Egyéb kertigép-tartozék

Megtekintés Rács Lista

1-9/70 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/70 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

EGYÉB KERTIGÉP-TARTOZÉKOK

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában számos kertigép-tartozékot találunk, amelyek megkönnyítik a munkánkat. Ismerjük meg őket, és válasszuk azokat az eszközöket, amelyekre szükségünk van!

A kertigép-tartozékok között meg kell említeni azokat az eszközöket, amelyekre a láncfűrészek használata során lehet szükségünk. Mondani sem kell, hogy a motoros megoldások mennyivel gyorsabb és kényelmesebb munkavégzést tesznek lehetővé, mint a kézifűrészek… Ugyanakkor szükségünk lehet egyes alkatrészek cseréjére. A rendszeres használat esetén elhasználódnak egyes alkatrészek, elgörbülhetnek a láncvezetők, elkophatnak a láncok. Néha ezek javítása és élezése már nem lehetséges, ilyenkor új tartozékokat kell beszereznünk. A BAUHAUS szakáruházak és webshop termékkínálatában különböző láncvezetőket találunk; természetesen, figyelembe kell vennünk, hogy az adott lánc melyik fűrészre szerelhető fel. Érdemes tudni, hogy léteznek olyan láncvezetők is, amelyek különböző gyártók termékeivel lehetnek kompatibilisek. Ha ilyen tartozékot szeretnénk választani, vegyük szemügyre alaposan a termékek adatlapját, illetve, szükség esetén, kérjünk segítséget a szakeladóktól! A tartozékok között szót érdemelnek a pótláncok is. A kínálatban megtalálhatók a láncfűrészek és az ágvágók esetén alkalmazható láncok is.

Előfordulhat, hogy a lombszívónk részére új lombzsákot kell vásárolnunk. Nincs ok aggodalomra, hiszen a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk a szükséges tartozékot. Ugyanakkor nagyon fontos megjegyezni, hogy a zsákok nem használhatók minden egyes gép esetén, tehát figyelmet kell fordítanunk a kompatibilitásra. Emellett érdemes az igényeinknek megfelelő űrtartalommal rendelkező zsákot választani. Minél nagyobb udvart szeretnénk tisztítani, annál jobb szolgálatot tesznek a nagyméretű zsákok. Emellett a szokásainkat is érdemes figyelembe venni, hiszen a rendszeres lombtakarítás során kisebb mennyiségű levelet kell összegyűjtenünk. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a fáinknak tápanyagokra van szükségük; ha minden évben összegyűjtjük az avart, gondoskodnunk kell a tápanyagok visszapótlásáról.

A kertigép-tartozékok között olyan kőtisztító keféket is találunk, amelyekkel szinte újjávarázsolhatjuk a kőburkolatainkat. A megfelelő tisztítógépek esetében ezek a kefék szinte csodára képesek. Észre sem vesszük, de a kültéri kőburkolatokon az évek során nagymennyiségben jelennek meg lerakódások. Ezek szinte megkövesednek, így egészen más színt kölcsönöznek a kőburkolatunknak, mint újkorában megszokhattuk. A kőtisztító kefének köszönhetően megszabadulhatunk ezektől a szennyeződésektől; a kefe lehetővé teszi a különösen makacs és mélyen elhelyezkedő szennyeződések gyors és egyszerű eltávolítását a kőfelületekről. Használjuk őket időnként, és nem kell attól tartanunk, hogy a felületünk újra elveszíti a szépségét.

Mindezek mellett számos kertigép-tartozék megtalálható a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában; ismerjük meg a különböző talajfúró szárakat, amelyekkel gyerekjáték a facsemeték ültetése. A teleszkópos nyéllel kényelmesebbé tehetjük a szegélyvágók használatát. A fugakefékkel célzott tisztítómunkát végezhetünk. Sok-sok hasznos eszköz, amelyek hozzájárulnak a kertünk szépítéséhez és gondozásához.