Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Szivattyú- és házi vízmű tartozékok

Megtekintés Rács Lista

10-13/13 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

10-13/13 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

SZIVATTYÚ- ÉS HÁZIVÍZMŰ-TARTOZÉKOK

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában szivattyú- és házivízmű-tartozékok is megtalálhatók. Ismerjük meg ezeket a felszereléseket, illetve vásároljuk meg azokat a tartozékokat, amelyekre szükségünk van!

A tartozékok között mindenképpen szót érdemelnek a nyomáskapcsolók, amelyek az automata öntözőrendszerek fontos elemét jelentik. A nyomásszabályozó megóvja a szivattyút a túlterheléstől, illetve automatikus kikapcsolást biztosít az öntözőpisztoly vagy kerti csap elzárásakor, emellett védelmet jelent a szivattyú számára szárazon futás esetén is. Ha nyomáskapcsolót szeretnénk választani, mindenképpen figyelmet kell fordítanunk arra, hogy a kiszemelt készülék milyen szivattyúkkal kompatibilis. Érdemes tudni, hogy egyes nyomáskapcsolók gyakorlatilag bármelyik kerti öntözőszivattyút képesek vezérelni. A fejlettebb készülékek gyakran beépített manométerrel is rendelkeznek.

Remek szolgálatot tesznek az úgynevezett előszűrők is, amelyeket a kerti szivattyú, a házi vízmű vagy a háztartási automata szivattyú, valamint a szívótömlő között kell elhelyezni. Az előszűrő hatékony védelmet képes biztosítani a szilárd szennyeződésekkel szemben; különösen jó szolgálatot tesz abban az esetben, ha a vételezett víz jelentős mennyiségű homokot tartalmaz. Ha ilyen tartozékot szeretnénk vásárolni, több tulajdonságát érdemes szem előtt tartani. Hasznos, ha maga az előszűrő mosható, hiszen így a tisztítása nem okozhat gondot. Érdemes figyelni arra is, hogy a kiválasztott előszűrő óránként hány liter víz átengedésére alkalmas, illetve mekkora nyomást képes elviselni. Nagyon fontos a csatlakozóméret is, hiszen ez biztosítja a megfelelő csatlakoztatás lehetőségét.

Mindenképpen érdemes beszélni a házi vízművek tartályáról is. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában különböző méretekkel rendelkező tartályokat találunk, így könnyedén kiválaszthatjuk az igényeinknek megfelelőt. Ezek a berendezések sokkal többek egyszerű tartálynál, hiszen olyan alkatrészekkel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően képesek maradéktalanul ellátni a feladatukat. De mit jelent ez a valóságban? Egy professzionális, a mai kor elvárásainak megfelelő házivízmű-tartály belseje gumival van kibélelve, azaz vízzsákkal van felszerelve annak érdekében, hogy biztosítani tudja a megfelelő nyomást, illetve változtatni tudja azt, ha szükséges. A magasabb felszereltséggel rendelkező házivízmű-tartályok manométerrel rendelkeznek, ami a nyomásmérésben nyújt segítséget könnyen olvasható skálával. A gumimembrán biztosítja, hogy a tartályban lévő levegőt sokkal kevesebb alkalommal kelljen pótolni.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a különböző tömlők, csatlakozók és szelepek mellett sem. Noha ezek szinte fel sem tűnnek, mégis elengedhetetlenül szükséges tartozékok, amelyek nélkül nem tudnánk használni a szivattyúkat, illetve a házi vízműveket. A sárgaréz szívótömlő készlet ideális házi vízművekhez és vízpumpákhoz bemeneti oldalon. A csatlakozókészletek egyszerű csatlakoztatási lehetőséget biztosítanak.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában számos szivattyú- és házivízmű-tartozékkal találkozhatunk, így könnyedén megtalálhatjuk azt az eszközt, amire szükségünk van. Válasszunk a minőségi termékkínálatból, és biztosítsuk a szivattyúnk és vízművünk zavartalan működését!