FABRO PROTECT - vízlepergető impregnáló (0,9L)

Cikkszám
29693690
  • Vakolatra és téglára
  • Láthatatlan védőréteg
  • Javítja a vízszigetelő képességet
  • Csökkenti a felület szennyeződését
  • Meggátolja az alga- és a gombaképződést
  • Páraáteresztő
  • 6 m2-es felületre
 
Szállítási információ
A kosár paramétereinek megfelelő szállítási, vagy helyszíni átvételi módok és idők a fizetési oldalon találhatók.
3 190 Ft/darab
 
 
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Helyszíni vásárlás
Központi raktár - Csepel BSZL 24
Szakáruház Szigetszentmiklós 20
Szakáruház Dunakeszi 4

FABRO PROTECT vakolat- és téglaimpregnáló szer kiváló vízlepergető képességgel bír. Számos ásványi felületen alkalmazható, pl. mészhomoktégla, ásványi alapú nedvszívó vakolatok, hagyományos tégla. A kezelt felület vízlepergetővé válik, miközben az építőanyag eredeti páraáteresztő képessége nem változik. Használatával elkerülhetőek a nedvesség okozta károk (koszolódás, fagyás, repedés, mállás, mészkivirágzás, penészesedés, algásodás, mohásodás).

Eredeti, zárt edényben 0-30 ºC között, legalább 224 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítva. Tárolás alatt felszíni krémesedés jelentkezhet, de ez rövid idejű rázással vagy keveréssel megszüntethető, a termék minőségét nem befolyásolja.

Felhasználás előtt a következőkre kell figyelni:

A kezelendő felület tiszta és szemre száraz legyen! Az anyagot csapadékmentes időben, +10 ºC fölött szabad felhasználni. Az impregnálással konzerváljuk az építőanyag felszínét, ezért ha koszos felületre hordjuk fel az anyagot, úgy a szennyeződés később a felszín károsodása nélkül nem, vagy csak nehezen távolítható el!

A szert ecsettel, teddy hengerrel, szivaccsal vagy locsolással lehet a kezelendő felületre felhordani. Mindig legalább 2 rétegben kell alkalmazni, „nedves a nedvesre” eljárással (az első réteg ne száradjon meg a második réteg felhordása előtt!) Alkalmazható mártással is, de az ily módon kezelt építőanyag később csak speciális tapadóhidakkal ragasztható! 

Amennyiben fugázott felületet kívánunk impregnálni, úgy a fugázást is kezeljük le a szerrel, így az is vízlepergetővé válik. A teljes vízlepergető képesség 24 óra – 1 hét elteltével alakul ki.

Figyelem: a kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Használat előtt mindig végezzünk próbakezelést egy nem látható helyen!

Szállítási súly (kg)
1.000000
Csomagolási térfogat
0.001856
Régi cikkszám
66213314
EAN
5999557870141 5999557871018
súly (kg)
0,9
űrtartalom (L)
9
Termék típusa
vízlepergető impregnáló
Márka
FABRO
Termékcsalád
PROTECT
Szállítási hosszúság (cm)
8,00
Szállítási szélesség (cm)
8.000000
Szállítási magasság (cm)
29,00

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező