1. NEPTUN - öntözőpisztoly készlet (5 részes)
  2 690 Ft 
  Részletek
 2. GARDENA SYSTEM - induló locsolókészlet 1/2"
  3 990 Ft 
  Részletek
 3. GARDENA COMFORT - locsolópisztoly
  9 590 Ft 
  Részletek
 4. NEPTUN - locsoló készlet (5 részes)
  2 290 Ft 
  Részletek
 5. NEPTUN - öntözőpisztoly (8 állású)
  2 990 Ft 
  Részletek
 6. GARDENA CITY GARDENING - öntözőpisztoly
  5 990 Ft 
  Részletek
 7. GARDENA CLASSIC - öntözőpisztoly
  5 990 Ft 
  Részletek
 8. GARDENA SYSTEM - induló locsolókészlet 3/4"
  9 590 Ft 
  Részletek
 9. NEPTUN STANDARD - öntözőpisztoly
  1 990 Ft 
  Részletek
 10. NEPTUN PROFI - teleszkópos öntözőrúd (7 állású)
  6 990 Ft 
  Részletek
 11. NEPTUN - öntözőpisztoly (alu átfolyásszabályozóval)
  4 490 Ft 
  Részletek
 12. NEPTUN PROFI - állítható locsoló
  1 290 Ft 
  Részletek
 13. CELLFAST - locsolófej (1", állítható)
  2 790 Ft 
  Részletek
 14. NEPTUN STANDARD - locsolópisztoly
  2 690 Ft 
  Részletek
 15. NEPTUN - teleszkópos öntözőrúd (7 állású)
  5 490 Ft 
  Részletek
 16. GARDENA COMFORT - öntözőpisztoly virágágyásokhoz
  10 890 Ft 
  Részletek
 17. NEPTUN - öntözőpisztoly (átfolyásszabályozóval)
  3 390 Ft 
  Részletek
 18. NEPTUN - locsolópisztoly (alu átfolyásszabályozóval)
  4 490 Ft 
  Részletek
 19. GARDENA COMFORT - öntözőrúd
  10 890 Ft 
  Részletek
 20. GARDENA COMFORT - öntözőpisztoly érzékeny növényekhez
  9 590 Ft 
  Részletek
 21. GARDENA COMFORT - öntözőrúd függő kaspókhoz
  11 890 Ft 
  Részletek
 22. NEPTUN - locsolópisztoly (átfolyásszabályozóval)
  3 990 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Locsolópisztoly és öntözőrúd

Kényelmes és könnyen irányítható locsolást tesz lehetővé a locsolópisztoly. A nehezen elérhető növények öntözésében pedig egy kényelmes markolatú, szinte súlytalan öntözőrúd lehet a segítségünkre. A megfelelő darabok nem csöpögnek, így sokkal környezettudatosabban gondozhatjuk a kertünket és a virágágyásainkat. Minden helyzetben igyekeznek professzionális megoldást nyújtani, például bizonyos locsolópisztolyoknál már hét permetező beállításból is választhatunk. Sőt, kifejezetten virágágyáshoz készült eszközt is beszerezhetünk, amellyel a nagyobb felületek vízellátását a tarthatjuk kézben.

Kényelmes kialakításúak, komfortos markolattal: ismerjük meg az öntözőpisztoly és az öntözőrudak előnyeit, mert ezek minden helyzetben kéznél lesznek!

Locsolópisztolyt már virágágyásokhoz is

Biztosak lehetünk benne, ha gyönyörű kertet vagy tündöklő balkont látunk, annak egyik "trükkje" a megfelelő öntözés. A szükséges vízmennyiség szinte növényenként eltér, és ezeket a különböző igényeket locsoláskor figyelembe kell vennünk. Az egyszerű, tömlős locsolós megoldást egészítik ki a locsolópisztolyok, amelyekkel komfortosabban irányíthatjuk a vízsugarat, és könnyen váltogathatjuk a vízpermetezés típusát.

A locsolópisztolyok legegyszerűbb változatai cserepes növények gondozására tökéletesek, a lágy vízsugár kellő folyadékot juttat a kívánt helyre, mégsem pancsolja össze a környezetet. A kerti virágágyásokhoz már ügyesebb, sokoldalúbb kivitelezésre van szükségünk, akár választhatunk egy speciális öntözőpisztolyt is. A szélesebb kimeneti résznek köszönhetően teljesen a veteményes méreteihez szabhatjuk a vízsugarat, valamint a vízátfolyást is fokozatosan beállíthatjuk. Ezek az eszközök nemcsak kényelmesek, de csepegésmentesek. Jó hír, hogy fagy elleni védelemmel is rendelkeznek.

A hobbikertészeknek egy profi öntözőpisztoly-készlet lehet igazán hasznos, amely megoldja a tömlő csatlakozását mind a csaptelep, mind a pisztoly felőli oldalról. A szett gyorscsatlakozókat, zuhanylocsolófejet is tartalmaz. Akár hatféleképpen is permetezhetünk vele.

A locsolópisztolyokat nemcsak a kertekben használhatjuk: autómosáshoz, járdafelfrissítéshez és tisztításhoz is tökéletes eszköz.

Az öntözőrúd bárhova elér

Íme, a kaspós növények gondozására egy fontos eszköz: az öntözőrúddal végre kihagyhatjuk a székre állós megoldást. Ezt a locsolót olyan könnyű kezelni, hogy szinte a kezünk meghosszabbításaként érzékeljük majd. A kényelmes, ergonomikus markolat mellett praktikus tartozéka még a dönthető fej. Nemcsak a kaspókat, de bármelyik magas helyen élő növényt is komfortosan gondozhatjuk. A majdnem egy méter hosszú öntözőrúd használat közben is szabályozható, akármikor megállíthatjuk a vízátfolyást, és már egy mozdulattal el is zárhatjuk. Tárolása nem jelent gondot, kis helyen is elfér, ideális falra akasztva.

A kisebb méretű öntözőrudak a szűk helyek locsolását oldják meg fantasztikus könnyedséggel. A legeldugottabb sarkokba is beérünk, illetve sokkal egyszerűbben irányíthatjuk az öntözést az érzékenyebb növények körül is. A teleszkópos változat még több mozgásteret ad a hobbikertészek számára: saját maguk szabályozhatják a rúd hosszát, ami azért fontos, mert akár 60 centiméterrel megtoldható az eredeti nagyság.

A locsolópisztolyok és az öntözőrudak kínálata igen széles. Gondoljuk át a kertünk, a balkonunk vízigényét, és válasszunk ez alapján. Egy hosszabb rúd vagy több permetező lehetőségű pisztoly mindig komfortosabbá és változatosabbá teheti az öntözésünket. És ezért már nem is kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni.

Card logos