Kertigép-tartozékok

Megtekintés Rács Lista

1-9/147 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/147 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

KERTIGÉP TARTOZÉKOK, A PÓTOLHATÓ FOGYÓESZKÖZÖK

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában a kertigép tartozékok kategóriában különféle vágódamilokat és vágófejeket, emellett fűnyíró késeket és fűnyíró kiegészítőket, szivattyú- és házi vízmű tartozékokat és egyéb kertigép-tartozékokat tudunk megvásárolni.

A vágódamilokat fűvágáshoz és egyéb gyenge, nem túl magasra nőtt növényzet vágásához használjuk. A rendszeresen gondozott füves területeken nem tud kifejlődni olyan magas szárú növény, ha rendszeresen gondozzuk, nyírjuk. Ehhez, természetesen, meg kell, hogy legyen a megfelelő technikai felszereltség, éppen ezért bármilyen egyszerű tartozéknak is tűnik a damilfej és damilfejfedő, mégis elengedhetetlen a sikeres munkához. Mind damilfejekből, mind damilfejfedőkből igen sok fajta termék áll a vásárlók rendelkezésére, nyilván ez azért indokolt, mert sokféle fűnyíró gép is van, mindegyikhez más és más dukál.

A pótkések is a minél eredményesebb munkavégzést szolgálják. A kés cseréjének köszönhetően mindig a lehető legideálisabb vágási eredmény érhető el. A pótkés csomagban vásárolható meg kedvező áron, így nem kell sokat gondolkodni a cserén, mert csak éles szerszámmal tudunk megfelelő munkát végezni. A BAUHAUS szakáruházak és webshop termékei között találunk olyan késeket is, amelyeket akkumulátoros fűszegélynyírókkal tudunk használni. Ezek mellett, természetesen, számos fűnyíró típushoz megtaláljuk a megfelelő kést. A fűnyírókések nagyon egyszerű kialakítású, ám mégis rendkívül hasznos tartozékok, a fémből készült változatokon lyukak vannak, ezek a gép forgó részére történő felcsavarozást teszik lehetővé.

Ugyanitt van lehetőség fűnyíróházakat is megvásárolni, hagyományos, vagy akár robotfűnyírókhoz egyaránt. A robotfűnyíró használatánál jól alkalmazható és hasznos eszköz az úgynevezett rögzítő tüske. Ezzel tudjuk rögzíteni a határoló kábelt. Különösen hasznos nagy területek kijelölésekor, vagy a kiegészítő zónák meghúzásakor.

Kertigép-tartozékok alatt találunk búvárszivattyúhoz használható csatlakozó elemeket, előszűrőket, házi vízmű tartályokat, lábszelepeket, szivattyúhoz használható nyomáskapcsolókat, csatlakozó elemeket, csatlakozó készleteket, szívóoldali szűrőket, szívótömlő készleteket és különböző szűrőket.

Kertigép-tartozékok vásárlásakor nagyon alaposan tájékozódjunk a különböző gépek típusairól, nem elég csak a márkaneveket figyelembe venni egy-egy alkatrész beszerzésénél, hanem a sorozatszámok és egyéb karakterisztikák ismerte is fontos!

Lehet szó akár fűkaszáról, szivattyúról, vagy robotfűnyíróról, itt számos kerti géphez találhat kiváló alkatrészeket, megfelelő minőségben, precíz kidolgozással, és ha jól választ, akkor, nyilván, megfelelő illeszkedéssel csatlakoztatni is tudja a megvásárolt alkatrészt.

Vannak olyan alkatrészek, amelyek esetében többéves hozzáférést biztosítanak az alkatrészekhez – még akkor is, ha az már az adott terméket nem gyártják. Nem árt megszívlelni azt a jó tanácsot, hogy az alkatrész cseréjét érdemes szakemberre bízni.

Rendeljen, vásároljon a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából, és élvezze kerti gépeivel ismét a zökkenőmentes és hatékony munkavégzést!

A teljesség igénye nélkül: a fent említett kerti gépek és azok tartozékai karbantartást is igényelnek, erre is gondolnunk kell! Olajokat, kenőcsöket is érdemes vásárolnunk, ha azt szeretnénk, hogy kerti gépeink tartósan, éveken keresztül szolgáljanak bennünket. Válogassunk hát bátran a gazdag kínálatból!