Ajtó és ablak kiegészítők

Megtekintés Rács Lista

1-9/465 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/465 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

AJTÓ- ÉS ABLAKKIEGÉSZÍTŐK

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából kiváló minőségű ajtó- és ablakkilincseket, ajtó- és ablakláncokat, kitámasztókat és behúzókat, ajtóékeket, ajtóláncokat, ajtóseprűket, ajtóütközőket, kulcsokat, zárakat, küszöbfákat, különféle hálókat és egyéb hasznos kelléket tudunk vásárolni.

Az ajtók és ablakok egyik fontos kiegészítője a kilincs, amelynek, azon túl, hogy biztosítja az ajtó és ablak fő funkcióját, ma már egyéb követelményeknek is eleget kell tenni.

Stílusban, színben, anyagban és biztonsági tulajdonságban eltérők az ajtó- és ablakkilincsek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, ízlésének és pénztárcájának függvényében válogathat a széles termékpalettáról.

Az ajtó- és ablaklánc rendkívül egyszerű kivitelű, de annál értékesebb eszköz lakásunk és házunk biztonsága érdekében.

Zárból és zárbetétből is rendkívül gazdag a kínálat, e termékek mindegyike a biztonságot szavatolja otthonunkban. Itt a hagyományosan az ajtó szerkezetébe beépített bevésőzártól kezdve, a biztonsági ajtózárakon át az okoszárig, mindenféle zártípust megtalálhatunk.

Az ajtó szegőlécek és küszöbök is itt kapnak helyett, az ajtó- és ablak-kiegészítők között. Ezek minőségi fából készülnek, az ajtókeret és a fal síkja közötti rész elfedésére szolgálnak. Különböző méretben tudjuk megvásárolni őket. A termékleírásban a gyártók feltüntetik a lécek jellemző dimenzióit, így annak hosszát, szélességét és vastagságát. A küszöbfák jellemzően fenyőből vagy tölgyből készülnek. Felületük ezeknek is csiszolt, hasonlóan a szegőléchez. Hosszanti irányban rövidíthetők.

A nyílászárók rendkívül hasznos kiegészítői az ütközők és kitámasztók. Azért célszerű ezekkel ellátni ablakainkat és ajtóinkat, mert sok kellemetlenségtől megóvhatnak bennünket, amellett, hogy megőrzik az ajtók és ablakok épségét, a nyitódáskor, illetve csukódáskor útjába kerülő tárgyakat is óvni lehet általuk. Az ütközők és támasztók gazdag választéka várja a látogatókat a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában.

Mint ismeretes, az ajtóbehúzókat általában bejárati ajtókhoz használjuk, akár lépcsőházi ajtók halk, csapódásmentes bezárásához is. Ezen termékek mind jobb, mint bal oldalon nyitódó ajtóknál egyaránt alkalmazhatók, egészen széles ajtók esetében is.

Ejtsünk néhány szót az ablakok és ajtók szigeteléséről is, mivel a már meglévő nyílászárókhoz ma már a kiváló minőségű szigetelőket külön is be tudjuk szerelni. Az ablak és ajtószigetelés alatt, természetesen, a rések tömítését értjük, mind nyáron, mind a téli időszakban fontos a megfelelő szigetelés. A nem megfelelően vagy sehogyan sem szigetelt lakásokból a hő nagyon könnyen kiszökik, ez magas fűtési költségeket és kevésbé komfortos érzést teremt használói számára. A szigetelés mind a hőáramlás, mind pedig a levegő, azaz huzat ellen is védelmet biztosít.

Tavaszi időszaktól kezdve egészen őszig a szellőztetés elképzelhetetlen szúnyogháló nélkül. A szúnyogháló rendkívül népszerű termék, ezért is mára már nagyon sokféle kialakítású termék közül tudunk válogatni. Bármelyik mellett is döntünk, funkció tekintetében szinte mindegyik hasonló, szúnyogok és más rovarok távol tartására szolgál.

Válogassunk kedvünkre a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából ajtó- és ablak-kiegészítőket, így otthonunkat komfortossá és biztonságossá tehetjük, egy szempillantás alatt!