1. Szolárkő (LED, RGB)
  11 990 Ft 
  Részletek
 2. STARLUX BIG - szolárlámpaszett (4db)
  5 990 Ft  4 990 Ft 
  Részletek
 3. BAUHAUS - akasztható szolárlámpaszett (2db)
  1 990 Ft 
  Részletek
 4. BAUHAUS - szolárlámpa (villanykörte)
  1 290 Ft 
  Részletek
 5. BAUHAUS BIG GLASS - szolárlámpa
  2 490 Ft 
  Részletek
 6. LUTEC TABLE CUBE - kültéri hordozható szolárlámpa (fehér)
  4 990 Ft 
  Részletek
 7. BAUHAUS ROCK - szolárlámpaszett (3db)
  2 990 Ft 
  Részletek
 8. BAUHAUS - szolárlámpa fényfüzérrel
  2 290 Ft 
  Részletek
 9. BAUHAUS - leszúrható szolárgömb (30cm)
  4 190 Ft 
  Részletek
 10. BAUHAUS GRAND - szolárlámpa
  2 990 Ft 
  Részletek
 11. STARLUX FIORE - szolárlámpa (LED, 40cm)
  1 690 Ft 
  Részletek
 12. Szolárlampion (fehér, Ø20cm)
  1 490 Ft 
  Részletek
 13. NORTENE LIGHTIS - szolárlámpa (8féle)
  1 590 Ft 
  Részletek
 14. BAUHAUS - leszúrható szolárlámpa
  1 990 Ft 
  Részletek
 15. FLAME - szolárfáklya (LED)
  3 990 Ft 
  Részletek
 16. PAUL NEUHAUS KIRA - leszúrható gömblámpa (40cm)
  14 990 Ft 
  Részletek
 17. BAUHAUS STICK - dekorációs szolárlámpa (LED, zöld)
  790 Ft 
  Részletek
 18. PAUL NEUHAUS KIRA - leszúrható gömblámpa (20cm)
  5 190 Ft 
  Részletek
 19. NORTENE OPHRIS - szolárlámpa (RGB)
  2 290 Ft 
  Részletek
 20. Szolárkő (LED, RGB, 50x36x19,5cm)
  18 990 Ft 
  Részletek
 21. STARLUX LATIANO - kültéri dekorációs lámpa (28x28x50cm)
  19 990 Ft 
  Részletek
 22. BAUHAUS - dekorációs szolárlámpa (LED, zöld)
  1 390 Ft 
  Részletek
 23. BAUHAUS - dekorációs szolárlámpa (LED, kék)
  1 390 Ft 
  Részletek
 24. NORTENE ESIS - szolárlámpa
  2 990 Ft 
  Részletek
 25. BAUHAUS STICK - dekorációs szolárlámpa (LED, sárga)
  790 Ft 
  Részletek
 26. BAUHAUS STICK - dekorációs szolárlámpa (LED, piros)
  790 Ft 
  Részletek
 27. MELISA - kültéri dekorációs lámpa (1xE27, 60cm)
  21 990 Ft 
  Részletek
 28. Szolárlampion (zöld, Ø20cm)
  1 490 Ft 
  Részletek
 29. CUBY - kültéri dekorációs lámpa (45cm)
  25 990 Ft 
  Részletek
 30. PAUL NEUHAUS KIRA - leszúrható gömblámpa (30cm)
  8 790 Ft 
  Részletek
 31. PAUL NEUHAUS KIRA - leszúrható gömblámpa (50cm)
  21 990 Ft 
  Részletek
 32. LOLA - kültéri dekorációs lámpa (110cm)
  32 990 Ft 
  Részletek
 33. Kültéri projektor (LED)
  7 990 Ft 
  Részletek
 34. BAUHAUS BALL - függeszthető szolárgömb (LED, Ø20cm, szürke)
  8 490 Ft 
  Részletek
 35. GLOBO LIGHT TUBE - LED-fénytömlő (hidegfehér, 6m)
  7 990 Ft 
  Részletek
 36. BAUHAUS - dekorációs szolárlámpa (LED, lila)
  1 390 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Kültéri dekorációs világítás, a kerti mulatságok elengedhetetlen eszköze

A kültéri dekorációs világítótesteket általában kerti ünnepségeken, illetve karácsonyi díszkivilágításokra és a nyári kertek díszítésére használjuk. A világítás mellett díszítő funkciót is betöltenek, ezzel hatnak a környezetükben lévők kedélyállapotára.

Ezek a termékek napelemes, elemes és hálózati áramellátással üzemelnek, ennek függvényében válogathatunk fényfüzérek-, szolárlámpák és LED-del megvilágított használati tárgyak között. A kerti dekorációs világító eszközök között mindenképpen ki kell emelni a színes szolárlampionokat is.

Főként teraszon, erkélyen, de a gyönyörű kerti virágok felett is kiváló hangulatot, meghittséget teremtenek. A napenergiával üzemelő világítás egy beépített fotocellának köszönhetően alkonyatkor bekapcsol, egy feltöltéssel körülbelül nyolc órán át világít. Élénk (narancssárga, lila, piros, kék, zöld), világos színekben is meg tudjuk vásárolni. Amennyiben nem elégszünk meg az egydarabos lampionokkal, színes szolárlampion-füzért is beszerezhetünk. Működtetése megegyezik a fent leírt színes lampionokéval.

Az udvarban levő tavacskánk, vagy medencénk nagyszerű díszítő eleme lehet egy gömb alakú szolárlámpa. E lámpa is nyolc órán át képes a napfénynél összegyűjtött energiát felhasználni olyan módon, hogy közben dekorációs feladatokat lát el. A hangulatvilágítást fehér, vörös, zöld, kék, sárga, lila, rózsaszín, világoskék színben tudjuk beállítani, vagy akár színváltogató módban is üzemeltethetjük. Tetszőlegesen elhelyezhetjük a lámpatestet a vízen úsztatva vagy akár a tartóoszlop segítségével leszúrhatjuk a talajba. E dekorációs világítást itt is LED-fénycső szolgálja.

Az egyszerű, földbe szúrható szolárlámpa a dekorációs világítótestek egyik legnépszerűbb darabja. Fontos, hogy rozsdamentes anyagból készüljön, mivel egész évben ellen kell állnia az időjárás megpróbáltatásainak. Elhelyezhetők a virágcserepek földjében, emellett a kert bármely szögletében, bárhol, ahol diszkrét világítással szeretnénk hangulatossá tenni környezetünket. Ezek az alacsony árfekvésű termékek könnyen beszerezhetők, és hosszú időn át üzemeltethetők.

A LED-technológia itt is garantálja az energiatakarékosságot és energiahatékonyságot.

A világító bútorok egyre népszerűbbek, ezekkel megalapozhatjuk egy kiváló kerti parti hangulatát. Modernek, feltűnők, hangulatosak és ma már egyre több formában kaphatók. Jellemzően kültéri bútorokként tartjuk számon ezeket, de természetesen beltéri használatra is kiválóan alkalmasak. Egy távszabályzót mellékel hozzá a gyártó, ennek segítségével tudjuk szabályozni a fények intenzitását és színét. Mint ahogy a dekorációs világítótestekről általában, a bútorokról is elmondhatjuk: LED-technológiával működnek. A világító bútorok sorában ki kell emelni a bárszéket és a világító asztalt. Ideális esetben ezeket egymással összeillesztve, szín- és fényharmóniában tudjuk üzemeltetni. Kialakítása és anyaga modern vonalakat követ, ellenáll az időjárás megpróbáltatásainak és nagyon könnyen tisztítható.

A világító asztaltetőn felszolgálni és elfogyasztani a gondosan elkészített koktélokat és egyéb finomságokat egy kerti mulatságon: mindenki számára felemelő és megtisztelő lehet.

A kültéri világítás kategóriájában nem hagyhatjuk ki a világító cseresznyefát sem. Nem is annyira egyszerű szerkezet, mint amilyennek első ránézésre tűnhet, ugyanis ágai állíthatók, emellett időpontokat tudunk rajta beállítani, amikor ki-bekapcsol, vagy átvált egy másik színre.

A kis kompakt fénycsövecskék számát illetően elmondhatjuk, hogy 120 kis LED-fényforrás gondoskodik a cseresznyefa világításáról. E lámpa világítási ideje is a helyétől és az időjárási viszonyoktól függően átlagosan 6-8 óra. Szintén a meghitt, hangulatos esték támogatója lehet kertünkben a világító szolárstick. Mint az összes többi elődje, ez is napenergia által működik LED-technológia segítségével. A dekorációs világítás utolsóként említése kerülő darabja az úgynevezett géllámpa. Erős anyagból készül, rozsdamentes. A géllámpa kizárólag tűzgéllel használható.

Amennyiben sikeresen eldöntöttük, mire van szükségünk, ezt hol és mikor vásárolhatjuk meg, akkor önállóan, a kezelési útmutató segítségével elhelyezhetjük a kívánt helyiségben. Gondosan el kell olvasni a beépítési útmutatót és elvégezni a beszerelési munkálatokat. Ha bármi gond felmerül a beszerelés vagy üzembehelyezés során a megvásárolt termékkel kapcsolatban, a forgalmazót felkereshetjük, és tanácsot kérhetünk.

Card logos