Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Építőgép-tartozékok

Megtekintés Rács Lista

1-9/47 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/47 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

ÉPÍTŐGÉP-TARTOZÉKOK

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában különböző építőgép-tartozékokat találunk. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálja a szükségleteinek megfelelő darabot.

Elsőként érdemes megemlíteni a háztartási kompresszoros készletet. Igen sokoldalúan használhatjuk otthonunkban és a műhelyben egyaránt. Gyors és egyszerű munkavégzést tesz lehetővé. Repedések, üregek tömítésére alkalmas. Gumiabroncsok és matracok felfújására is tökéletesen megfelel. Amennyiben valamilyen felületet szeretnénk befesteni, kompresszorral azt is megtehetjük, hiszen egyenletes és precíz festékfújást tesz lehetővé.

A festékszóró pisztoly ideális segítség igényes festési műveletek elvégzésére. Nagyteljesítményű, így kerítést, garázsajtót és bútorokat is lehet vele festeni.

A kínálatban a fúrószárak nagy választékával találkozhatunk. Amikor fúrószárat vásárlunk, ügyelnünk kell arra, hogy a megfelelő típus mellett döntsünk. Ha rosszul választunk, nemcsak a fúrószár mehet tönkre, hanem a fúrógép is, hiszen fölöslegesen nagy terhelésnek tesszük ki. Három típust különböztetünk meg, vannak fémekhez, fához és betonhoz alkalmas fúrószárak. Ügyeljünk arra, hogy mindig a megfelelőt válasszuk. A fém fúrószárak hegye részlegesen csiszolt. Alumínium, réz, sárgaréz, cink, vas és ötvözetlen acél fúrására alkalmas.

A fához tervezett fúrószárak központosított csúccsal és két elővágó éllel rendelkeznek. Igen precíz fúrást tesznek lehetővé. A beton fúrására alkalmas eszközök a falazat és, természetesen, a beton fúrására felnek meg. Ütvefúróval és fúrókalapáccsal használhatók. A porózus fal fúrásához nem szükséges az ütvefúró használata.

A festék- és habarcskeverő szárak habarcs, beton, csemperagasztó, műgyanta, emulziós festék és tapétaragasztó keverésére alkalmasak. Fúrógéphez csatolhatók, így nagyban megkönnyítik a ragacsos anyagok keverését. Hosszú élettartammal rendelkeznek, hiszen korrózióállók. Kettős spirállal vannak ellátva, amelyek alapos munkát végeznek. Használatukkal biztosak lehetünk abban, hogy homogén masszát kapunk. Kétirányú keverést tesznek lehetővé.

A pneumatikus multiszerszám öt eszköz kombinációja, hiszen a csomag kaparót, ásófejet, széles vésőt, laposvésőt és pontvésőt is tartalmaz. A magasnyomású levegő 6,3 bar üzemi nyomással rendelkezik, ezért a legtöbb kompresszorral használható. Kapcsolójához könnyen hozzá lehet férni, hiszen a fogantyún helyezkedik el, amely rezgéselnyelő gumival van ellátva. A felsorolt adottságainak köszönhetően igen hasznos szerszám, hiszen nagy segítség a kertben, építkezéseken és felújítási munkálatok esetén is.

Laposvésőt akár külön is vásárolhatunk. Ideális megoldás kisebb bontási és javítási feladatokhoz, csempék, padlóburkolatok eltávolítására, továbbá kábelcsatornák és falazat vésésére használható. Az összes SDS-rendszerű fúrótokmánnyal használható, keményfém anyagának köszönhetően pedig időtálló.

A kompresszoros tűzőgépkészlet kárpitozásra, fóliák és panelek rögzítésére is alkalmas. Gyors segítséget nyújt, és praktikus tárolást tesz lehetővé. A gép dinamikájának, valamint gumírozott markolatának köszönhetően: könnyen kezelhető. Használata rendkívül biztonságos, a kioldózárnak köszönhetően a tűzőgép kizárólag akkor működik, amikor a munkalapra nyomják.

Az ergonomikus, excentrikus csiszoló ideális fém és fa megmunkálására. A gyorscsatlakozónak köszönhetően többféle sűrített levegős rendszerhez könnyen és gyorsan csatlakoztatható. A sűrített levegős csiszoló előnye, hogy a súly csökkenése miatt könnyebb munkavégzést biztosít.