WELLIS MYLINE MARS - hidromasszázs medence (Sterling Silver)

Cikkszám
29747612
  • Ózongenerátoros fertőtlenítőrendszer
  • mySEAT™ rendszer
  • Színterápiás világítás (12 db LED)
  • Levegődúsító-szabályzó (3 db)
  • Időjárásálló, fahatású műanyag burkolat
  • Poliuretánhab-erősítéses, antimikrobiális akril
 
Szállítási információ
A kosár paramétereinek megfelelő szállítási, vagy helyszíni átvételi módok és idők a fizetési oldalon találhatók.
1 699 900 Ft/db
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Szakáruházban
Központi raktár - Csepel BSZL 3
Szakáruház Szigetszentmiklós 3
Szakáruház Dunakeszi 2

Alakítson ki otthonában wellnessoázist a mylineSpa jakuzzival! 

Időnként mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra: képzelje el, hogy (évszaktól függetlenül) a teraszán vagy a kertjében, akár mindennap részese lehet a hidromasszázs nyújtotta élményeknek! Az egész testet érintő hidromasszázs lenyugtatja a testet és a szellemet egyaránt. Ezek a medencék mélyen masszírozzák a szöveteket, csillapítják a fájdalmat, valamint hozzájárulnak a test ideális energiaszintjének visszaállításához.

A medence 3 férőhelyes (2 fekvőhely és 1 ülőhely), kényelmes, valamint nagy teret biztosít. 2 db fejpárna található a kádszéleken. A medence feltöltéséhez 660 l víz szükséges.

A mySEAT™ fekvőhellyel a tervezők kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket. A saroktámasz ergonomikus kialakítása stabil fekvőhelyet kínál férfi és női használóknak egyaránt.

Fedezze fel ezt a sugárzó, víz alatti világot! A beépített LED-es, színterápiás világítás különleges légkört teremt és elősegíti a relaxációs folyamatot. A színesen kavargó, örvénylő víz beragyogja a borús hétköznapokat. A színek pozitív hatásai évezredek óta ismertek: a színterápia kedvező hatást gyakorol pszichikai állapotunkra, különleges hangulattal, érzelemmel tölti el az embert. Az orvostudomány fejlődése során több alkalommal kutatták, hogy a különböző színek miként hatnak a szervezet biológiai működésére.

A LUCITE® akril MICROBAN® felületkezeléssel készült. A Lucite® Sanitary Ware volt az első akrillemezgyártó, aki az öntési folyamat alatt építette bele lemezeibe a Microban® antibakteriális réteget, a termék teljes anyagára kiterjesztve ezzel annak hatását. A Lucite® akril Microban® a felületkezeléssel biztonságosan és hatékonyan veszi fel a harcot a baktériumok elszaporodása ellen. Ez a hatás a medence teljes élettartamáig kitart, nem lehet eltávolítani az akril felületéről.

A megfelelő szigetelés ugyanolyan fontos a medencéknél, mint a lakóházaknál. A mylineSpa medencék szigetelése kihasználja a medencegépészet minden hőtani előnyét, miközben visszaveri a hidegebb külső levegőt. 

A medence kiváló hangszigetelő képességgel bír, jelentősen csökkenti a termék falán áthallatszódó hangok erősségét. Rendkívüli hőszigetelő képessége megnöveli a medencében kényelmesen (a víz fűtése nélkül) eltölthető relaxációs időt, egyben jelentős energiát takarít meg. Minden Európai Uniós szabványnak megfelel.

A mylineSpa jakuzzi burkolata fának látszik, de faanyagokkal járó karbantartási teendőket nem igényel. Ez a korszerű megoldás évekkel meghosszabbítja a medenceház élettartamát és szépségét, és nem utolsósorban: az évenkénti újrapácolás sem jelent többé gondot.

A jó alapozás, csakúgy mint bármely ingatlan építésekor, a medence szerkezeténél is fontos. A mylineSpa a kiemelkedően tartós ABS-akrilt használja fel medencéje alapjául, amely a szerkezetbe építve távol tartja a medence alkotórészeit és felépítményét a káros külső tényezőktől.

A medencét új fejlesztésű, kiváló minőségű, érintésre működő, amerikai vezérlőrendszerrel szerelték fel, amellyel tökéletesen szabályozható a fürdőzési élmény. A vezérlőpult könnyen használható: a vízhőmérséklet, a vízáramlás és a világítás egy gyors gombnyomással beállítható anélkül, hogy el kellene hagyni a meleg vizet. A rendszerben felmerülő esetleges hibákat a diagnosztikai szoftverrel felszerelt számítógép automatikusan kijelzi.

A medencét olyan, a piacon egyedülálló szűrőbetétekkel szerelték fel, amelyek a hasonló termékekhez képest tisztább vizet eredményeznek. Különleges kialakításuknak köszönhetően megakadályozzák a baktériumok szűrőn való szaporodását, ezért az antibakteriális akril segítségével Ön tökéletes tisztaságú vízben fürödhet! A szűrőbetétek hatékonyan elpusztítják, illetve hatástalanítják az ártalmas mikrobákat, ezzel a termék élettartamát is jelentősen meghosszabbítják.

Az ózon természetes fertőtlenítőszerként gondoskodik a fürdővíz és a csőrendszer tisztaságáról, emellett ránctalanító, bőrfeszesítő hatással is rendelkezik. Előnyei: a víz összetételét nem változtatja meg, pH-semleges, a víz keménységét a kívánt értékre csökkenti, a jakuzzi légterének levegője friss illatúvá válik.

Hidromasszázsmotor:

1 x 2 LE 2 sebességes (230 V/50 Hz) a feszültség igénye, 
1 x 25 A (230 V/50 Hz) optimum vagy
1 x 16 A (230 V/50 Hz) minimum

A fogyasztói ár a beüzemelés költségét tartalmazza.

Szállítási hosszúság (cm)
213,00
Szállítási szélesség (cm)
76,00
Szállítási magasság (cm)
160,00
Szállítási súly (kg)
210,00
Csomagolási térfogat
2.590080
Régi cikkszám
66604893
EAN
2066604893002
súly (kg)
250
férőhelyek száma
3
pezsgőfürdő fúvókák száma
3
hydromasszázs fúvókák száma
37
víztérfogat (L)
660
LED világítás
van
alakja
szögletes
színe
sterling silver
anyaga
akril
kötelező jótállás (év)
3
magasság (cm)
76
hossz (cm)
213
szélesség (cm)
160
Termék típusa
jakuzzi
Márka
WELLIS
Termékcsalád
MYLINE MARS

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező