Fali fűtőkészülék

Megtekintés Rács Lista

1-9/11 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/11 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

FALI FŰTŐKÉSZÜLÉK

Az elektromos fali fűtőkészülékek praktikus választást jelentenek kiegészítő és elsődleges megoldásként is. Az ilyen berendezések rendkívül egyszerűen üzemeltethetők, csupán villamos hálózatot kell biztosítanunk számukra; nem igényelnek karbantartást, és nem rendelkeznek károsanyag-kibocsátással sem. Teljesen biztonságosan használhatók, csupán a rendeltetésszerű használatra vonatkozó szabályokat kell betartanunk.

A fali fűtőkészülékek között különböző típusú berendezésekkel találkozunk, ezek közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt. A legtöbb készüléktípus falra szerelhető kivitelben is megtalálható, jellemzően fűtőventilátorokkal és infravörös fűtőkészülékekkel találkozunk.

Mindenképpen érdemes megismerni a fali fűtőventilátorokat, illetve gyorsfűtőket. Ezek a készülékek, a bekapcsolásukat követően, azonnal hőt kezdenek termelni, így a hőérzetünket rendkívül rövid idő alatt javítani képesek. Általában kisebb helyiségek esetében nyújtanak szerencsés választást, ahol csak rövidebb ideig tartózkodunk. Nagyszerű szolgálatot tesznek akár télikertek, hobbipincék esetében is, de jól használhatók gyakorlatilag minden helyiségben. Mivel ezek a fűtőkészülékek ventilátorral rendelkeznek, így a hőleadásuk rendkívül gyors. Sőt, a ventilátornak köszönhetően a hő eloszlása is kiváló, így a helyiség minden pontján nagyjából azonos hőérzetet tapasztalhatunk.

Nem mehetünk el szó nélkül a fali fűtőkészülékek legnépszerűbb csoportja, az infra-fűtőkészülékek mellett sem… A sikerük titka elsősorban a működési sajátosságukból adódik. Az infratechnológián alapuló berendezések nem magát a levegőt fűtik, hanem a szilárd tárgyakat, illetve a testeket melegítik fel. Ez a technológia rendkívül kellemes hőérzetet képes biztosítani, ráadásul jelentősen alacsonyabb teljesítményfelvétel mellett, vagyis az infratechnológiának köszönhetően akár jelentős megtakarítást is elérhetünk. Mindenképpen érdemes megemlíteni azt is, hogy az infrafűtés nem szárítja ki a helyiség levegőjét, így nem kell attól tartani, hogy a száraz levegő kellemetlen tüneteket okoz az arra érzékenyeknél. Ezeket a készülékeket sok esetben falra, esetleg mennyezetre szokás felszerelni; ennek az az elsődleges oka, hogy a készüléknek „látnia kell” azokat a testeket, amelyeket fel szeretnénk melegíteni, vagyis az infra-fűtőkészülékeket nem helyezhetjük el bútorok mögött vagy akár rejtett zugokban.

Az elektromos fali fűtőkészülékek sok esetben kiváló megoldást szolgáltatnak, ezért érdemes megfontolni az elhelyezésüket. Mindenképpen érdemes tudni, hogy a korszerű technológiát alkalmazó készülékek hatásfoka kiváló, tehát ezekkel jelentős megtakarítást érhetünk el. Ráadásul a villamos energia ára relatív kiszámítható; míg a gáz világpiaci ára rendszeresen és folyamatosan változik, addig az elektromos áram tervezhető fűtési költségeket jelent. Minden egyes elektromos fűtőberendezés működése tiszta, igaz ez a falra szerelhető készülékekre is. Nincs égéstermék és nincs károsanyag-kibocsátás, így nem kell szénmonoxid-veszélytől tartani, és rendszeres karbantartási költségekkel sem kell számolnunk. A fali fűtőkészülékek a felszerelést követően azonnal üzembe helyezhetők, ezt követően semmilyen dolgunk sincs velük kapcsolatban. A felszerelésük és beüzemelésük egyszerű, nincs szükség fűtőrendszer kiépítésére; a legtöbb esetben csupán néhány lyukat kell fúrnunk a falba, amelyek segítségével felerősíthetjük magát a készüléket. Természetesen nem igényelnek kéményt vagy kivezetést. Az elektromos fali fűtőkészülékek várható élettartama rendkívül hosszú, sok terméket akár évtizedekig használhatunk az otthonunk melegítésére.

Egy-egy korszerű fali fűtőkészülék használatával akár jelentős megtakarítást érhetünk el, különösen abban az esetben, ha csak kisebb hőmennyiség előállítására van szükségünk. A megtakarítás érdekében érdemes olyan készüléket választani, ami jól szabályozható, így könnyedén beállíthatjuk az igényeinknek leginkább megfelelő hőfokot, elkerülve a túlfűtést és az ebből adódó energiaveszteséget. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő fali fűtőkészülékeket. Ismerjük meg a kínálatban szereplő készülékeket, és vásároljunk gyorsan, kényelmesen, online!