ABT Domborított fehér - falburkoló tábla (122x244cm)

Cikkszám
60069661
  • 11 x 11 cm csempeminta
  • Könnyen, házilag is szerelhető
  • Esztétikus és időtálló
  • Vízálló felület
20 808 Ft/db 6 990 Ft/m2

Áruházi átvétel

Termékleírás

Az ABT-TECH vízálló falburkolatok a hagyományos kerámiacsempe vagy márványcsempe érzetét keltik, jóval kevesebb beépítési idő és költség mellett.

Tökéletes olyan nagy nedvességű helyekre, mint a fürdőszoba, zuhanyzó és konyha (ipari-, vendéglátói-, valamint kórház-higiéniai követelményeknek is megfelelve).

A csempemintás, vízálló panelrendszer olyan hiánypótló termék, mely alkalmazható könnyűszerkezetű épületek vizes helységeinek burkolásakor is, ahol a szerkezet hőmérséklet-változásból adódó mozgása miatt a kerámiacsempe nem használható.

Remekül alkalmazható konyhákban, mosó- és mosdóhelyiségekben, fürdőszobákban, valamint bárhol, ahol a falak nedvesek lesznek.

A már meglevő csempefelületek is könnyen felújíthatók a vékony (3,2 mm) lemezek felragasztásával. A vízálló falburkolat könnyen szerelhető, gazdaságos alternatíva a kerámiacsempéhez képest. 

Alkalmazásával elkerülhető a fugában terjedő penész és a csempék lepattogzása. A csempemintás falburkoló táblák műanyag sorolóléccel (belső sarok, külső sarok, összekötő és lezáró) kombinálhatók.

Kizárólag beltéri használatra alkalmas!

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

Specifikációk

EAN
0765096006274 2070069661014
vastagság (mm)
3,2
súly (kg)
9,8
dekor szín
domborított fehér
szélesség (cm)
122
hossz (cm)
244
Termék típusa
falburkoló tábla
Márka
ABT

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező