Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Tárolódoboz

Megtekintés Rács Lista

1-9/78 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/78 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

TÁROLÓDOBOZOK

Mindannyiunkban ott lapul a rend iránti igény, még akkor is, ha olykor úgy érezzük, a káoszban jobban el tudunk igazodni. A rendet azonban egyrészt ki kell alakítani, másrészt – ami talán nehezebb – meg is kell tartani. A tárolódobozok segítségével a rend megteremtését könnyen és rövid idő alatt meg tudjuk oldani. Sok-sok bosszúságtól óvjuk meg magunkat, ha a tárolódobozokat hívjuk segítségül dolgaink, kisebb-nagyobb tárgyaink rendszerezéséhez.

Úgy a konyhában, mint a kamrában, de akár a nappaliban vagy a hálószobában is rendkívül hasznos lehet egy-egy tárolódoboz a felhalmozódó, ritkán használatos dolgok rendszerezéséhez, tárolásához.

Nézzük először a konyhai és kamrai tárolás lehetőségeit tárolódobozok segítségével! A tárolódobozok segítségével el tudjuk különíteni az élelmiszereket, így nem kell az egész konyhát feltúrni főzés előtt. Emellett könnyen átlátjuk, miből mennyi van, nem vásárlunk feleslegesen olyan dolgokat, amiből van is otthon csak amiatt, mert nem láttuk a rendetlenségben. Egy-egy tárolódoboz a polcokon nagymértékben megkönnyíti a sütés-főzés folyamatát. Ne sajnáljuk az időt rááldozni a címkézésre, mert ez később sokszorosan megtérül azáltal, hogy nem kell keresgéléssel, turkálással kezdeni a konyhai tevékenységeket. Nem csupán egyetlen családtag használja a konyhát, így ajánlatos egy logikus rendszert kialakítani a tárolódobozok sorában, ami mindenki számára logikus és átlátható. Egy jól kialakított tárolási rendszerrel könnyebben eligazodik minden családtag a konyhában.

A fürdőszobai tárolás is egyszerűvé és logikussá tehető egy-egy tárolódoboz segítségével. Egy szépen megtervezett és kialakított fürdőszobának sokat ront az esztétikai értékén, ha szanaszét van pakolva minden, a mosdó szélén sminkek, a polcokon sokféle tisztálkodási eszköz. Ha szeretnénk, hogy eszközeink kéznél legyenek, de mégsem szétpakolva a helyiségben, akkor a tárolódobozok ebben nagy segítségünkre lehetnek. Az egyszerű formájú, de esztétikus dobozok segítenek a tárolásban, nem keverednek össze a sminkek a tusfürdőkkel, a tisztítószerek a borotválkozási eszközökkel. Válasszunk hát fürdőszobánk stílusához illő tárolódobozokat, hogy egyszerűen takarítható és rendezett legyen lakásunk e helyisége is!

Minden házban, lakásban van egy kacatos fiók. Ezt is rendezetté, átláthatóvá tehetjük tárolódoboz segítségével. Az ebbe kerülő kacatok is gyűlnek, és továbbra is kacatok maradnak, de legalább nem foglalnak helyet a szekrény fiókjában.

Egy praktikus, takarítószereket tartalmazó tárolódoboz is óriási segítség lehet mindannyiunk számára. Takarítás előtt és közben nem kell külön rohangálni és keresgélni a különféle eszközöket, minden egyetlen dobozban kéznél lehet. Ha erre a célra hordozható változatot vásárlunk, egyszerre két dolgot oldunk meg: a tárolást és a hordozást egyben.

Vannak tetővel és fogantyúval ellátott tárolódobozok, némelyek lyukacsosak, így szellőznek is. A tető megakadályozza a bennük tárolt tárgyak porosodását, piszkolódását, ugyanakkor szellőzőlyukaik révén semmilyen termék nem penészedik meg bennük. A fából készült dobozok is különleges, egyedi kiegészítői lehetnek egy-egy helyiségnek. Egy ötletesen, jól elhelyezett fadoboz egyszerre dekorációs elemként és tárolóként is megállja helyét lakásunk, házunk bármely szegletében. Vannak textilanyagból készült, nagyon puha és finom tapintású dobozok is. Ezek sokféle színben és nagyságban elérhetőek, így a lakás bármely részébe beilleszthetők.

Színek tekintetében rendkívül gazdag a termékpaletta, azonban a vásárlás előtt érdemes elgondolkodni, mire fogjuk használni, ugyanis egy átlátszó tárolódoboz a használat során sokkal praktikusabb és hálásabb átláthatósága miatt, mint a színes párjaik, persze ezek dekoratív funkciójával nem tudják felvenni a versenyt!

A görgővel ellátott tárolódobozok kiválóan mozgathatók, így elsődleges funkciójuk természetesen a tárolás, de az áthelyezhetőség sem elhanyagolandó szempont, ezek kiválóan alkalmasak például gyermekjátékok, tanfelszerelés tárolására.

Sokszor felmerül a tárolódobozok használatának előnyös tulajdonságait taglalva az idő, a drága idő, amit megspórolhatunk. Rengeteg időt elvehet tőlünk a rendrakás, a rendezett lakásért folyó küzdelem sajnos néha akár családi feszültségeket is előidézhet. A lakás értünk van, és nem mi a lakásért. Válasszunk hát megfelelő tárolódobozokat, melyek által kényelmessé, egyszerűbbé, zökkenőmentesebbé válnak mindennapjaink. Nagy előnyük ezeknek a tárolódobozoknak, hogy könnyen kicserélhetjük a bennük tárolt dolgokat, így ha meguntuk őket a fürdőszobában, átkerülhetnek a konyhába, vagy akár a garázsba, ahol további hasznos tárolási funkciót töltenek be.