Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

ELÁLLÁS MÓDJA


Elállás bejelentése: Amennyiben elállási jogával élni kíván, kérjük, hogy elállási szándékát tartalmazó nyilatkozatát írásban juttassa el (postai úton vagy elektronikus úton küldött levél útján) elérhetőségeinken keresztül, a BAUHAUS részére. Ebből a célból felhasználhatja a weboldalon keresztül elérhető elállási nyilatkozat mintát is.

 

Bejelentés határideje: Elállási jogát a Vásárló határidőben gyakorolja, ha a megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. A BAUHAUS postai kézbesítés esetén a postára adás dátumát, e-mailen történő értesítés esetén az e-mail elküldésének időpontját veszi figyelembe a határidő számítása során. A Vásárló elállási nyilatkozatát tartalmazó levelet ajánlott küldeményként szükséges postára adni.

 

Határidő számítása: Az elállási határidő attól a naptól kezdődik, amelyen a Vásárló vagy az általa megjelölt személy a Futárszolgálattól, vagy személyesen a Szakáruháztól a terméket átveszi, vagy több tételből vagy darabból álló rendelés esetén az utoljára szolgáltatott tételt vagy darabot átveszi. Az időszak naptári napban értendő.

 

Ha a Vásárló egyszerre több terméket rendelt meg, akkor ezek közül egy vagy több, illetve akár az összes tekintetében is elállhat a Szerződéstől. A Vásárló elállási nyilatkozatából egyértelműen ki kell derülnie, hogy mely termék(ek)re vonatkozóan gyakorolja elállási jogát.

 


14 NAPOS ELÁLLÁSI IDŐ FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

A Fogyasztót 14 napon belüli, indokolás nélküli elállási jog illet meg a BAUHAUS webáruházában vásárolt termékekkel kapcsolatban. A Fogyasztót megilleti az a jog is, hogy a Szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

 

28 NAPOS EXTRA ELÁLLÁSI JOG FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

A BAUHAUS a 15. és 28. nap közötti időszakban Extra Elállási Jogot biztosít a Fogyasztónak minősülő Vásárló részére, ha a terméket sértetlen, bontatlan, hibátlan, nem használt állapotban juttatja vissza a BAUHAUS részére.

 

28 NAPOS EXTRA ELÁLLÁSI JOG NEM FOGYASZTÓK RÉSZÉRE

A BAUHAUS a nem Fogyasztónak minősülő vásárlóknak is biztosítja a 28 napos elállási jogot, ha a terméket sértetlen, bontatlan, hibátlan, nem használt állapotban juttatja vissza a BAUHAUS részére.

 

 

ELÁLLÁS BEJELENTÉSE

Amennyiben elállási jogával élni kíván, kérjük, hogy elállási szándékát tartalmazó nyilatkozatát írásban juttassa el (postai úton vagy elektronikus úton küldött levél útján) elérhetőségeinken keresztül, a BAUHAUS részére. Ebből a célból felhasználhatja a weboldalon keresztül elérhető elállási nyilatkozat mintát is.

Elállási nyilatkozat letöltése

Ha a Vásárló egyszerre több terméket rendelt meg, akkor ezek közül egy vagy több, illetve akár az összes tekintetében is elállhat a Szerződéstől. A Vásárló elállási nyilatkozatából egyértelműen ki kell derülnie, hogy mely termék(ek)re vonatkozóan gyakorolja elállási jogát.