SIKAMUR INJEKTOCREAM 100 - talajnedvesség elleni szigetelés (600ml)

Cikkszám
21682117
  • Egyszerű, könnyű alkalmazás
  • Egykomponensű
  • Vizes bázisú
  • Nem igényel különösebb hozzáértést
  • Nem szükséges utántölteni
  • Egyszerű anyagmennyiség-számítás
  • Minimális anyagveszteség
A termék nem kapható.

Termékleírás

Újgenerációs talajnedvesség elleni szigetelő, vízzáró krém, 600 ml-es monoporciós kiszerelésben. Az anyag egy kinyomópisztoly segítségével juttatható be a kifúrt lyukakba, nincs szükség speciális injektálóeszközre.

Az egy munkafolyamattal beinjektált SikaMur®-InjectoCream-100 felszívódik a nedves falban és ott egy vízzáró réteget képez, megakadályozva a további nedvesség felszívódását. Felhasználható talajnedvesség elleni szigetelésre tömör téglafalak, üreges falak, szabálytalan formájú kőfalak és zúzottkő-töltésű falak stb. esetén.

Könnyen alkalmazható, a hibás feldolgozás esélye csekély, különösebb hozzáértést nem igényel. Egykomponensű, egyszerű és gyors felhasználás jellemzi, nem kell várni a folyadék behatolására nyomás alatt, sem gravitációsan.

Nem szükséges az injektálólyukak előzetes benedvesítése (mint a nyomás alatti rendszernél). Gyors injektálást tesz lehetővé, mivel nincs várakozási idő az anyag bejuttatásánál, összehasonlítva a nyomás alatti rendszerrel, továbbá nincs utántöltésre szükség, mint a gravitációs rendszernél.

Feldolgozásra alkalmas, nem szükséges speciális és drága injektálóberendezés. Nincs visszafolyás a falakból és a lyukakból. Koncentrátum 80% feletti aktív tartalommal (kevesebb mennyiségű inaktív anyag juttatható be a falba, így sokkal hatásosabb eredmény érhető el, mint az alacsonyabb koncentrációjú anyagoknál.

Kismértékben veszélyes, vizes bázisú, nem maró hatású, nem gyúlékony, nem szükséges nyomás az injektáláshoz. Nincs kivirágzás, mint a szilikonát-tartalmú vízszigetelő anyagoknál. Az anyagveszteség és a megmaradó hulladék mennyisége kevés.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.014580
Régi cikkszám
66512950
EAN
2066512950002 7612894718379 7612894718393
bedolgozási hőmérséklet (°C)
>0
színe
fehér
súly (kg)
0,6
Termék típusa
injektáló vízszigetelés
Márka
SIKA
Termékcsalád
SIKAMUR

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező

Legújabb termékek