BAUHAUS – A HÁZ, A KERT ÉS A KIVITELEZÉS SZAKÉRTŐJE

Csak az formálhatja a jövőt, aki kockáztat. A BAUHAUS ezzel mindig tisztában volt. Ezért tartozik a kockázatkészség és az úttörőszellem értékeink közé. Mert mi voltunk azok, akik 1960-ban Németországban új koncepciót valósítottunk meg. Ha valaki korábban szerszámot, építőanyagot, festéket vagy valami mást keresett, üzletről üzletre kellett járnia, hogy mindent megtaláljon. A BAUHAUS új koncepciója révén lehetővé tette, hogy mindent könnyedén, egy helyen lehessen megvásárolni. Ez az újító szellem egész Európában elterjedt, és sok követőre talált. BAUHAUS Európában továbbra is a legjobbak közé tartozik.

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ HATALMAS VÁLASZTÉK

A sikeres üzletpolitika alapja a jól átgondolt koncepció. A BAUHAUS vevőorientált választékával és áttekinthető termékkihelyezésével megalkotta a siker alapját. 20.000 négyzetméteren, 15 termékcsoportban több mint 120.000 termék önmagáért beszél. Emellett fontos számunkra, hogy választékunk mindig aktuális legyen. A BAUHAUS-ban vásárlók a BAUHAUS minőségi termékek, valamint a vezető gyártók termékei mellett a legújabb innovációkat is megtalálják.

ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG

Csak a kiváló minőségű termékek teremtenek bizalmat. A BAUHAUS ezért sok időt szán a termékek kiválasztására. Ez visszaköszön a BAUHAUS által kialakított termékválasztékban. Egy termék csak akkor kerülhet be a BAUHAUS kínálatába, ha megfelel magas minőségi követelményeinknek. Emellett a BAUHAUS szigorú előírások szerint minőségi termékeket gyártat, amelyek csak a BAUHAUS-ban kaphatók Európa-szerte.

MINDENT A PROFIKNAK: GYORS, BIZTOS ÉS MEGBÍZHATÓ

A BAUHAUS minden szakiparos és vállalkozó számára profi termékválasztékot és szolgáltatást kínál. A célunk: a szakiparosok munkájának megkönnyítése. A BAUHAUS az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: DRIVE-IN ARENA, nagy vásárlói rakodóterületek, egyedi árak nagy mennyiségekre.

A MUNKATÁRSAK: ELKÖTELEZETTSÉGGEL ÉS TUDÁSSAL A VÁSÁRLÓKÉRT

Egy vállalat legértékesebb tőkéjét a munkatársai jelentik. Mi tudjuk, hogy milyen fontos a szakképzett, jól felkészített csapat és a kellemes munkahelyi légkör. Ezek biztosítják az elégedett vásárlókat és ezzel együtt a folyamatos növekedést és sikert. A munkatársak képzése és fejlesztése ezért vállalatunk legfontosabb céljai közé tartozik. Hiszen a kompetens és megbízható tanácsadás nálunk első helyen áll.

FENNTARTHATÓSÁG

A BAUHAUS koncepciójának nem csak a szolgáltatás, a minőség és a hatalmas választék fontos eleme, hanem a fenntarthatóság is, amely életünkben egyre fontosabb szerepet játszik. Vállalatunk számára fontos, hogy a kiváló minőségű termékek környezettudatos gazdálkodásból származzanak. A BAUHAUS a környezetbarát faanyagok forgalmazásának biztosítására már évekkel ezelőtt elkötelezte magát, nem forgalmaz tanúsítvány nélküli trópusi fát, és olyan faanyagot, amely illegális fakitermelésből származik. FSC-tanúsítvánnyal rendelkező kertibútorok, oldó- és lágyítószermentes festékek, energiatakarékos építőanyagok, hogy csak egy – két példát említsünk a BAUHAUS kínálatából.