Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Kültéri dekorációs világítás

Megtekintés Rács Lista

1-9/71 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/71 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

KÜLTÉRI DEKORÁCIÓS VILÁGÍTÁS, A KERTI MULATSÁGOK ELENGEDHETETLEN ESZKÖZE

A kültéri dekorációs világítótesteket általában kerti ünnepségeken, illetve karácsonyi díszkivilágításokra és a nyári kertek díszítésére használjuk. A világítás mellett díszítő funkciót is betöltenek, ezzel hatnak a környezetükben lévők kedélyállapotára.

Ezek a termékek napelemes, elemes és hálózati áramellátással üzemelnek, ennek függvényében válogathatunk fényfüzérek-, szolárlámpák és LED-del megvilágított használati tárgyak között. A kerti dekorációs világító eszközök között mindenképpen ki kell emelni a színes szolárlampionokat is.

Főként teraszon, erkélyen, de a gyönyörű kerti virágok felett is kiváló hangulatot, meghittséget teremtenek. A napenergiával üzemelő világítás egy beépített fotocellának köszönhetően alkonyatkor bekapcsol, egy feltöltéssel körülbelül nyolc órán át világít. Élénk (narancssárga, lila, piros, kék, zöld), világos színekben is meg tudjuk vásárolni. Amennyiben nem elégszünk meg az egydarabos lampionokkal, színes szolárlampion-füzért is beszerezhetünk. Működtetése megegyezik a fent leírt színes lampionokéval.

Az udvarban levő tavacskánk, vagy medencénk nagyszerű díszítő eleme lehet egy gömb alakú szolárlámpa. E lámpa is nyolc órán át képes a napfénynél összegyűjtött energiát felhasználni olyan módon, hogy közben dekorációs feladatokat lát el. A hangulatvilágítást fehér, vörös, zöld, kék, sárga, lila, rózsaszín, világoskék színben tudjuk beállítani, vagy akár színváltogató módban is üzemeltethetjük. Tetszőlegesen elhelyezhetjük a lámpatestet a vízen úsztatva vagy akár a tartóoszlop segítségével leszúrhatjuk a talajba. E dekorációs világítást itt is LED-fénycső szolgálja.

Az egyszerű, földbe szúrható szolárlámpa a dekorációs világítótestek egyik legnépszerűbb darabja. Fontos, hogy rozsdamentes anyagból készüljön, mivel egész évben ellen kell állnia az időjárás megpróbáltatásainak. Elhelyezhetők a virágcserepek földjében, emellett a kert bármely szögletében, bárhol, ahol diszkrét világítással szeretnénk hangulatossá tenni környezetünket. Ezek az alacsony árfekvésű termékek könnyen beszerezhetők, és hosszú időn át üzemeltethetők.

A LED-technológia itt is garantálja az energiatakarékosságot és energiahatékonyságot.

A világító bútorok egyre népszerűbbek, ezekkel megalapozhatjuk egy kiváló kerti parti hangulatát. Modernek, feltűnők, hangulatosak és ma már egyre több formában kaphatók. Jellemzően kültéri bútorokként tartjuk számon ezeket, de természetesen beltéri használatra is kiválóan alkalmasak. Egy távszabályzót mellékel hozzá a gyártó, ennek segítségével tudjuk szabályozni a fények intenzitását és színét. Mint ahogy a dekorációs világítótestekről általában, a bútorokról is elmondhatjuk: LED-technológiával működnek. A világító bútorok sorában ki kell emelni a bárszéket és a világító asztalt. Ideális esetben ezeket egymással összeillesztve, szín- és fényharmóniában tudjuk üzemeltetni. Kialakítása és anyaga modern vonalakat követ, ellenáll az időjárás megpróbáltatásainak és nagyon könnyen tisztítható.

A világító asztaltetőn felszolgálni és elfogyasztani a gondosan elkészített koktélokat és egyéb finomságokat egy kerti mulatságon: mindenki számára felemelő és megtisztelő lehet.

A kültéri világítás kategóriájában nem hagyhatjuk ki a világító cseresznyefát sem. Nem is annyira egyszerű szerkezet, mint amilyennek első ránézésre tűnhet, ugyanis ágai állíthatók, emellett időpontokat tudunk rajta beállítani, amikor ki-bekapcsol, vagy átvált egy másik színre.

A kis kompakt fénycsövecskék számát illetően elmondhatjuk, hogy 120 kis LED-fényforrás gondoskodik a cseresznyefa világításáról. E lámpa világítási ideje is a helyétől és az időjárási viszonyoktól függően átlagosan 6-8 óra. Szintén a meghitt, hangulatos esték támogatója lehet kertünkben a világító szolárstick. Mint az összes többi elődje, ez is napenergia által működik LED-technológia segítségével. A dekorációs világítás utolsóként említése kerülő darabja az úgynevezett géllámpa. Erős anyagból készül, rozsdamentes. A géllámpa kizárólag tűzgéllel használható.

Amennyiben sikeresen eldöntöttük, mire van szükségünk, ezt hol és mikor vásárolhatjuk meg, akkor önállóan, a kezelési útmutató segítségével elhelyezhetjük a kívánt helyiségben. Gondosan el kell olvasni a beépítési útmutatót és elvégezni a beszerelési munkálatokat. Ha bármi gond felmerül a beszerelés vagy üzembehelyezés során a megvásárolt termékkel kapcsolatban, a forgalmazót felkereshetjük, és tanácsot kérhetünk.