12% ÁRgarancia: Kitartunk áraink mellett

Az árkedvezmények nagyszerűek, de némely árvadászat több időbe és pénzbe kerül, mint amennyit valójában megtakaríthatunk. Bonyolult akciós ajánlatok helyett a BAUHAUS mindig fenntartja a "12 % árgaranciát". Beszerzőink folyamatosan a tartósan alacsony árakon és a változatlan minőségen fáradoznak. Ebben olyan biztosak vagyunk, hogy Önöknek a "12 % árgaranciát" nyújtjuk:


Amennyiben a vásárlástól számított 14 napon belül azonos gyártó minden paraméterében megegyező termékét máshol (Magyarország területén belül) olcsóbban találja meg, és ezt nekünk igazolja, úgy nálunk a szóban forgó terméket 12%-kal olcsóbban kapja meg versenytársunk áránál.
Kivételt képeznek az interneten közzétett ajánlatok, az egyedileg készített ajánlatok és a kiárusításos termékek.

5 ÉV BAUHAUS ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS ELEKTROMOS ÉS MOTORHAJTÁSÚ GÉPEKRE FOGYASZTÓKNAK

Kizárólag elektromos és motorhajtású gépekre a Fogyasztóknak a KÖTELEZŐ JÓTÁLLÁSTÓL függetlenül ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁST is biztosít a BAUHAUS. Az ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS ideje a berendezés fogyasztói eladási ára függvényében alakuló 1, 2, vagy 3 év KÖTELEZŐ JÓTÁLLÁSON túl a berendezés átvételétől számított ötödik év végén minden esetben véget ér (jogvesztő határidő). Javítás és csere esetén a jótállási idő nem indul újra, illetve nem hosszabbodik meg. A jótállás keretében a BAUHAUS kötelezettsége kizárólag a hibás termék javítására terjed ki. Az ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS nem vonatkozik azonban a berendezés akkuegységeire, töltőire és az egyéb, vele együtt
szállított tartozékokra. A BAUHAUS továbbá ezen ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS keretében nem köteles a rögzített bekötésű, illetve 10 kg-nál súlyosabb vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható termékek üzemelés helyszínén történő javítására, valamint a le- és felszerelésre, illetve az oda-vissza szállítására. Az ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS feltétele, hogy a terméket nem ipari jelleggel, vagy a termék általános felhasználásához viszonyítva nem túlzott mértékben használják fel. A felhasználás jellege megítélése szempontjából a BAUHAUS szakvéleménye irányadó. Az ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS nem vonatkozik a termék rendeltetésszerű elhasználódásából keletkező hibákra

 

EGYEDI BAUHAUS JÓTÁLLÁS FOGYASZTÓKNAK

A BAUHAUS fenntartja a jogot, hogy ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁST biztosítson Fogyasztóknak további egyedi termékek esetén is. A BAUHAUS egyedi jótállások csak akkor érvényesek, amennyiben a fenti logó szerepel a terméken, a csomagoláson. Az, hogy mely termékekre vonatkozik az egyedi jótállás, minden esetben a csomagoláson kerül feltüntetésre. Az ÖNKÉNT VÁLLALT jótállás időtartama a jelen jótállási jegy első oldalán kerül feltüntetésre vagy a csomagoláson feltüntetett logó szerint irányadó.

A jótállás időtartama minden esetben a termék BAUHAUS-nál történő megvásárlásának napján kezdődik és a megadott jogvesztő időtartam végén ér véget. A csomagoláson feltüntetett és a jelen jótállási jegy első oldalán szereplő jótállási idő eltérése esetén a jelen jótállási jegyben feltüntetett jótállási idő irányadó. A jótállás alapján a BAUHAUS saját döntése szerint a termék javítására, cseréjére vagy árleszállításra köteles. Az ÖNKÉNT VÁLLALT JÓTÁLLÁS feltétele, hogy a terméket nem ipari jelleggel vagy a termék általános felhasználásához viszonyítva nem túlzott mértékben használták fel. A felhasználás jellege megítélése szempontjából a BAUHAUS szakvéleménye irányadó. Az ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS nem vonatkozik a berendezés akkuegységeire, töltőire és az egyéb, vele együtt szállított tartozékokra, továbbá a rögzített bekötésű, illetve 10 kg-nál súlyosabb vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható termékek üzemelés helyszínén történő javítására, valamint a le- és felszerelésre, illetve az oda-vissza szállítására. Amennyiben a Vásárló már az ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS ideje alatt fellépő meghibásodás kapcsán jelenti be kijavítás iránti igényét a BAUHAUSnál, kérjük ezek figyelembe vételét. Az ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS időtartama minden esetben jogvesztő és annak végén a jótállás minden esetben megszűnik. Javítás és csere esetén a jótállási idő nem indul újra, illetve nem hosszabbodik meg. Az ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS nem vonatkozik a termék rendeltetésszerű elhasználódásából keletkező hibákra.AUHAUS között létrejött szerződés. A vásárló törvényből eredő szavatossági és kötelező jótállásra vonatkozó jogait a BAUHAUS garancia (és így jelen szabályzat) nem érinti.

Növekedési garancia

Garantáljuk, hogy 12 hónapon belül blokk ellenében kicseréljük vagy visszafizetjük a pénzét, amennyiben bármilyen problémája lenne a nálunk vásárolt és szakszerűen ápolt fával, cserjével, rózsával vagy bokorral!

ÁRUCSERE GARANCIA — KIFOGÁS NÉLKÜL

Ha nem a megfelelő terméket vásárolta meg, egyszerűen kicserélheti. A terméket a vásárlást követő 4 héten belül problémamentesen kicseréljük. Kérjük, vigye be a sértetlen terméket eredeti csomagolásban a pénztárblokkal együtt valamelyik Önhöz legközelebbi BAUHAUS szakáruházba.

Ebben az esetben vásárlási utalványt adunk, vagy visszatérítjük a pénzt (ez nem vonatkozik a megrendelt termékekre).

Minőségellenőrzés

A BAUHAUS által képviselt kedvező ár-érték arány a vásárlók megelégedettségét célozza, és kezeskedik több mint 120.000 termék kiváló minőségéért. Ezért minden egyes termék alapos minőségellenőrzésen esik át, mielőtt bekerül a BAUHAUS kínálatába. Ha egy termékcsoport egy terméke a megkövetelt minőségben nem kapható, akkor saját előírásaink szerint gyártatjuk le. A minőséget nem csak egyszeri alkalommal ellenőrizzük, hanem minden egyes áruátvételkor megvizsgáljuk. Így tudunk egytől-egyig kiváló minőségű terméket forgalomba hozni.