Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Fürdőszoba-alsószekrény

Megtekintés Rács Lista

1-9/31 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/31 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

FÜRDŐSZOBA-ALSÓSZEKRÉNY – IGÉNYESSÉG ÉS HELYTAKARÉKOSSÁG A FÜRDŐSZOBÁBAN

A fürdőszoba-alsószekrény olyan bútor, ami praktikus kialakításával és szép megjelenésével felhívja magára a figyelmünket. Előszeretettel használjuk őket a fürdőszobákban, hiszen tárolókapacitásának köszönhetően ideális megoldást nyújthatnak kisebb alapterületű helyiségek esetén is.

Ma már másként gondolunk a fürdőszobákra, mint néhány évtizeddel ezelőtt… Akkoriban a fürdőszoba egy olyan helyiség volt, ahol elvégezhettük a napi tisztálkodási rutint, de azzal nem igazán törődtünk, hogy milyen bútorokat, berendezést és eszközöket használunk. Mára viszont alaposan megváltozott a helyzet, hiszen ma már a fürdőszoba sokkal több egy tisztálkodásra alkalmas helyiségnél; a napi relaxáció helyszínévé vált, itt frissülünk fel, itt kezdjük, és itt fejezzük be a napunkat. Ezért szeretnénk minél jobban érezni magunkat a fürdőszobában, szeretnénk olyan bútorokat választani, amelyek megfelelnek a magas elvárásainknak is.

Ha fel szeretnénk újítani, vagy csak újra be szeretnénk rendezni a fürdőszobánkat, érdemes sok mindenre odafigyelni. Mindenekelőtt oda kell figyelnünk arra, hogy az alkalmazott bútorok és használati tárgyak teljesen biztonságosak legyenek, ne okozhassanak sérülést egy óvatlan pillanatban sem. Emellett nagy figyelmet kell fordítanunk a praktikum kérdésére; olyan tárolókat, szekrényeket és polcokat szeretnénk használni, amelyek lehetővé teszik a legkülönfélébb piperék, higiéniás termékek és tisztítószerek elhelyezését, ugyanakkor bármikor hozzáférhetők maradnak. Nem utolsósorban pedig a berendezés dizájnjára is figyelnünk kell, hiszen szeretnénk igazán jól érezni magunkat a saját fürdőszobánkban. Mindezeknek a feltételeknek felelnek meg a korszerű fürdőszoba-alsószekrények.

A fürdőszoba-alsószekrény legnagyobb előnye a rendkívüli helytakarékosságban mutatkozik meg. Mivel a mosdó alatti teret hasznosítják, ennek köszönhetően olyan területhez juthatunk, amit máskülönben egyszerűen elpazarolnánk. A fürdőszoba-alsószekrények lehetővé teszik, hogy sokkal több szabad területhez jussunk azoknak köszönhetően; ráadásul mindezt igényesen, a fürdőszobai rend fenntartásával. Szekrény nélkül a különböző tisztítószereket, flakonokat, mosóporos tartályokat kénytelenek lennénk a padlón tárolni, ami nagyban megnehezítené a fürdőszoba takarítását. Emiatt nem túlzás azt állítani, hogy a fürdőszoba-alsószekrény a tisztaság fenntartásában is a segítségünkre van.

Minél nagyobb a fürdőszobánk, annál több lehetőségünk van a lakberendezésben, ez azonban nem jelenti azt, hogy az egészen kis alapterületű fürdők esetén le kell mondanunk a praktikumról és az esztétikáról. Csupán a helytakarékosság szempontjaira kell figyelmet fordítanunk, illetve meg kell találnunk azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével jobban kihasználhatjuk a rendelkezésre álló teret. A fürdőszobaszekrények esetében érdemes kihasználnunk a felfelé irányuló tereket, érdemes fali- és lengőpolcokat alkalmaznunk, illetve érdemes hasznosítani az olyan területeket, amelyeket haszontalannak ítélünk. Ez utóbbiban nyújt segítséget a fürdőszoba-alsószekrény.

Akármilyen hasznos bútordarab a fürdőszoba-alsószekrény, figyelni kell arra, hogy a tárolókapacitása véges, ezért csak azokat a dolgokat helyezzük el benne, amire valóban szükségünk van. Ide kerülhetnek a ritkábban használt piperék, a különböző tisztítószerek, a WC-papír, de akár néhány törölköző és alsónemű is elférhet itt. Kerüljük azonban a soha nem használt törölközők, ruhadarabok és vegyszerek tárolását! Mindennek találjuk meg a legmegfelelőbb helyét! A fürdőszoba-alsószekrény nagyszerűen segíti a helytakarékosság megvalósítását, de csak abban az esetben, ha az így megszerzett tárolókapacitást ki tudjuk használni.

Természetesen arra is érdemes figyelmet fordítanunk, hogy a megvásárolt bútordarabok, illetve a fürdőszoba-alsószekrény minél inkább passzoljon a csempékhez és a szaniterekhez. Ha letisztult, minimalista stílust képviselő burkolatunk, kádunk és mosdónk van, abban az esetben egyáltalán nincs nehéz dolgunk, hiszen minden színárnyalat jól fog mutatni. Az igényesen kialakított szekrények nagyszerűen mutathatnak minimalista stílusjegyekkel rendelkező, illetve díszített fürdőszobák esetén is. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában található fürdőszoba-alsószekrények nagyszerű választást jelentenek, ha igényes megoldást keresünk!