XIAOMI MI HOME SECURITY CAMERA 360° 2K PRO - biztonsági kamera (beltéri, okos)

Cikkszám
66809148
  • Felbontás: 2340x1296p
  • Vízszintes forgatás: 360°-ban
  • Függőleges forgatás: 118°-ban
  • Éjjellátó funkció
  • Beépített mikrofon, hangszóró
  • Falra és mennyezetre is szerelhető
16 990 Ft/db

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

A XIAOMI MI HOME SECURITY CAMERA 360° PRO egy 2K felbontású, ultraszéles, 110°-os látószögű (holttereket csökkentő) biztonsági kamera, mely kettős motorfejének köszönhetően 360°-ban forgatható horizontálisan és 118°-ban mozgatható vertikális irányban.

Könnyedén helyezhető asztalra, ablakba, mennyezetre vagy falra. Függőleges elhelyezésben a kamera beállításának megváltoztatása szükséges (képfordítás).

Továbbfeljesztett éjjellátó funkciójának és infravörös fényének köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok között is színes videófelvételt készít.

Kompatibilis a Google Assistanttal és az Amazon Alexával, így a kamera hangparanccsal vezérelve ki- és bekapcsolható, illetve a streaming funkció is elindítható.

Az ingyenesen letölthető Mi Home (Android/iOS) applikáció segítségével számos beállítás végezhető az okoseszközön keresztül.

Az intelligens érzékelés funkció alkalmazáson keresztüli bekapcsolásával automatikus értesítések küld az okoseszközre, mikor a megfigyelt területen mozgást érzékel.

Képes kiszűrni az emberi mozgást, így csökkentve a téves riasztások számát, pl. enyhébb mozgás (huzattól lengő függöny), fényviszonyok változása vagy házi állatok mozgása a kamera előtt.

Valósidejű, kétirányú kommunikációra képes, aktív zajcsökkentő technológiával a használatközbeni visszhangjelenség hatékony csökkentése és a hangminőség javítása érdekében.

Az applikáción belül, 1 gombnyomással elérhető, hogy a kamera lencséje a ház belseje felé forduljon, így biztosítva a privát szférát.

Támogatja a NAS-tárolókat, ezek a hálózati eszközök, vagy routerek tárolási lehetőséggel használhatók a fájlok elhelyezésére vagy mentésére az SD-kártyáról a NAS-tárolóra.

Új H.265 videokódolási technológiája révén, rendkívül gazdaságos méretben tárolja a videófájlokat, és akadásmentes megtekintést tesz lehetővé.

A biztonsági kamera beépített Bluetooth gateway funkcióval rendelkezik, így a kamerán keresztül, más Bluetooth-hálózatot használó eszközök is képesek lesznek a Wi-Fi hálózaton keresztüli kommunikációra.

Már kiépített riasztórendszerbe nem integrálható, vagyonvédelmi feladatok ellátásra nem alkalmas. 

Az SD-kártya nem képezi a csomag részét!

A termék okoseszközzel történő párosítása biztonsági okokból kizárólag jelszóval védett Wi-Fi hálózaton keresztül lehetséges!

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

Specifikációk

EAN
2066809148006 6934177719721
súly (kg)
0,349
tartozékok
töltő, szerelési anyagok
érzékelési szög (°)
110
mozgásérzékelő
igen
alkalmazás helye
beltér
magasság (cm)
12,2
távirányítás
igen
mikrofon
igen
gyártói jótállás (év)
1
felbontás kamera
2340x1296
hossz (cm)
7,8
szélesség (cm)
7,8
mozgatható
igen
Termék típusa
okosotthon - biztonság
Márka
XIAOMI
Termékcsalád
MI

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező