1. KETER TOOL CHEST - szerszámos kocsi (5 fiókos)
  19 990 Ft 
  Részletek
 2. STANLEY IML 1-93-968 - kerekes szerszámosláda
  12 990 Ft 
  Részletek
 3. STANLEY 3IN1 - kerekes szerszámosláda
  18 990 Ft 
  Részletek
 4. KETER CONNECT - szerszámosládaszett
  42 990 Ft  39 990 Ft 
  Részletek
 5. KETER 22 GEAR - szerszámosláda
  13 990 Ft 
  Részletek
 6. WISENT 3 IN 1 - alumínium koffer szett
  14 290 Ft 
  Részletek
 7. KETER CONNECT CANTILEVER 22 - rendszerező
  11 890 Ft 
  Részletek
 8. WISENT RED EDITION - szerszámos kocsi
  79 990 Ft 
  Részletek
 9. WISENT XL - aluminium koffer
  15 390 Ft 
  Részletek
 10. KETER TECHNICAN BOX - szerszámosláda
  11 990 Ft 
  Részletek
 11. WISENT PREMIUM WHITE EDITION - műhelykocsi (7 fiókkal)
  139 990 Ft 
  Részletek
 12. KETER 22 GEAR - kerekes szerszámosláda
  26 990 Ft 
  Részletek
 13. WISENT FOTO - alumínium koffer
  7 690 Ft 
  Részletek
 14. STANLEY 1-92-904 - kerekes szerszámosláda
  15 990 Ft 
  Részletek
 15. CURVER HEROBOX - szerszámosláda-szett (13"+16")
  3 190 Ft 
  Részletek
 16. KETER ROC - szerszámosláda (95L)
  29 990 Ft 
  Részletek
 17. Acéllemez szerszámosláda (100cm)
  21 990 Ft 
  Részletek
 18. Acéllemez szerszámosláda (80cm)
  17 990 Ft 
  Részletek
 19. WISENT - kerekes műhelykocsi
  84 990 Ft 
  Részletek
 20. WISENT FUN S - alumínium koffer (40x25x9cm)
  5 490 Ft 
  Részletek
 21. BAUHAUS - acéllemez szerszámosláda (43cm)
  6 590 Ft 
  Részletek
 22. WISENT - szerszámos kocsi ülőkével
  27 590 Ft 
  Részletek
 23. WISENT PRO ORGANIZER - alumínium koffer
  14 390 Ft 
  Részletek
 24. KETER CANTILEVER - szerszámosláda (18")
  6 990 Ft 
  Részletek
 25. STANLEY - kerekes szerszámosláda (91L)
  30 990 Ft 
  Részletek
 26. Koffer (alumínium, 4féle színben)
  4 490 Ft 
  Részletek
 27. BAUHAUS - acéllemez szerszámosláda (33,5cm)
  3 590 Ft 
  Részletek
 28. STANLEY JUMBO - szerszámosláda (19")
  4 390 Ft 
  Részletek
 29. STANLEY JUMBO - szerszámosláda (16")
  3 290 Ft 
  Részletek
 30. WISENT BASIC BLACK LINE - aluminium koffer
  8 790 Ft 
  Részletek
 31. KETER CONNECT - szortírozó
  5 990 Ft 
  Részletek
 32. Acéllemez szerszámosláda (53cm)
  8 390 Ft 
  Részletek
 33. WISENT PRO PILOT - alumínium koffer
  17 990 Ft 
  Részletek
 34. KETER PRO - rendszerező (10 részes)
  9 990 Ft 
  Részletek
 35. KETER HAMMER 19 - szerszámosláda
  6 990 Ft 
  Részletek
 36. WISENT PRO-WORK - alumínium koffer
  20 690 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Szerszámos láda és kocsi

Valójában egy mozgatható műhely a szerszámos láda: bárhova magunkkal vihetjük a szükséges szerszámainkat, mindezt magas fokú védelem mellett. Mobilisak, stabil külsővel rendelkeznek, az éleket megerősítések védik, a belsőt pedig sok esetben kipárnázott felület borítja. Az alumíniumkofferektől kezdve a szerszámosládákig, egészen a szerszámos kocsival bezáróan: hatalmas a választék.

Miért annyira népszerűek az alumíniumkofferek és -boxok? Mire használható a szerszámos kocsi? Mit tárolhatunk egy szerszámosládában?

Praktikus, rendszerező: a szerszámosláda

A szerszámosláda elválaszthatatlan a jó mester képétől, aki ennek köszönhetően mindig magánál hordhatja a legfontosabb munkaeszközeit. Egy profi, megbízható láda valóban a legkényelmesebb szállítási módja a munkaeszközeinknek. Már számos méretben elérhető, a szerszámok mennyiségétől és jellegétől függően. Alapanyaga változó, a minőségi műanyag mellett megtaláljuk az acél- és az alumínium-kivitelezéseket is. Belső része rendkívül praktikus, sokszor a rendezőtálcák és -falak igény szerint alakíthatók, sőt, akár ki is vehetjük, amikor nincs rá szükségünk.

A kombinálható szerszámosládák különösen hasznosak, akár nagyobb belső térrel is rendelkezhetnek a magasabb gépekhez. Legtöbbször kerekek és kihúzható fogantyú segítik a láda mozgatását, hogy a nagyobb súlyú eszközöket is könnyedén szállíthassuk.

Könnyű és stabil: a szerszámos koffer

A színpadépítésnél jellegzetes, szembetűnő tároló az éleknél alumíniummal, a sarkokon pedig acélgolyóval megerősített, szürke színű box. A könnyű szállítás megoldása stabil zárral kiegészítve, és bélelt, hatalmas belső tárolóval. A szállítóbox elsősorban zenészeknek tökéletes. Ugyanilyen stabil külsővel és alakítható béléssel készülnek a kisebb méretű, kifejezetten szerszámoknak vagy érzékenyebb műszaki cikkeknek szánt kofferek.

Az alumínium önmagában is könnyűvé teszi a szállítást. A komfortérzetet tovább fokozzák az ergonomikus, rugalmas kialakítású fogantyúk, hogy akár napi szinten is megerőltetés nélkül használhassuk. Ezek a szerszámos kofferek elsősorban érzékenyebb műszaki cikkek, szerszámok védelmében bizonyítanak kiemelkedően. Például egy profi fotóeszköz vagy kamera alumíniumkofferét saját igényeinkhez szabhatjuk: a belsejében elhelyezkedő szivacsbetétet úgy vágjuk, alakítjuk, ahogyan szeretnénk. Pontosan ráméretezhetjük az eszközünket, így a szivacs teljes mértékben óvni fogja a belsőben elhelyezett szerkezetet. Alkalmas még a különösen érzékeny eszközök biztonságos szállítására is, a mérőeszközökhöz ideális beszerezni.

El tudjuk képzelni ezt a profi szerszámosládát, mondjuk, piros színben? Vagy akár a kevésbé népszerű sárga festésben? Most már a szürkén túlra is láthatunk, ha szerszámos koffert rendelünk. Akár kék vagy zöld változatban is megtaláljuk. Valljuk be, sokkal tetszetősebb és vidámabb a szürke árnyalatnál egy vidám, dinamikus megoldás. Már a fényképezőgépünknek is választhatunk kék színt, nem kötelező a megszokott halovány, matt színezésnél maradni.

Megtapasztaltuk az alumíniumkofferek megbízható könnyedségét? Akkor érdemes megnéznünk egy kofferszettet is. A 3 az 1-ben kiszerelés, egymásba helyezve, praktikusan tárolható, a kis, a középső és a nagy doboz így nem igényel nagyobb helyet. Sarok-megerősítésekkel még nagyobb stabilitást nyújtanak. Anyaguknak köszönhetően alkalmasak a napi szintű használatra.

Mobilis és munkafelület: a szerszámos kocsi

A szerszámok rendszerezéséhez tökéletesek a fiókos megoldások, ezek nemcsak tárolják, de védik is az eszközöket. A szerszámos kocsi azonban ennél is többet kínál: remek kiegészítéseknek köszönhetően bármikor arrébb tolhatjuk, áthelyezhetjük. A kerekes megoldás nagyfokú függetlenséget kínál a műhelyen belül. A mobilis szerszámtárolók fékkel is rendelkeznek, hogy elmozgatás után újra stabil helyzetbe kerüljenek. Ez a kivitelezés teszi lehetővé, hogy egyes darabok felszínén munkálatokat is végezhessünk: így lesz egyszerre tároló és aktív munkafelület egy szerszámos kocsi. A szerszámok pedig, a fiókoknak köszönhetően, gyorsan kézbe kerülhetnek, elég csak kihúznunk egy reteszt, és már elő is vehetjük a szükséges eszközt. Hobbibarkácsolóknak és szakembereknek is tökéletes. Az állítható magasság ugyanis minden helyzetben nagyon fontos: ezzel az egyszerű tulajdonsággal a szerszámos kocsi valójában a derekunk, sőt, a teljes testünket óvja a fáradságos hajolgatástól.

Robusztus külsejűek a szerszámos kocsik. Valóban tartós megoldásnak a rozsdamentes acél alapanyagú tekinthető, de már fémes kivitelezésben is számos előnnyel elérhető. Bizonyos darabok kulcszárat is tartalmaznak, ami magasabb fokú, biztonságos tárolást tesz lehetővé. Egy közös műhelyben például megnyugvással hagyhatjuk ott az értékes eszközeinket, hiszen egy hengerzáras megoldással megóvhatjuk az illetéktelen kezektől.

Kerekekkel ellátott tárolóra van szükségünk, amelyet a műhelyen kívülre is vihetünk? A hatalmas belterű, kerekes szerszámosláda mellett már gurulós szerszámosláda-szettek is elérhetők.

Card logos