1. VILEDA - elektromos seprű
  19 990 Ft 
  Részletek
 2. VILEDA VIROBI - robot takarítógép
  15 490 Ft 
  Részletek
 3. LEIFHEIT - teleszkópos nyél (145-400cm)
  6 490 Ft 
  Részletek
 4. VILEDA STEAM - gőztisztító
  31 990 Ft 
  Részletek
 5. VILEDA WINDOMATIC - elektromos ablaktisztító
  15 990 Ft 
  Részletek
 6. FROSCH - akciós vödör tisztítószerekkel (10L)
  3 790 Ft 
  Részletek
 7. VILEDA - csodapartvis
  5 490 Ft 
  Részletek
 8. VILEDA ULTRAMAX - lapos felmosószett
  10 990 Ft 
  Részletek
 9. LEIFHEIT FLEXIPAD - csempe- és fürdőkádtisztító fej
  3 490 Ft 
  Részletek
 10. VILEDA EASY WRING&CLEAN TURBO - pedálos gyorsfelmosószett
  16 990 Ft 
  Részletek
 11. LEIFHEIT REGULUS SUPRA - mechanikus seprű
  9 990 Ft 
  Részletek
 12. VILEDA - csodapartvisfej
  1 490 Ft 
  Részletek
 13. LEIFHEIT POWERSLIDE - ablaklehúzó (40cm)
  3 290 Ft 
  Részletek
 14. VILEDA ULTRAMAT TURBO - pedálos lapos felmosószett
  24 990 Ft 
  Részletek
 15. LEIFHEIT PLUS 3 - kézi ablakmosó
  4 290 Ft 
  Részletek
 16. VILEDA 2in1 - fürdőszobatisztító szett
  4 990 Ft 
  Részletek
 17. VILEDA OUTDOOR 2IN1 - kültéri partvis
  2 790 Ft 
  Részletek
 18. LEIFHEIT CLEAN TWIST DISC MOP ACTIVE - felmosószett
  13 590 Ft 
  Részletek
 19. VILEDA STYLE - gyorsfelmosófej (viszkóz)
  795 Ft 
  Részletek
 20. VILEDA VIROBI - utántöltő kendő Virobi robot takarítógéphez (20db)
  2 190 Ft /csomag
  Részletek
 21. LEIFHEIT CLEAN TWIST EXTRA SOFT M+ - felmosószett póthuzattal
  18 990 Ft 
  Részletek
 22. LEIFHEIT - teleszkópos nyél (65-110cm)
  2 990 Ft 
  Részletek
 23. VILEDA SUPERMOCIO 3ACTION - gyorsfelmosószett
  6 190 Ft 
  Részletek
 24. LEIFHEIT PICCOLO MICRO DUO - felmosó
  4 590 Ft 
  Részletek
 25. VILEDA STYLE - felmosóvödör csavarókosárral (gyorsfelmosóhoz)
  3 390 Ft 
  Részletek
 26. VILEDA LIGHT&SOFT - eldobható törlőkendő (40db)
  1 190 Ft 
  Részletek
 27. VILEDA CLASSIC - nyél gyorsfelmosóhoz (acél)
  990 Ft 
  Részletek
 28. VILEDA STYLE - beltéri partvis
  1 790 Ft 
  Részletek
 29. VILEDA STYLE - gyorsfelmosófej (pamut)
  645 Ft 
  Részletek
 30. VILEDA - mikroszálas törlőkendő (8db)
  2 290 Ft 
  Részletek
 31. METALTEX BROOMY - takarítóeszköz-tároló ajtóra
  8 690 Ft 
  Részletek
 32. VILEDA STYLE - hosszú nyelű szemeteslapát
  1 490 Ft 
  Részletek
 33. VILEDA CLASSIC - nyél partvishoz (acél)
  795 Ft 
  Részletek
 34. LEIFHEIT PROFI - seprűszett
  6 490 Ft 
  Részletek
 35. VILEDA - vízkő-eltávolító törlőkendő
  1 290 Ft 
  Részletek
 36. VILEDA GLITZI - súrolópárna szappannal (8db)
  445 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Takarítóeszközök

Az élet kosszal jár. Az ember pedig a takarítással próbál rendet és tisztaságot teremteni. Azonban egyesek számára kész rémálom, mások viszont ebben is megtalálják az örömöt. Ki ne szeretné friss és tiszta környezetben tölteni a napjait? Ehhez azonban alapos és rendszeres takarításra van szükség. A maximális eredmény elérése érdekében egyre bonyolultabb eszközökre van szükségünk a tökéletes eredmény elérés érdekében. Attól függően, hogy mekkora területet szeretnénk tisztítani, milyen felületről van szó, száraz vagy nedves tisztításra van szükség, otthonunkat, vagy épp irodaházat kell frissé varázsolnunk, válogathatunk a takarítóeszközök széles választékából. Gondolkodjunk hosszú távra! Ezért tartós és erős anyagokból készült takarítóeszközöket vásároljunk! A fogyó eszközök esetében se az olcsóbb árra figyeljünk, hiszen a gyorsan szakadó és kopó eszköz több pénzünkbe kerül, mint amennyit a vásárláskor megtakarítottunk. Válasszunk megfizethető minőséget, zsebünk és a környezet érdekében egyaránt.

Tervezd meg a takarítást!

A feje tetejére állt az otthonod, azt sem tudod hol és mivel kezdd a takarítást? Legelőször is tervezd meg a takarítás sorrendjét! Gondold át, melyik szobával kezded, hogy a későbbiekben ne kelljen dupla munkát végezned, mert így nem porszívózol vagy mosol fel, ahol még járkálnod kell! Vedd számításba, miket kell elpakolnod ahhoz, hogy elkezdhesd a takarítást! Ne ess abba a hibába, például, hogy a frissen kisúrolt mosdókagylóba teszed a poros pipereszereket a kevés hely miatt. Készítsd össze a takarítóeszközöket! Ha a takarítás előtt összeszeded, amire szükséged van, nem kell útközben azon gondolkodnod, hogy hol is hagytad a múltkori portalanításkor a törlőrongyot. Használd a megfelelő eszközt! Fusd át, mikre lesz szükséged egyes folyamatok során. Akármilyen házimunkáról is legyen szó, mindenképp hasznos beszerezni egy-két vödröt, akár a leifheit picobello – felmosóvödröt, vagy a Vileda ultramax – felmosóvödröt, ami már csavarókosárral is el van látva. A strapabíró gumikesztyű, mint a Vileda csúszásmentes gumikesztyű, a vegyszeres feladatokhoz, vagy a Vileda multi eldobható gumikesztyű ( s és m méretben is megtalálhatod 12 darabos csomagolásban) a mosogatáshoz elengedhetetlen. Mielőtt nekikezdenél a porszívózásnak, nem árt elvégezni a portörlést. Az egyszerűség és a hatékonyság kedvéért próbáld ki a Vileda style - háztartási törlőkendőt, ami kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Ne felejtsd ki a pókhálók eltüntetését sem a megfelelő teleszkópos porolóval! A York teleszkópos porolónyélnek köszönhetően nagy magasságban is elérheted a nem kívánatos pókhálót. Ha mindez megvan, jöhet a porszívózás, vagy a felsöprés. A BAUHAUS szakáruházban és webshopban kültéri és beltéri partvisok között is válogathatsz a kívánt tisztaság elérése érdekében. A feladatok végére, természetesen, a felmosást hagyd a munkád megkoronázásaként. Amihez kiváló a Vileda felmosókendő, ami, a mikroszálainak köszönhetően, rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Ezen felül extra puha, szagsemlegesítő hatású, valamint bármilyen felületen használható, pl. kő-, csempe- vagy laminált padlón. Egyeseknek azonban nehezen megy a felmosó eszközök kiválasztása, mivel a kínálat hatalmas, a bőség pedig megzavarhat. Térjünk egy kicsit rá a felmosó fejek kiválasztásához. Hogy milyen egy jó felmosó fej? Ahhoz, hogy erre választ kaphassunk, a következő kérdéseket érdemes átgondolnunk! Hol szeretnénk felmosni és mennyi pénzt szánunk rá? Itt is ne csak az olcsóságot vegyük figyelembe, vizsgáljuk meg az anyagot, amiből készült! Otthonunkon belül is más-más felmosó eszközökre, felmosó szerekre lehet szükség attól függően, hogy a szobákat, konyhát vagy a fürdőszobát szeretnénk kitakarítani. Célszerű a különböző helyiségekben más-más felmosó fejet vagy mopot használni. Nem ajánlatos ugyanazt a felmosó fejet a fürdőben a csempére, és a nappaliban a laminált padlóra alkalmazni. Mennyit fizessünk érte?

Válasszuk ki a legjobb ár-érték arányt. Nem mindig a legolcsóbb a leggazdaságosabb. Használd az árkategória beállítást a kategória oldalakon, ami segíthet a döntéshozatalban. Ha a fent említett kérdésekre választ adva körvonalazódott a legmegfelelőbb felmosó eszköz, akkor nincs más teendő, válaszd ki a széles kínálatból a számodra a legmegfelelőbb felmosókat, mopokat. Könnyítsd meg a takarítást a megfelelő eszközök beszerzésével, és a takarítás többé nem lesz nyűglődés. Spórolj időt és energiát a takarítási praktikákkal és trükkökkel. Vásárolj minőségi és megfizethető áron a BAUHAUS-nál, hiszen széles választékban megtalálhatod a neked legmegfelelőbb takarítóeszközöket. Az eredmény a friss és tiszta otthon.

Card logos