1. PROFI DEPOT H.160 - fejlámpa
  4 590 Ft 
  Részletek
 2. BAUHAUS 21+3 - elemes kézilámpa (LED)
  1 990 Ft 
  Részletek
 3. BAUHAUS 24 LED - elemes zseblámpa
  1 590 Ft 
  Részletek
 4. BAUHAUS - kézilámpa (LED)
  6 490 Ft 
  Részletek
 5. PROFI DEPOT A.110 - akkus lámpa
  3 990 Ft 
  Részletek
 6. BAUHAUS FOCUS - zseblámpa (LED)
  4 990 Ft 
  Részletek
 7. PROFI DEPOT RW.110 - akkus lámpa
  4 990 Ft 
  Részletek
 8. PROFI DEPOT RW.420 - akkus lámpa
  6 990 Ft 
  Részletek
 9. PROFI DEPOT FS.230 - akkus lámpa
  6 590 Ft 
  Részletek
 10. BAUHAUS - zseblámpa (LED)
  1 290 Ft 
  Részletek
 11. ENERGIZER - fejlámpa (LED, 3db AAA elemmel, 250lm)
  9 990 Ft /csomag
  Részletek
 12. ENERGIZER X-FOCUS - elemlámpa (LED, 2db AA elemmel)
  5 790 Ft /csomag
  Részletek
 13. ENERGIZER X-FOCUS - elemlámpa (LED, 1db AAA elemmel)
  2 790 Ft /csomag
  Részletek
 14. ENERGIZER HARDCASE - elemlámpa (LED, 2db AA elemmel)
  11 990 Ft /csomag
  Részletek
 15. BAUHAUS ANTRA 3A - zseblámpa (LED)
  2 990 Ft 
  Részletek
 16. ENERGIZER - fejlámpa (LED, 2db AAA elemmel, 55lm)
  4 990 Ft /csomag
  Részletek
 17. ENERGIZER GRIP-IT LED - elemlámpa (LED)
  4 390 Ft /csomag
  Részletek
 18. ENERGIZER - toll-lámpa (LED, 2db AAA elemmel)
  2 190 Ft /csomag
  Részletek
 19. BAUHAUS - zseblámpa kulcstartóval (LED)
  1 690 Ft 
  Részletek
 20. ENERGIZER - fejlámpa (LED, 3db AAA elemmel, 100lm)
  10 990 Ft /csomag
  Részletek
 21. ENERGIZER METAL LIGHT - zseblámpa (LED)
  4 990 Ft /csomag
  Részletek
 22. PROFI DEPOT C.P.185 - kempinglámpa
  5 490 Ft 
  Részletek
 23. ENERGIZER - fejlámpa (LED, 3db AAA elemmel, 300lm)
  10 490 Ft /csomag
  Részletek
 24. ENERGIZER BOOKLITE - elemlámpa (LED, 2db CR2032 elemmel)
  4 590 Ft /csomag
  Részletek
 25. ENERGIZER - fejlámpa (LED, 3db AAA elemmel, 200lm)
  8 990 Ft /csomag
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Elem- és zseblámpa

A modern ember hozzá van szokva ahhoz, hogy szinte minden lépését fény kísérje. A villamos energiának köszönhetően otthonunk minden zugát meg-, illetve ki tudjuk világítani. Számtalan lehetőség létezik erre, hiszen már a technika ezen ága igen nagy választékot nyújt számunkra. Akár már különböző színhőmérsékletű, nagyságú, erősségű, hanggal vagy telefonról vezényelhető okosizzókat is tudunk vásárolni. Egy kis kreativitással igazán otthonossá és hangulatossá varázsolhatjuk otthonunkat. Okosizzókkal hangulatunknak megfelelően igazíthatjuk a körülöttünk lévő fényeket.

De mi a helyzet abban az esetben, ha nincs a közelünkben villamos energia, és nekünk mégis fényre, világításra van szükségünk? Számtalan ilyen esettel találkozunk. Például, ha kirándulni, kempingezni megyünk a családdal, ha valamilyen dolgunk akad, mondjuk a padláson, vagy az udvar egyik szegletét szeretnénk megvilágítani, horgászáskor, áramkimaradás esetén vagy bármilyen szabadidős tevékenységünk során. Ilyen esetben igen nagy szükségünk lehet egy elemmel vagy akkumulátorral működő lámpára.

Fejlámpa

A fejlámpa egy olyan lámpa, amelyet fejünkre tudunk helyezni. Az ilyen típusú fényforrások ideálisak utazásokhoz, túrázásokhoz és más szabadidős tevékenységekhez, és praktikus megoldás barkácsolás, szerelés esetén is. Nagy előnye, hogy használatához nincs szükség a kezeinkre, sem egy másik személyre, aki megvilágítja a munkafelületünket, hiszen a fejlámpa oda fókuszál, éppen azt világítja meg, akit és amit látni szeretnénk.

Az ilyen fényforrások pántja állítható, és igény szerint szabályozni tudjuk a fény szögét és a fény erősségét is. A kapcsoló egyszerű működtetést tesz lehetővé használójának. Találkozhatunk elemmel és akkumulátorral működő fejlámpákkal is. Az utóbbinak nagy előnye, hogy USB-kábelt mellékelnek hozzá, és 2 óra alatt újratölthető, illetve a másik pozitív oldala az, hogy nem kell kidobnunk a lemerült elemeket, ezért ez egy környezetbarát megoldás.

Akkumulátoros és elemes lámpák

Az akkumulátoros lámpák tökéletesen megfelelnek utazásokhoz, túrázásokhoz és más szabadidős tevékenységekhez, és praktikus megoldást jelentenek barkácsolás, szerelés esetén is. Beépített LED-fényforrással rendelkeznek, semleges fehér fényt adnak, és hosszú világítási idővel rendelkeznek. Nagyon praktikus, hiszen az övcsipesznek köszönhetően övre csatolható, horoggal felakasztható vagy mágnessel rögzíthető. Az alján erős mágnes található, amely az akku töltésekor stabil tartást ad. A fény szöge igényünk szerint szabályozható. A kapcsoló segítségével egyszerűen ki- és be tudjuk kapcsolni. A mellékelt USB-kábellel pedig 2 óra alatt újratölthetjük.

Az elemmel működő lámpák is kényelmes használatot biztosítanak, és tökéletes fényforrást jelentenek minden helyzetben. A működtetésükhöz elemre van szükségünk, hogy milyenre, az az adott termék csomagolásán van feltüntetve.

Zseblámpák

A zseblámpák nagy előnye, ahogy elnevezésük is mondja, olyan méretűek, hogy a zsebünkben is könnyen elférnek. Kényelmesen magunknál tarthatjuk, hiszen a méretük mellett a súlyuk is elhanyagolható. Használhatjuk őket utazásaink, túrázásaink során, barkácsoláskor és egyéb munkák közben. Nagyon kényelmes fogást biztosítanak, így szabályozásuk is könnyű. Alacsony fogyasztással és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Elemlámpa a legkisebbeknek is

A család legkisebb tagjai számára is tudunk megfelelő lámpákat vásárolni. Ha a család túrázni megy, ők sem maradhatnak ki, az apróságoknak is szükségük van világításra. Ezek a lámpák nem melegszenek fel, biztonságos használatot tesznek lehetővé. Tökéletesen illeszkedik a gyermekek kezébe, és bárhová magukkal is vihetik. Alacsony fogyasztással és hosszú élettartammal rendelkeznek. Azonnal bekapcsolnak, és megfelelő fényerőt biztosítanak. A felsorolt pozitív tulajdonságai mellett igen impozáns külsővel rendelkeznek, ami biztosan le fogja nyűgözni a gyerekeket.

Akkumulátoros vagy elemes lámpát vásároljunk?

Természetesen mindenki igényének és lehetőségének megfelelően dönt e téren. Ha az akkumulátoros változat mellett döntünk, annak az az előnye, hogy egy USB-kábel segítségével rövid idő alatt újra tudjuk tölteni a lámpánkat, amennyiben persze erre lehetőségünk van. Az akkumulátoros lámpák nagy kapacitással rendelkeznek, és több órán át működőképesek.

Amennyiben nincs lehetőségünk akkumulátortöltésre, például, ha egész éjszakán át világításra van szükségünk a sötét erdőben, akkor mindenképp az elemes megoldás a jobb.

Hogy a környezetünkre is ügyeljünk, próbáljunk újratölthető elemeket vásárolni, ily módon nem kell minden egyes alkalommal a lemerült darabokat eldobni, csak a meglévőket újratölteni!

Card logos