EINHELL POWER X-CHANGE TERMÉKCSALÁD

Az akkumulátoros gépcsalád bizonyos termékei csak és kizárólag szakáruházainkban, egyedi vevőrendelésre elérhetőek.

Amikor már nem kell aggódnod a túl rövid hosszabbítók vagy az elegendő konnektorok miatt. Amikor az eszköz érkezik a projekthez, nem pedig fordítva. Csak bepattintod az akkumulátort, és máris készen áll a használatra, legyen szó fűnyíróról, kerti szivattyúról, fúrókalapácsról vagy nedves-száraz porszívóról.

Ez a vezeték nélküli szabadság érzése. 

Ez a Power X-Change.

A Power X-Change akkumulátorok alkotják a platform szívét, ezért csak a legjobb alkatrészeket használjuk az akkumulátorokban. Például a legújabb generációs, nagyteljesítményű Li-ion cellákat és az intelligens, processzorvezérelt akkumulátor-elektronikánkat, az Active Battery Management System - Aktív akkumulátor-kezelő rendszert.

Ez teszi a PXC akkumulátorunkat az egyik legbiztonságosabbá az iparágban, emellett biztosítja a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot is.

Nem számít, hogy a projektek milyen naggyá válnak: a különböző kapacitásokkal (Ah) az akkumulátor üzemideje bármilyen projekthez hozzáigazítható.

Csak egy polcot szeretnél felakasztani, vagy egy egész faházat szeretnél építeni, vagy a kerted akkora, mint egy törölköző vagy akkora, mint egy futballpálya?


AZ E-TEAM

KÜLDETÉSÜK: MEGVALÓSÍTANI A LEHETETLENT

Lehetetlen? Ők nem ismerik ezt a szót! Teljesítmény, kitartás, hatékonyság: ez a csapatunk jelmondata! Mindig tudják a megoldást. Bármihez fogjanak is, a végeredmény mindig tökéletes lesz. Mert imádják, amit csinálnak! Power X-Change akkus szerszámokkal és kerti gépekkel felszerelkezve néznek szembe a kihívásokkal, és bármilyen küldetést teljesítenek: ők a Power X-Change technológia specialistái. Megbízójuk: Oliver Kahn, az FC Bayern ügyvezetője.

És hogy kik is ők? Ismerje meg az E-Teamet!