XIAOMI MI HOME SECURITY CAMERA 360° 2K PRO - biztonsági kamera (beltéri, okos)

Cikkszám
29408663
  • Felbontás: 2340x1296p
  • Vízszintes forgatás: 360°-ban
  • Függőleges forgatás: 118°-ban
  • Éjjellátó funkció
  • Beépített mikrofon, hangszóró
  • Falra és mennyezetre is szerelhető
 
Szállítási információ
A kosár paramétereinek megfelelő szállítási, vagy helyszíni átvételi módok és idők a fizetési oldalon találhatók.
22 990 Ft/db
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Szakáruházban
Központi raktár - Csepel BSZL 13
Szakáruház Szigetszentmiklós 13
Szakáruház Dunakeszi 9

A XIAOMI MI HOME SECURITY CAMERA 360° PRO egy 2K felbontású, ultraszéles, 110°-os látószögű (holttereket csökkentő) biztonsági kamera, mely kettős motorfejének köszönhetően 360°-ban forgatható horizontálisan és 118°-ban mozgatható vertikális irányban.

Könnyedén helyezhető asztalra, ablakba, mennyezetre vagy falra. Függőleges elhelyezésben a kamera beállításának megváltoztatása szükséges (képfordítás).

Továbbfeljesztett éjjellátó funkciójának és infravörös fényének köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok között is színes videófelvételt készít.

Kompatibilis a Google Assistanttal és az Amazon Alexával, így a kamera hangparanccsal vezérelve ki- és bekapcsolható, illetve a streaming funkció is elindítható.

Az ingyenesen letölthető Mi Home (Android/iOS) applikáció segítségével számos beállítás végezhető az okoseszközön keresztül.

Az intelligens érzékelés funkció alkalmazáson keresztüli bekapcsolásával automatikus értesítések küld az okoseszközre, mikor a megfigyelt területen mozgást érzékel.

Képes kiszűrni az emberi mozgást, így csökkentve a téves riasztások számát, pl. enyhébb mozgás (huzattól lengő függöny), fényviszonyok változása vagy házi állatok mozgása a kamera előtt.

Valósidejű, kétirányú kommunikációra képes, aktív zajcsökkentő technológiával a használatközbeni visszhangjelenség hatékony csökkentése és a hangminőség javítása érdekében.

Az applikáción belül, 1 gombnyomással elérhető, hogy a kamera lencséje a ház belseje felé forduljon, így biztosítva a privát szférát.

Támogatja a NAS-tárolókat, ezek a hálózati eszközök, vagy routerek tárolási lehetőséggel használhatók a fájlok elhelyezésére vagy mentésére az SD-kártyáról a NAS-tárolóra.

Új H.265 videokódolási technológiája révén, rendkívül gazdaságos méretben tárolja a videófájlokat, és akadásmentes megtekintést tesz lehetővé.

A biztonsági kamera beépített Bluetooth gateway funkcióval rendelkezik, így a kamerán keresztül, más Bluetooth-hálózatot használó eszközök is képesek lesznek a Wi-Fi hálózaton keresztüli kommunikációra.

Már kiépített riasztórendszerbe nem integrálható, vagyonvédelmi feladatok ellátásra nem alkalmas. 

Az SD-kártya nem képezi a csomag részét!

A termék okoseszközzel történő párosítása biztonsági okokból kizárólag jelszóval védett Wi-Fi hálózaton keresztül lehetséges!

Szállítási hosszúság (cm)
8,90
Szállítási szélesség (cm)
1,60
Szállítási magasság (cm)
8,60
Szállítási súly (kg)
0,59
Csomagolási térfogat
0.001225
Régi cikkszám
66809148
EAN
6934177719721
magasság (cm)
12,2
szélesség (cm)
7,8
kötelező jótállás (év)
1
hossz (cm)
7,8
távirányítás
igen
súly (kg)
0,349
mikrofon
igen
tartozékok
töltő, szerelési anyagok
mozgásérzékelő
igen
alkalmazás helye
beltér
érzékelési szög (°)
110
felbontás kamera
2340x1296
mozgatható
igen
Termék típusa
kamera - okos
Márka
XIAOMI
Termékcsalád
MI

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező