1. CAMARGUE FROST - mosdó csaptelep (fehér/króm)
  18 990 Ft 
  Részletek
 2. CAMARGUE FLAT - mosdó csaptelep
  13 990 Ft 
  Részletek
 3. MIXOMAT ATHOS PLUS - mosdó csaptelep
  5 190 Ft 
  Részletek
 4. CAMARGUE SNOW - mosdó csaptelep (matt fehér/króm)
  18 890 Ft 
  Részletek
 5. CAMARGUE ELBA - mosdó csaptelep
  12 990 Ft 
  Részletek
 6. CAMARGUE VIKTORIA - mosdó csaptelep
  26 990 Ft 
  Részletek
 7. CAMARGUE EGEO II - mosdó csaptelep
  10 490 Ft 
  Részletek
 8. CAMARGUE ALICANTE - mosdó csaptelep
  21 990 Ft 
  Részletek
 9. HANSGROHE LOGIS - mosdó csaptelep
  23 990 Ft 
  Részletek
 10. GROHE BAU COSMO - mosdó csaptelep (infrás, 6V)
  67 490 Ft 
  Részletek
 11. GROHE START LOOP - mosdó csaptelep
  21 490 Ft 
  Részletek
 12. CAMARGUE MERIDA - mosdó csaptelep
  22 690 Ft 
  Részletek
 13. CAMARGUE BRILLANT - mosdó csaptelep
  6 990 Ft 
  Részletek
 14. CAMARGUE NOSTALGIE - mosdó csaptelep (álló)
  22 900 Ft 
  Részletek
 15. NOVASERVIS NOBLESS TINA - mosdó csaptelep (fekete-króm)
  30 900 Ft 
  Részletek
 16. CAMARGUE GINKO - mosdó csaptelep
  30 990 Ft 
  Részletek
 17. CAMARGUE MERIDA - mosdó csaptelep
  22 990 Ft 
  Részletek
 18. FERRO ALBA VERDELINE - mosdó csaptelep
  16 990 Ft 
  Részletek
 19. GROHE START EDGE - mosdó csaptelep
  22 790 Ft 
  Részletek
 20. GROHE START ECO - mosdó csaptelep
  20 990 Ft 
  Részletek
 21. MOFÉM MAMBO 5 - mosdó csaptelep
  19 990 Ft 
  Részletek
 22. NOVASERVIS TITANIA FRESH - mosdó csaptelep
  13 990 Ft 
  Részletek
 23. PORTO - mosdó csaptelep
  9 590 Ft 
  Részletek
 24. EUROSZTÁR KMT - kád-mosdó csaptelep (álló)
  22 990 Ft 
  Részletek
 25. MOFÉM JUNIOR EVO - mosdó csaptelep (álló, automata)
  23 990 Ft 
  Részletek
 26. CAMARGUE MALAGA - mosdó csaptelep
  22 990 Ft 
  Részletek
 27. GROHE BAU COSMO - mosdó csaptelep (infrás, 230V)
  71 690 Ft 
  Részletek
 28. MOFÉM TREFF - mosdó csaptelep (álló, magas)
  33 990 Ft 
  Részletek
 29. HANSGROHE NOVUS 100 - mosdó csaptelep
  38 590 Ft 
  Részletek
 30. KLUDI D-VISE - mosdó csaptelep
  29 990 Ft 
  Részletek
 31. MOFÉM PRO KMT - kád-mosdó fali csaptelep
  28 990 Ft 
  Részletek
 32. GROHE START ECO - mosdó csaptelep (láncos)
  19 990 Ft 
  Részletek
 33. NOVASERVIS NOBLESS SHARP - mosdó csaptelep
  22 990 Ft 
  Részletek
 34. MOFÉM JUNIOR EVO KMT - kád-mosdó csaptelep
  32 990 Ft 
  Részletek
 35. CAMARGUE MADRID - mosdó csaptelep
  23 680 Ft 
  Részletek
 36. HANSGROHE NOVUS 230 - mosdó csaptelep
  49 290 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Mosdócsaptelep – Ezeket tartsuk szem előtt, ha csaptelepet választunk!

A csaptelepek az otthonunk elhagyhatatlan tartozékai; a fürdőszobákat és a konyhákat el sem tudnánk képzelni nélkülük. A mosdók esetében is nélkülözhetetlenek. De mit kell tudnunk róluk és mit kell szem előtt tartani, ha mosdócsaptelepet választunk?

Érdemes figyelmet fordítani a mosdócsaptelep kiválasztására, hiszen ezeket az eszközöket sok évig fogjuk használni. Szeretnénk elégedettek lenni a kiválasztott csapteleppel, ezért ne legyünk restek alaposabban tájékozódni velük kapcsolatban!

Mindenekelőtt szem előtt kell tartanunk, hogy a mosdó milyen típusú csaptelepet követel meg: állót vagy falit… A mosdócsaptelepek között mindkét típussal találkozunk, álló és fali mosdócsaptelepekből is széles kínálat áll rendelkezésünkre.

A mosdócsaptelep kiválasztása során fordítsunk figyelmet arra, hogy kényelmesen hozzáférhessünk a mosdóhoz, akár egy lavórt is a mosdótálba helyezhessünk! A minőségi csaptelepek gyártói nagy figyelmet fordítanak a kényelmes használat szempontjaira. Az ilyen csaptelepek rendszerint elforgathatók vagy kellően kicsik ahhoz, hogy ne akadályozzanak bennünket a mindennapi használat során.

A megfelelő mosdócsaptelep kényelmes és könnyen szabályozható. Érdemes figyelembe venni a vezérlés módját; hagyományos tekerőgombos, egykaros, nyomógombos és infraérzékelős mosdócsaptelepek is léteznek. Nincs más dolgunk, csupán el kell döntenünk, melyiket használnánk legszívesebben. Korszerű, minőségi kivitelben mindegyik típus kellően strapabíró. Érdemes elmondani, hogy a tekerőgombos csaptelepek némileg érzékenyebbek lehetnek, különösen abban az esetben, ha túlzott erővel zárjuk őket.

A technikai jellegű szempontok mellett természetesen figyelembe kell vennünk az esztétikai igényeinket is. Érdemes megjegyezni azonban, hogy a dizájn nem csupán esztétikai kérdés, hiszen a csaptelep formája, kialakítása, illetve a vízsugár iránya gyakorlati jelentőséggel is bír. Ha a mosdót vizesedények és lavórok megtöltésére, esetleg hajmosásra is szeretnénk használni, egyáltalán nem mindegy, hogy a mosdócsaptelep szára megfelelő szabad helyet biztosít-e ehhez…

A korszerű mosdócsaptelepek között számos olyan terméket találhatunk, amelyek szabályozható és állítható perlátottal rendelkeznek. Az ilyen mosdócsaptelepek rendkívül kényelmes és gazdaságos használatot tesznek lehetővé, hiszen nemcsak a vízsugár irányának megválasztására van lehetőségünk, hanem a használt vízmennyiség beállítására is. Ilyen módon kevesebb víz elhasználása árán is ugyanolyan hatékonysággal moshatunk kezet vagy arcot…

Ha figyelmet fordítunk a csaptelep kiválasztására, biztosan olyan terméket vásárlunk, ami kiváló ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik. Fontos, hogy a csap megnyitása és elzárása egyszerű és kényelmes legyen, illetve a karok szabad mozgást tegyenek lehetővé. A minőségi termékekről szinte minden esetben elmondhatjuk, hogy a tisztításuk egyszerű és kényelmes, hiszen nem rendelkeznek olyan peremekkel és nehezen elérhető részekkel, amelyek lehetetlenné tennék a tisztán tartásukat. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy jelentős mennyiségű, nehezen eltávolítható vízkő telepszik meg rajtuk. A minőségi termékek olyan átfolyási sebességet biztosítanak számunkra, aminek köszönhetően kevesebb víz elhasználásával érhetjük el ugyanazt a hatást, legyen szó kézmosásról vagy fogmosásról. Általánosságban ki lehet jelenteni, hogy egy jól megválasztott minőségi csapteleppel még spórolhatunk is!

Mosdócsaptelep vásárlása során figyeljünk az egységességre is! Érdemes úgy választani csaptelepet a mosdóhoz, hogy az minél inkább illeszkedjen a kád vagy a tusoló csaptelepjeihez. Szerencsés, ha a csaptelepek összhangban állnak a csempék és a fürdőszobabútorok stílusával is. A gyártók igyekeznek minden igényt kielégíteni, ezért rusztikus és modern-minimalista stílusú csaptelepekkel is találkozunk. Persze a dizájn mellett a praktikusság szempontjaira is kiemelt figyelmet kell fordítani. Általánosságban viszont elmondható, hogy a széles mosdócsaptelep-kínálatban könnyedén megtalálhatjuk azokat a termékeket, amelyek a leginkább megfelelnek az igényeinknek.

Ismerjük meg a BAUHAUS szakáruházak és webshop mosdócsaptelep-kínálatát, és válasszunk a minőségi gyártók termékeit felvonultató palettából!

Card logos