XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP ESSENTIAL - robotporszívó felmosó funkcióval

Cikkszám
66794192
  • Teljesítmény: 25 W
  • Portartály térfogat: 0,42 l
  • Víztartály térfogat: 0,2 l
  • Felmosó funkcióval
  • Giroszkópos navigációs rendszerrel
53 990 Ft/db

Áruházi átvétel

Termékleírás

A XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP ESSENTIAL robotporszívó egyszerre porszívóz és töröl fel, ezzel rengeteg időt és energiát spórolva meg.

Vékony, 8,2 cm magas, kivitelének köszönhetően a szűkebb helyeken is befér a bútorok alá, így az asztalok és dohányzóasztalok, vagy akár az ágy alatti terület sem akadály a robotporszívónak.

Kialakításának köszönhetően, akár a 17 mm magas szintkülönbségen, kisebb küszöbökön vagy rövidebb szálú szőnyegeken is átjut.

Speciális algoritmusa és beépített giroszkópja segítségével valós időben térképezi fel a szobát és a lakást, és kalkulálja ki az optimális útvonalat a takarításhoz.

A készülék használata során 4 különböző szívóerősség beállítására van lehetőség, a különböző helyiségek és szennyeződések feltakarításához. Akár 2200 Pa szívóerővel is üzemeltethető, valamint 90 m2 feltakarítására is képes egy töltéssel.

Az elektromos víztartály-vezérlésnek köszönhetően hatékonyan megelőzhető a vízszivárgás, illetve 3 különböző vízadagolási beállítás közül válaszható ki, a helyiség burkolatához megfelelően.

A robotporszívóhoz 3 rétegű HEPA-szűrő tartozik, mellyel megakadályozható a szennyeződések visszajutása a levegőbe.

Akkumlátorának köszönhetően szabadon mozog a lakás területén saját maga által kijelölt útvonalán. Amennyiben az akkumulátor töltöttségi szintje időközben elérte a kritikus szintet, az eszköz automatikusan visszatér a dokkoló állomásra, az optimális töltöttség elérését követően folytatja a takarítást ott, ahol abbahagyta.

Az ingyenesen letölthető Xiaomi Mi Home (Android/iOS) applikáció segítségével a robotporszívó egyszerűen vezérelhető, és működése nyomonkövethető okoseszközökről.

A készülék a Mi Smart Home Hubbal, a Google Assistanttal vagy Amazon Alexával is összehangolható.

A termék okoseszközzel történő párosítása biztonsági okokból kizárólag jelszóval védett Wi-Fi hálózaton keresztül lehetséges!

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066794192008 6934177717161
magasság (cm)
8,2
hossz (cm)
35
szélesség (cm)
35
tartály űrtartalma (L)
0,42 / 0,2
kötelező jótállás (év)
1
tartozékok
HEPA-szűrő, felmosófej
súly (kg)
3,4
szűrő típus
HEPA
akku kapacitás (Ah)
2,5
Termék típusa
okosotthon - robotporszívó
Márka
XIAOMI
Termékcsalád
MI

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező