Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

EINHELL POWER X-CHANGE TERMÉKCSALÁD

Az akkumulátoros gépcsalád bizonyos termékei csak és kizárólag szakáruházainkban, egyedi vevőrendelésre elérhetőek.

Amikor már nem kell aggódnod a túl rövid hosszabbítók vagy az elegendő konnektorok miatt. Amikor az eszköz érkezik a projekthez, nem pedig fordítva. Csak bepattintod az akkumulátort, és máris készen áll a használatra, legyen szó fűnyíróról, kerti szivattyúról, fúrókalapácsról vagy nedves-száraz porszívóról.

Ez a vezeték nélküli szabadság érzése. 

Ez a Power X-Change.

A Power X-Change akkumulátorok alkotják a platform szívét, ezért csak a legjobb alkatrészeket használjuk az akkumulátorokban. Például a legújabb generációs, nagyteljesítményű Li-ion cellákat és az intelligens, processzorvezérelt akkumulátor-elektronikánkat, az Active Battery Management System - Aktív akkumulátor-kezelő rendszert.

Ez teszi a PXC akkumulátorunkat az egyik legbiztonságosabbá az iparágban, emellett biztosítja a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot is.

Nem számít, hogy a projektek milyen naggyá válnak: a különböző kapacitásokkal (Ah) az akkumulátor üzemideje bármilyen projekthez hozzáigazítható.

Csak egy polcot szeretnél felakasztani, vagy egy egész faházat szeretnél építeni, vagy a kerted akkora, mint egy törölköző vagy akkora, mint egy futballpálya?


AZ E-TEAM

 

A BEVETÉS HELYSZÍNE: A FORMULA-1 GARÁZS

 

Az E-Team küldetésre indul az autósport élmezőnyében! Az E-Team fantaszikus négyese - Frank, Skye, Mike és Őrült B - az Einhell Power X-Change platform innovatív akkumulátortechnológiáját és legmodernebb eszközeit használva támogatja a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team szerelőgárdáját. A feladat egyértelmű: segíteniük kell, hogy mindenki a maximumot nyújthassa a boxutcában. Szakértelmükkel, Power X-Change termékismeretükkel és az innováció iránti szenvedélyükkel folyamatosan segítik a szerelőket, hogy az autók mindig tökéletes állapotban guruljanak ki a versenypályára.

 

Két partner. Egy küldetés. Maximális teljesítmény.