1. VOLTOMAT - digitális heti időkapcsoló (1800 W)
  1 490 Ft 
  Részletek
 2. GAO 0828H - kültéri digitális időkapcsoló
  2 590 Ft 
  Részletek
 3. BRENNENSTUHL COMFORT-LINE - hálózati dugaljszett távirányítóval (beltéri, 4db)
  5 990 Ft 
  Részletek
 4. GAO - digitális fogyasztásmérő
  3 990 Ft 
  Részletek
 5. Kültéri dugaljszett távirányítóval (2db)
  7 490 Ft 
  Részletek
 6. GARDENA SMART - vezérelt dugalj
  24 890 Ft 
  Részletek
 7. ANCO - zsinórközi kapcsoló fényerőszabályzóval
  1 290 Ft 
  Részletek
 8. ANCO - digitális heti időkapcsoló kalapsínre (3600W)
  5 990 Ft 
  Részletek
 9. GAO 0748H - kültéri mechanikus időkapcsoló
  1 390 Ft 
  Részletek
 10. VOLTOMAT - beltéri dugaljszett távirányítóval (fehér, 3db)
  4 590 Ft 
  Részletek
 11. BRENNENSTUHL COMFORT-LINE - hálózati dugaljszett távirányítóval (kültéri, 2db)
  5 490 Ft 
  Részletek
 12. GAO - mechanikus napi időkapcsoló óra (fehér)
  1 290 Ft 
  Részletek
 13. ANCO - fogyasztásmérő
  3 990 Ft 
  Részletek
 14. BRENNENSTUHL - beltéri napi időkapcsoló (antracit)
  1 590 Ft 
  Részletek
 15. Dugalj kapcsolóval (zöld)
  1 390 Ft 
  Részletek
 16. Beltéri napi időkapcsoló (fehér)
  1 390 Ft 
  Részletek
 17. ANCO - rádióvezérlő távirányítóval (3 csatornás)
  6 890 Ft 
  Részletek
 18. BRENNENSTUHL COMFORT-LINE - hálózati dugaljszett távirányítóval (beltéri, 3db)
  5 490 Ft 
  Részletek
 19. ANCO - lépcsőházi automata időkapcsoló
  4 790 Ft 
  Részletek
 20. COMPUTHERM S200 - vezeték nélküli adapterdugalj (WIFI-s)
  7 590 Ft 
  Részletek
 21. YALE SR-PS - vezeték nélküli adapterdugalj (WiFi-s, 10A)
  19 990 Ft 
  Részletek
 22. GAO G-HOMA - kültéri smart dugalj (WiFi-s, szürke)
  11 990 Ft 
  Részletek
 23. GAO G-HOMA - beltéri smart dugalj (WiFi-s, fehér)
  8 490 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Időkapcsoló és vezérelhető aljzat

Mi az okoskonnektor?

A technika fejlődésének köszönhetően nemcsak okostelefonok, okosórák, okosvilágítás létezik, de már okoskonnektorokkal is találkozhatunk.

Az okoskonnektorok jellemzője, hogy WIFI-s kapcsolattal működnek, csatlakozhatnak az otthoni vezeték nélküli internetkapcsolatra, így okostelefonunkról akár távolról is ki vagy be tudjuk kapcsolni. Egy letölthető app segítségével más okosságokat is beállíthatunk. Egy gomb is található rajtuk, ezzel hagyományos módon is ki-be tudjuk kapcsolni a kapcsolót. Használatuk és beállításuk nagyon egyszerű, nem igényel szakembert. Aki az okostelefonját használni tudja, annak ez is menni fog. Első feladatunk bedugni a konnektort a falba, letölteni az alkalmazást, majd összepárosítani a telefont a konnektorral. Az app megnyitása után már el is érjük okoskonnektorunkat akár távolról is. Bárhol is vagyunk, amennyiben van internetkapcsolatunk, munkahelyen, külföldi nyaraláson, nagyon könnyen és egyszerűen vezérelni tudjuk a konnektorunkat. Távolról ki- és bekapcsolhatjuk azt, beállíthatjuk a be-, valamint a kikapcsolási időt, akár a hét minden napjára külön. Visszaszámlálót és akár ciklusos be- és kikapcsolást is beállíthatunk. Ez nagyban megkönnyíti életünket, hiszen mindenkinek az a rémálma, hogy valami bekapcsolva marad a lakásban, és amíg távol van, valami baj lesz. Az okoskonnektorokat távolról is le tudjuk ellenőrizni, hogy azok vajon bekapcsolva vannak-e. Az ilyen típusú konnektorokkal minden nap ugyanabban az időben tudjuk bekapcsolni például a kerti világítást. Csak egyszer beállítjuk az időpontot, aztán pedig az okoskonnektor gondolkodik helyettünk.

A távirányítóval működő konnektorok is igen nagy kényelmet nyújtanak, hiszen a kültéri változatoknál nem kell kimennünk a hidegbe, hogy bekapcsoljuk, mondjuk, a szivattyút. Elegendő csak egy gomb megnyomása a távirányítón, hogy aktiváljuk azt.

Digitális időkapcsolók

A digitális időkapcsoló egy olyan készülék, amely lámpák vagy elektromos készülékek automatikus kapcsolására szolgál. Beépített időzítője automatikusan bekapcsolja vagy kikapcsolja az áramkört az előre beállított időpontban. Szabályozhatja a hűtést, a fűtést, szellőztetést, az elektromos forróvíztárolót, szivattyúkat stb. Kül- és beltéri változatok egyaránt kaphatók. Ezek használata biztonságos, gyermekünkre sem jelent veszélyt. Két fajtája ismert: a digitális és a mechanikus. A digitális előnye, hogy napi szinten tudjuk beállítani elektromos készülékeink ki- vagy bekapcsolását. A mechanikus készülékek nem tesznek különbséget a napok között, csupán időt tudunk állítani rajtuk.

Fogyasztásmérők

Ha meg szeretnénk tudni, hogy bizonyos elektromos készülékeink mennyi villamos energiát használnak, és ha költséghatékonyabban szeretnénk őket használni, akkor vásárolnunk kell egy fogyasztásmérőt. A készülék egy konnektorba dugható, elektromos eszköz, amely, egy vagy több T-dugóval, az elektromos készülékek fogyasztását méri. A digitális fogyasztásmérők megjelenítik a teljesítménytényezőt, pillanatnyi fogyasztást, a készüléken áthaladó áramot, hálózati feszültséget és a frekvenciát. Leolvasható róla a beüzemelés óta elhasznált energia (KWh), és annak a költsége is.

A konnektorok mindig veszélyforrások voltak, ha gyermekeinkről volt szó. Manapság már vásárolhatunk olyan típusokat is, amelyek gyermekvédelemmel vannak ellátva, vagyis le vannak fedve. Az ilyen fajta konnektorok tökéletesek kültéri vagy fürdőszobai használatra, hiszen nem engedik a nedvesség bejutását a konnektor belsejébe.

Card logos