Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

FIZETÉS UTÁNVÉTTEL


Lehetőség van a megrendelés utánvéttel történő kiegyenlítésére, amely rendelésenként minimum 10.000,- Ft, azaz tízezer, maximum 200.000,- Ft, azaz kétszázezer forint értékű lehet.

A Vásárló utánvét esetén a termék kézbesítése során, készpénzben a Futárszolgálatnak fizeti meg a rendelés pontos ellenértékét, azaz a megrendelt termék(ek) vételárát és a szállítási/rakodási költségek együttes összegét. A Futárszolgálatnál nincs váltópénz, így kérjük, hogy mindig a fizetendő pontos összeget készítse elő az átvételre. A Futárszolgálat kizárólag abban az esetben jogosult átadni a csomagot, ha a Vásárló a rendelés pontos ellenértékét teljes mértékben megfizette.

Utánvétes fizetések visszatérítését a BAUHAUS szükség esetén banki átutalással az erre vonatkozó visszaigazolástól számított 8 munkanapon belül rendezi, kivéve, ha a Vásárló kifejezetten a hozzájárulását adja más visszatérítési mód igénybevételéhez (levásárlás, vásárlási utalvány).

 

FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A termék kifizetésével kapcsolatban a Vásárló érdekkörében felmerülő összes költség –ide tartozik például a tranzakciós illeték, külföldi banknál vezetett bankszámláról való utalás költsége vagy banki készpénzbefizetés költsége - minden esetben a Vásárlót terheli.

A BAUHAUS részéről az ügylet az ÁFA tv. előírásait figyelembe véve, teljesítettnek minősül a bankkártyás fizetés és banki átutalás esetén a termék ellenértékének beérkezésekor; utánvétes fizetés esetén a megrendelést elfogadó, „Megrendelés visszaigazolása” e-mail kiküldésekor. A termék a vételár teljes kifizetéséig a  BAUHAUS tulajdonában marad. Ha a termék a vételár teljes kifizetését megelőzően mégis – bármely okból – a Vásárló birtokába kerül, azzal termékkel kapcsolatos kárveszély átszáll a Vásárlóra, aki emellett teljes felelősséggel tartozik a BAUHAUS irányába az általa okozott károk tekintetében.

Az ÁFA tv. 175. §-ában foglaltaknak megfelelően és az ÁSZF elfogadásával a Vásárló beleegyezik, hogy a BAUHAUS a vásárlásról kizárólag elektronikus számlát állít ki. Az elektronikus számlát a NetLock Kft. (1101 Budapest, Expo tér 5-7.) minősített szolgáltató készíti el a BAUHAUS megbízásából, melyet minden Vásárlónak e-mailben továbbítunk és regisztrált Vásárlóink a Webáruház fiókjukba belépve le is tudnak tölteni.

A számlakészítés során átadott adatokat a NetLock Kft. harmadik fél részére nem adja tovább, és azt megőrzi a vonatkozó jogszabályokban meghatározott időtartamig. Az BAUHAUS által kiállított elektronikus számla egy adóigazgatási azonosításra alkalmas, az ÁFA tv. és egyéb jogszabályok által szabályozott elektronikus úton kibocsátott számviteli bizonylat.