Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Munkalámpa

Megtekintés Rács Lista

1-9/44 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/44 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

MUNKALÁMPA

Hétköznapjainkban a jó megvilágítás nagyon fontos, és a jól elvégzett munka előfeltétele is. Csak megfelelő fényviszonyok között tudjuk szakszerűen ellátni feladatainkat. Nyáron, természetes fény mellett, akár este 19-20 óráig is kint lehetünk, és zavartalanul dolgozhatunk. Télen azonban más a helyzet, hamarabb sötétedik, így már szinte kora délután szükségünk lehet a világításra.

Amikor kint dolgozunk, nem feltétlenül áll mindig rendelkezésünkre villamos energia. Ilyen esetekben jönnek jól az elemmel és akkumulátorral működő munkalámpák. Ezek nagyon jó megvilágítást adnak, és, még a kinti sötétség ellenére is, gond nélkül végezhetjük teendőinket. Szabadidős tevékenységeink során is nagy segítséget nyújtanak, kempingezéskor, horgászat, vadászat során vagy akár egy kerti parti alkalmával. Számtalan olyan helyzet van életünkben, amikor nincs áram a közelben, de nekünk mégis szükségünk lenne rá, hogy fényhez tudjunk jutni.

A MUNKALÁMPÁK ELŐNYEI

Manapság a munkalámpák számtalan típusával találkozhatunk. Akkumulátoros és elemes fajtákkal, kisebbekkel, nagyobbakkal, erősebbekkel és gyengébbekkel. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Az akkumulátoros munkalámpák tökéletesen megfelelnek barkácsoláskor, szereléskor, építkezéskor, valamint háztáji teendőink elvégzésekor is. Beépített LED-fényforrással vannak ellátva, semleges fehér fényt adnak, és hosszú világítási idővel rendelkeznek. Egyes típusokat mágnessel bármilyen fémalapra rá tudjuk helyezni, és a fény szögét igényünk szerint szabályozhatjuk. Egy kis kampóval is rendelkeznek, amely segítségével lámpánkat bárhová fel is tudjuk akasztani. Az akkumulátorral felszerelt munkalámpákat, a hozzá mellékelt USB-kábellel, hamar újratölthetjük. Jól kialakított, gumis felületük pedig a biztonságos és kényelmes használatot biztosítja. Nagyon praktikusak, hiszen még a zsebünkben is kényelmesen elférnek, így szükség esetén bármikor használhatjuk is őket. A nagyobb típusok állvánnyal, lábakkal is rendelkeznek, amelyek stabil tartást adnak, és igényünk szerint hordozhatók is. A lámpa testének mérete fényerejével egyenesen arányos. A nagyobb lámpák, természetesen, nagyobb fényt adnak, a kisebbek kisebbet.

AKKUMULÁTOROS VAGY ELEMES LÁMPÁT VÁSÁROLJUNK?

Természetesen mindenki igényének és lehetőségének megfelelően dönt e téren. Ha az akkumulátoros típus mellett döntünk, annak az az előnye, hogy egy USB-kábel segítségével rövid idő alatt újra tudjuk tölteni a munkalámpánkat, amennyiben, persze, erre lehetőségünk van. Az akkumulátoros lámpák nagy kapacitással rendelkeznek, és több órán át működőképesek. Amennyiben nincs lehetőségünk akkumulátortöltésre, akkor mindenképp az elemes megoldás a jobb, de, természetesen, ilyen esetben több elemre lesz szükségünk.

Hogy a környezetünkre is ügyeljünk, próbáljunk újratölthető elemeket vásárolni! Ily módon nem kell minden egyes alkalommal a lemerült darabokat eldobni, csak a meglévőket újratölteni.

A LED-LÁMPÁK ELŐNYEI

Manapság nemcsak a kiegészítő világítások körében elterjedt a LED-technológia, hanem a hagyományos fényszórók között is. A LED-ek legnagyobb előnye, hogy jó energiahatékonysággal bírnak. Ez a gépjárműveknél kézzelfoghatóbb előny. Ez a típusú megvilágítás biztonságos, hiszen sokkal nagyobb fényt ad, így a munkavégzésünk is biztonságosabb. Hosszú élettartammal rendelkeznek. Nem igényelnek karbantartást. A szemünket is kímélik, hiszen az erős, de mégis kellemes világítás mellett a szemünk is kevésbé fárad el.