5 ÉV BAUHAUS ÖNKÉNTES JÓTÁLLÁS FOGYASZTÓKNAK
ELEKTROMOS ÉS MOTORHAJTÁSÚ GÉPEKRE

Kizárólag elektromos és motorhajtású gépekre a Fogyasztóknak a kötelező jótállástól függetlenül önkéntes jótállást is biztosít a BAUHAUS. Az önkéntes jótállás ideje a berendezés fogyasztói eladási ára függvényében alakuló 1, 2, vagy 3 év kötelező jótálláson túl a berendezés átvételétől számított ötödik év végén minden esetben véget ér (jogvesztő határidő).

Javítás és csere esetén a jótállási idő nem indul újra, illetve nem hosszabbodik meg. A jótállás keretében a BAUHAUS kötelezettsége kizárólag a hibás termék javítására terjed ki.

Az önkéntes jótállás nem vonatkozik azonban a berendezés akkuegységeire, töltőire és az egyéb, vele együtt szállított tartozékokra.

A BAUHAUS továbbá ezen önkéntes jótállás keretében nem köteles a rögzített bekötésű, illetve 10 kg-nál súlyosabb vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható termékek üzemelés helyszínén történő javítására, valamint a le- és felszerelésre, illetve az oda-vissza szállítására. Az önkéntes jótállás feltétele, hogy a terméket nem ipari jelleggel, vagy a termék általános felhasználásához viszonyítva nem túlzott mértékben használják fel. A felhasználás jellege megítélése szempontjából a BAUHAUS szakvéleménye irányadó.

Az önkéntes jótállás nem vonatkozik a termék rendeltetésszerű elhasználódásából keletkező hibákra.

 

Az itt felsorolt önkéntes BAUHAUS jótállások a fogyasztó jogszabály alapján fennálló kötelező jótállásból, szavatosságból és termékszavatosságból eredő jogait nem érintik. A jogszabály alapján fennálló jótállási, szavatossági és termékszavatossági jogokról részletes tájékoztatás az Általános Szerződési Feltételekben található.

Kiemelt termékajánlatok