésállósággal rendelkeznek, illetve kifejezetten strapabírók. Jó szolgálatot tesznek azok a párhuzamvezetők, amelyek beállítása szerszám nélkül is lehetséges, illetve az ütköző magasságuk is állítható. Fontos, hogy a párhuzamvezető megfelelő védőlemezzel garantálja a biztonságunkat.

A szerszámgéptartozékok között megtalálhatjuk a polírozáshoz alkalmazható, különböző eszközöket is. Fontos megjegyezni, hogy a polírozáshoz minden esetben megfelelő polírozófelületre van szükség, ezért fordítsunk figyelmet a korong kiválasztására. A tépőzáras felhelyezéssel rendelkező korongok használata még egyszerűbb, hiszen a cseréhez nincs szükségünk szerszámra. Figyeljünk a korong méretére is; minél nagyobbat választunk, annál gyorsabban haladhatunk, de annál körülményesebb munkát kell végeznünk a sarkok, ívek és hajlatok esetében. Természetesen, polírozóanyagra is szükségünk lesz. A kiválasztás során figyeljünk arra, hogy az anyag milyen felületeken alkalmazható.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában sarokcsiszolókhoz kínált tartozékokkal is találkozhatunk. Az ilyen szerszámgépre erősített tisztítókorong erőteljes tisztítást képes biztosítani számunkra. Az ilyen tisztítókorong ideális megoldást jelent a rozsda, valamint a kő- és fémszennyeződések eltávolítása során. A sarokcsiszoló-tartozékok között, természetesen, meg kell említeni a kulcsokat is, amelyek a korongok rögzítését, illetve cseréjét teszik lehetővé. Ezek az apró felszerelések gyakran elvesznek, de nem kell aggódnunk, hiszen könnyedén pótolhatjuk őket. Érdemes akár egy-egy tartalékot is bekészíteni.

Meg kell említeni a szúrófűrész-tartozékokat is; az ilyen fűrészpengék rétegelt lemezek, puha- és keményfa, PVC és lágy fémlemezek megmunkálásához is ideálisak lehetnek. A fűrészlap segítségével fa és műanyagok egyenes vonalú és nagy ívű vágása is elvégezhető. Válasszuk az igényeinknek megfelelő pengeszélességgel és pengemélységgel rendelkező lapokat!

A kínálatban megtalálhatjuk a csempevágókhoz kínált tartozékokat is. A legjobb élek is kicsorbulhatnak előbb vagy utóbb, ezért pótvágókerékre lehet szükség. A titánbevonattal ellátott vágókerekek kiváló választást jelentenek, hiszen segítségükkel könnyebbé és gyorsabbá tehetjük a csempék vágását, ezáltal meggyorsíthatjuk a teljes munkafolyamatot. Jól tudjuk, hogy a csempézéshez elengedhetetlenül szükséges a minőségi csemperagasztó, fugázó, hézagkitöltő és szerszámok használata; nem kérdés, csak éles vágókerékkel lehetünk eredményesek!

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában szerszámgéptartozékok egész sorával találkozunk, így könnyedén megtalálhatjuk azokat az eszközöket, amelyek megkönnyítik a munkánkat.