Ajtó és ablak kitámasztó

Megtekintés Rács Lista

1-9/59 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/59 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

AJTÓ- ÉS ABLAKKITÁMASZTÓK

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából kiváló minőségű ajtó- és ablakkitámasztót tudunk beszerezni az ajtó- és ablak-kiegészítők közül.

A nyílászárók rendkívül hasznos kiegészítői a kitámasztók. Azért célszerű ezekkel ellátni ablakainkat és ajtóinkat, mert rengeteg kellemetlenségtől megóvhatnak bennünket, például attól, hogy huzat, vagy bármi más hatására nekicsapódjanak valaminek, vagy valakinek. Tehát, amellett, hogy megőrzik a ajtók és ablakok épségét, a nyitáskor, illetve csukáskor útjába kerülő tárgyakat is óvni lehet általuk. Az ütközők és támasztók gazdag választéka várja a látogatókat a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában, a legegyszerűbb kivitelezésű, rejtőzködő termékektől, egészen az igényes kivitelezésig.

A legegyszerűbb ajtóütközők csupán pár száz forintba kerülnek, a padlóhoz öntapadó segítségével rögzíthetők, a csomag két darabból áll. Ez az a kategória, ami, funkcióját betöltve, inkább láthatatlanná válik, mintsem feltűnő legyen.

Szép megjelenéssel rendelkeznek az acélhatású ajtóütközők, ezek szintén a padlóhoz rögzíthetők, rozsdamentes anyagból készülnek, tartóerejük körülbelül 6 kilogramm.

Szintén ajtók és ablakok kitámasztására használható a Stoppy ajtókitámasztó, ami minden típusú nyílászáró kitámasztására alkalmas. Mivel anyaga rendkívül puha és hajlékony, így nem tesz kárt az esetlegesen nekiütköző ajtóban, ablakban. A könnycseppre emlékeztető formája révén biztonsággal garantálja minden nyílászáró kitámasztását. Jellemzően jól elhelyezhető akár márvány-, szőnyeg-, fa-, alumínium-, vagy műanyag felületekre. Tisztítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Sokféle színben elérhető, így könnyedén kiválaszthatjuk a számunkra megfelelőt.

Amennyiben a fentiektől még egyszerűbb megoldást keresünk, akkor van egy igazán olcsó és egyszerű ék alakú termék, ami szintén alkalmas mind ajtók, mind pedig ablakok biztonságos kitámasztására. Az átlátszó műanyag ék hossza 10 cm, szélessége csupán 1,7 cm, magassága pedig mindössze 3,5 cm, és, természetesen, ezt is a BAUHAUS szakáruházak és webshop oldalán lehet megvenni.

Elődeinknek volt egy zseniális megoldása ajtók és ablakok kitámasztására, amit viharkampónak neveztek. Mint a neve is mondja, valamiféle biztonságot kíván szavatolni, mégpedig ablakok vagy ajtók becsapódás elleni védelmére szolgál. Ezeket két rögzítő lappal kapcsolhatjuk a nyílászáróhoz, rögzítik a szárnyakat, így nyújtanak védelmet.

A kitámasztott nyílászárók biztonságossá, kiszámíthatóbbá teszik mindennapjainkat, a falnak csapódó ajtó vagy ajtókilincs komoly károkat tehet akár a falban is.

Annak érdekében, hogy a nyílászáró több éven vagy évtizeden át szolgáljon bennünket, számos feltételnek eleget kell tennie, ez egyértelmű, de legalább ennyire fontos azok karbantartása és védelme is. Górcső alá kell venni az esztétikai, energiatakarékossági, biztonsági követelményeket egyaránt. Miután beszereztük és beépítettük a nekünk leginkább tetsző ajtót és ablakot, nem marad más hátra, mint megőrizni.

Válogassunk kedvünkre a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából ajtó- és ablak-kiegészítőket, így otthonunkat komfortossá és biztonságossá tehetjük, egy szempillantás alatt!