FABRO PROTECT - vízlepergető impregnáló (0,9L)

Cikkszám
66213314
  • Vakolatra és téglára
  • Láthatatlan védőréteg
  • Javítja a vízszigetelő képességet
  • Csökkenti a felület szennyeződését
  • Meggátolja az alga- és a gombaképződést
  • Páraáteresztő
  • 6 m2-es felületre
2 190 Ft/db 2 433 Ft/L

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

FABRO PROTECT vakolat- és téglaimpregnáló szer kiváló vízlepergető képességgel bír. Számos ásványi felületen alkalmazható, pl. mészhomoktégla, ásványi alapú nedvszívó vakolatok, hagyományos tégla. A kezelt felület vízlepergetővé válik, miközben az építőanyag eredeti páraáteresztő képessége nem változik. Használatával elkerülhetőek a nedvesség okozta károk (koszolódás, fagyás, repedés, mállás, mészkivirágzás, penészesedés, algásodás, mohásodás).

Eredeti, zárt edényben 0-30 ºC között, legalább 224 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítva. Tárolás alatt felszíni krémesedés jelentkezhet, de ez rövid idejű rázással vagy keveréssel megszüntethető, a termék minőségét nem befolyásolja.

Felhasználás előtt a következőkre kell figyelni:

A kezelendő felület tiszta és szemre száraz legyen! Az anyagot csapadékmentes időben, +10 ºC fölött szabad felhasználni. Az impregnálással konzerváljuk az építőanyag felszínét, ezért ha koszos felületre hordjuk fel az anyagot, úgy a szennyeződés később a felszín károsodása nélkül nem, vagy csak nehezen távolítható el!

A szert ecsettel, teddy hengerrel, szivaccsal vagy locsolással lehet a kezelendő felületre felhordani. Mindig legalább 2 rétegben kell alkalmazni, „nedves a nedvesre” eljárással (az első réteg ne száradjon meg a második réteg felhordása előtt!) Alkalmazható mártással is, de az ily módon kezelt építőanyag később csak speciális tapadóhidakkal ragasztható! 

Amennyiben fugázott felületet kívánunk impregnálni, úgy a fugázást is kezeljük le a szerrel, így az is vízlepergetővé válik. A teljes vízlepergető képesség 24 óra – 1 hét elteltével alakul ki.

Figyelem: a kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Használat előtt mindig végezzünk próbakezelést egy nem látható helyen!

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066213314004 5999557870141 5999557871018
űrtartalom (L)
9
súly (kg)
0,9
Termék típusa
vízlepergető impregnáló
Márka
FABRO
Termékcsalád
PROTECT

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező