Elállási határidők

BEJELENTÉS HATÁRIDEJE

Elállási jogát a Vásárló határidőben gyakorolja, ha a megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. A BAUHAUS postai kézbesítés esetén a postára adás dátumát, e-mailen történő értesítés esetén az e-mail elküldésének időpontját veszi figyelembe a határidő számítása során. A Vásárló elállási nyilatkozatát tartalmazó levelet ajánlott küldeményként szükséges postára adni.

HATÁRIDŐ SZÁMÍTÁSA

Az elállási határidő attól a naptól kezdődik, amelyen a Vásárló vagy az általa megjelölt személy a Futárszolgálattól, vagy személyesen a Szakáruháztól a terméket átveszi, vagy több tételből vagy darabból álló rendelés esetén az utoljára szolgáltatott tételt vagy darabot átveszi. Az időszak naptári napban értendő.

14 NAPOS ELÁLLÁSI IDŐ FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

A Fogyasztót 14 napon belüli, indokolás nélküli elállási jog illet meg a BAUHAUS webáruházában vásárolt termékekkel kapcsolatban.

A Fogyasztót megilleti az a jog is, hogy a Szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

28 NAPOS EXTRA ELÁLLÁSI JOG FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

A BAUHAUS a 15. és 28. nap közötti időszakban Extra Elállási Jogot biztosít a Fogyasztónak minősülő Vásárló részére, ha a terméket sértetlen, bontatlan, hibátlan, nem használt állapotban juttatja vissza a BAUHAUS részére.

28 NAPOS EXTRA ELÁLLÁSI JOG NEM FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

A BAUHAUS a nem Fogyasztónak minősülő vásárlóknak is biztosítja a 28 napos elállási jogot, ha a terméket sértetlen, bontatlan, hibátlan, nem használt állapotban juttatja vissza a BAUHAUS részére.