1. Eldobható gumikesztyű (S, 100db)
  3 990 Ft /csomag
  Részletek
 2. YORK TOP - szivacsos teleszkópos mop
  2 690 Ft 
  Részletek
 3. VILEDA VIROBI - robot takarítógép
  16 590 Ft 
  Részletek
 4. VILEDA ULTRAMAT TURBO - pedálos lapos felmosószett
  29 990 Ft 
  Részletek
 5. VILEDA EASY WRING&CLEAN TURBO - pedálos gyorsfelmosószett
  19 990 Ft 
  Részletek
 6. VILEDA - csodapartvis
  5 990 Ft 
  Részletek
 7. YORK TOP - szivacsos mopfej
  690 Ft 
  Részletek
 8. LEIFHEIT - teleszkópos nyél (145-400cm)
  6 490 Ft 
  Részletek
 9. VILEDA 2in1 - fürdőszobatisztító szett
  5 290 Ft 
  Részletek
 10. LEIFHEIT PICCOLO MICRO DUO - felmosó
  4 590 Ft 
  Részletek
 11. VILEDA WINDOMATIC - elektromos ablaktisztító
  16 990 Ft 
  Részletek
 12. LEIFHEIT POWERSLIDE - ablaklehúzó (40cm)
  3 290 Ft 
  Részletek
 13. VILEDA OUTDOOR 2IN1 - kültéri partvis
  2 990 Ft 
  Részletek
 14. STARGUARD TOUCH - latex kesztyű (L, 100db)
  7 990 Ft /csomag
  Részletek
 15. VILEDA ULTRAMAX - lapos felmosószett
  12 490 Ft 
  Részletek
 16. VILEDA - fürdőszobatisztító pótszivacs
  1 790 Ft 
  Részletek
 17. VILEDA STYLE - beltéri partvis
  1 890 Ft 
  Részletek
 18. LEIFHEIT CLEAN TWIST DISC MOP ACTIVE - felmosószett
  13 590 Ft 
  Részletek
 19. VILEDA 3ACTION - beltéri partvis
  2 590 Ft 
  Részletek
 20. VILEDA SUPERMOCIO 3ACTION - gyorsfelmosószett
  6 590 Ft 
  Részletek
 21. LEIFHEIT PLUS 3 - kézi ablakmosó
  4 290 Ft 
  Részletek
 22. LEIFHEIT FLEXIPAD - csempe- és fürdőkádtisztító fej
  3 490 Ft 
  Részletek
 23. VILEDA STYLE - hosszú nyelű szemeteslapát
  1 590 Ft 
  Részletek
 24. LEIFHEIT PICOBELLO - felmosóvödör
  1 290 Ft 
  Részletek
 25. LEIFHEIT CLEAN TWIST EXTRA SOFT M+ - felmosószett póthuzattal
  18 990 Ft 
  Részletek
 26. STARGUARD TOUCH - latex kesztyű (M, 100db)
  7 990 Ft /csomag
  Részletek
 27. METALTEX BROOMY - takarítóeszköz-tároló ajtóra
  8 690 Ft 
  Részletek
 28. VILEDA - csodapartvisfej
  1 690 Ft 
  Részletek
 29. VILEDA - mikroszálas törlőkendő (8db)
  2 490 Ft 
  Részletek
 30. METALTEX IRONY - vasalódeszka-tároló ajtóra
  9 790 Ft 
  Részletek
 31. LEIFHEIT REGULUS SUPRA - mechanikus seprű
  9 990 Ft 
  Részletek
 32. YORK - teleszkópos nyél (műanyag, 200cm)
  1 290 Ft 
  Részletek
 33. LEIFHEIT - teleszkópos nyél (65-110cm)
  2 990 Ft 
  Részletek
 34. YORK TWINGO - padlósúroló kefe nyéllel
  1 190 Ft 
  Részletek
 35. VILEDA VIROBI - utántöltő kendő Virobi robot takarítógéphez (20db)
  2 390 Ft /csomag
  Részletek
 36. LEIFHEIT DUSTY - porkefe
  3 490 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Takarítóeszközök

Az élet kosszal jár. Az ember pedig a takarítással próbál rendet és tisztaságot teremteni. Azonban egyesek számára kész rémálom, mások viszont ebben is megtalálják az örömöt. Ki ne szeretné friss és tiszta környezetben tölteni a napjait? Ehhez azonban alapos és rendszeres takarításra van szükség. A maximális eredmény elérése érdekében egyre bonyolultabb eszközökre van szükségünk a tökéletes eredmény elérés érdekében. Attól függően, hogy mekkora területet szeretnénk tisztítani, milyen felületről van szó, száraz vagy nedves tisztításra van szükség, otthonunkat, vagy épp irodaházat kell frissé varázsolnunk, válogathatunk a takarítóeszközök széles választékából. Gondolkodjunk hosszú távra! Ezért tartós és erős anyagokból készült takarítóeszközöket vásároljunk! A fogyó eszközök esetében se az olcsóbb árra figyeljünk, hiszen a gyorsan szakadó és kopó eszköz több pénzünkbe kerül, mint amennyit a vásárláskor megtakarítottunk. Válasszunk megfizethető minőséget, zsebünk és a környezet érdekében egyaránt.

Tervezd meg a takarítást!

A feje tetejére állt az otthonod, azt sem tudod hol és mivel kezdd a takarítást? Legelőször is tervezd meg a takarítás sorrendjét! Gondold át, melyik szobával kezded, hogy a későbbiekben ne kelljen dupla munkát végezned, mert így nem porszívózol vagy mosol fel, ahol még járkálnod kell! Vedd számításba, miket kell elpakolnod ahhoz, hogy elkezdhesd a takarítást! Ne ess abba a hibába, például, hogy a frissen kisúrolt mosdókagylóba teszed a poros pipereszereket a kevés hely miatt. Készítsd össze a takarítóeszközöket! Ha a takarítás előtt összeszeded, amire szükséged van, nem kell útközben azon gondolkodnod, hogy hol is hagytad a múltkori portalanításkor a törlőrongyot. Használd a megfelelő eszközt! Fusd át, mikre lesz szükséged egyes folyamatok során. Akármilyen házimunkáról is legyen szó, mindenképp hasznos beszerezni egy-két vödröt, akár a leifheit picobello – felmosóvödröt, vagy a Vileda ultramax – felmosóvödröt, ami már csavarókosárral is el van látva. A strapabíró gumikesztyű, mint a Vileda csúszásmentes gumikesztyű, a vegyszeres feladatokhoz, vagy a Vileda multi eldobható gumikesztyű ( s és m méretben is megtalálhatod 12 darabos csomagolásban) a mosogatáshoz elengedhetetlen. Mielőtt nekikezdenél a porszívózásnak, nem árt elvégezni a portörlést. Az egyszerűség és a hatékonyság kedvéért próbáld ki a Vileda style - háztartási törlőkendőt, ami kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Ne felejtsd ki a pókhálók eltüntetését sem a megfelelő teleszkópos porolóval! A York teleszkópos porolónyélnek köszönhetően nagy magasságban is elérheted a nem kívánatos pókhálót. Ha mindez megvan, jöhet a porszívózás, vagy a felsöprés. A BAUHAUS szakáruházban és webshopban kültéri és beltéri partvisok között is válogathatsz a kívánt tisztaság elérése érdekében. A feladatok végére, természetesen, a felmosást hagyd a munkád megkoronázásaként. Amihez kiváló a Vileda felmosókendő, ami, a mikroszálainak köszönhetően, rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Ezen felül extra puha, szagsemlegesítő hatású, valamint bármilyen felületen használható, pl. kő-, csempe- vagy laminált padlón. Egyeseknek azonban nehezen megy a felmosó eszközök kiválasztása, mivel a kínálat hatalmas, a bőség pedig megzavarhat. Térjünk egy kicsit rá a felmosó fejek kiválasztásához. Hogy milyen egy jó felmosó fej? Ahhoz, hogy erre választ kaphassunk, a következő kérdéseket érdemes átgondolnunk! Hol szeretnénk felmosni és mennyi pénzt szánunk rá? Itt is ne csak az olcsóságot vegyük figyelembe, vizsgáljuk meg az anyagot, amiből készült! Otthonunkon belül is más-más felmosó eszközökre, felmosó szerekre lehet szükség attól függően, hogy a szobákat, konyhát vagy a fürdőszobát szeretnénk kitakarítani. Célszerű a különböző helyiségekben más-más felmosó fejet vagy mopot használni. Nem ajánlatos ugyanazt a felmosó fejet a fürdőben a csempére, és a nappaliban a laminált padlóra alkalmazni. Mennyit fizessünk érte?

Válasszuk ki a legjobb ár-érték arányt. Nem mindig a legolcsóbb a leggazdaságosabb. Használd az árkategória beállítást a kategória oldalakon, ami segíthet a döntéshozatalban. Ha a fent említett kérdésekre választ adva körvonalazódott a legmegfelelőbb felmosó eszköz, akkor nincs más teendő, válaszd ki a széles kínálatból a számodra a legmegfelelőbb felmosókat, mopokat. Könnyítsd meg a takarítást a megfelelő eszközök beszerzésével, és a takarítás többé nem lesz nyűglődés. Spórolj időt és energiát a takarítási praktikákkal és trükkökkel. Vásárolj minőségi és megfizethető áron a BAUHAUS-nál, hiszen széles választékban megtalálhatod a neked legmegfelelőbb takarítóeszközöket. Az eredmény a friss és tiszta otthon.

Card logos