WELLIS MYLINE MARS - hidromasszázs medence (Sterling Silver)

Cikkszám
66604893
  • Ózongenerátoros fertőtlenítőrendszer
  • mySEAT™ rendszer
  • Színterápiás világítás (12 db LED)
  • Levegődúsító-szabályzó (3 db)
  • Időjárásálló, fahatású műanyag burkolat
  • Poliuretánhab-erősítéses, antimikrobiális akril
1 699 990 Ft/db

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

Alakítson ki otthonában wellnessoázist a mylineSpa jakuzzival! 

Időnként mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra: képzelje el, hogy (évszaktól függetlenül) a teraszán vagy a kertjében, akár mindennap részese lehet a hidromasszázs nyújtotta élményeknek! Az egész testet érintő hidromasszázs lenyugtatja a testet és a szellemet egyaránt. Ezek a medencék mélyen masszírozzák a szöveteket, csillapítják a fájdalmat, valamint hozzájárulnak a test ideális energiaszintjének visszaállításához.

A medence 3 férőhelyes (2 fekvőhely és 1 ülőhely), kényelmes, valamint nagy teret biztosít. 2 db fejpárna található a kádszéleken. A medence feltöltéséhez 660 l víz szükséges.

A mySEAT™ fekvőhellyel a tervezők kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket. A saroktámasz ergonomikus kialakítása stabil fekvőhelyet kínál férfi és női használóknak egyaránt.

Fedezze fel ezt a sugárzó, víz alatti világot! A beépített LED-es, színterápiás világítás különleges légkört teremt és elősegíti a relaxációs folyamatot. A színesen kavargó, örvénylő víz beragyogja a borús hétköznapokat. A színek pozitív hatásai évezredek óta ismertek: a színterápia kedvező hatást gyakorol pszichikai állapotunkra, különleges hangulattal, érzelemmel tölti el az embert. Az orvostudomány fejlődése során több alkalommal kutatták, hogy a különböző színek miként hatnak a szervezet biológiai működésére.

A LUCITE® akril MICROBAN® felületkezeléssel készült. A Lucite® Sanitary Ware volt az első akrillemezgyártó, aki az öntési folyamat alatt építette bele lemezeibe a Microban® antibakteriális réteget, a termék teljes anyagára kiterjesztve ezzel annak hatását. A Lucite® akril Microban® a felületkezeléssel biztonságosan és hatékonyan veszi fel a harcot a baktériumok elszaporodása ellen. Ez a hatás a medence teljes élettartamáig kitart, nem lehet eltávolítani az akril felületéről.

A megfelelő szigetelés ugyanolyan fontos a medencéknél, mint a lakóházaknál. A mylineSpa medencék szigetelése kihasználja a medencegépészet minden hőtani előnyét, miközben visszaveri a hidegebb külső levegőt. 

A medence kiváló hangszigetelő képességgel bír, jelentősen csökkenti a termék falán áthallatszódó hangok erősségét. Rendkívüli hőszigetelő képessége megnöveli a medencében kényelmesen (a víz fűtése nélkül) eltölthető relaxációs időt, egyben jelentős energiát takarít meg. Minden Európai Uniós szabványnak megfelel.

A mylineSpa jakuzzi burkolata fának látszik, de faanyagokkal járó karbantartási teendőket nem igényel. Ez a korszerű megoldás évekkel meghosszabbítja a medenceház élettartamát és szépségét, és nem utolsósorban: az évenkénti újrapácolás sem jelent többé gondot.

A jó alapozás, csakúgy mint bármely ingatlan építésekor, a medence szerkezeténél is fontos. A mylineSpa a kiemelkedően tartós ABS-akrilt használja fel medencéje alapjául, amely a szerkezetbe építve távol tartja a medence alkotórészeit és felépítményét a káros külső tényezőktől.

A medencét új fejlesztésű, kiváló minőségű, érintésre működő, amerikai vezérlőrendszerrel szerelték fel, amellyel tökéletesen szabályozható a fürdőzési élmény. A vezérlőpult könnyen használható: a vízhőmérséklet, a vízáramlás és a világítás egy gyors gombnyomással beállítható anélkül, hogy el kellene hagyni a meleg vizet. A rendszerben felmerülő esetleges hibákat a diagnosztikai szoftverrel felszerelt számítógép automatikusan kijelzi.

A medencét olyan, a piacon egyedülálló szűrőbetétekkel szerelték fel, amelyek a hasonló termékekhez képest tisztább vizet eredményeznek. Különleges kialakításuknak köszönhetően megakadályozzák a baktériumok szűrőn való szaporodását, ezért az antibakteriális akril segítségével Ön tökéletes tisztaságú vízben fürödhet! A szűrőbetétek hatékonyan elpusztítják, illetve hatástalanítják az ártalmas mikrobákat, ezzel a termék élettartamát is jelentősen meghosszabbítják.

Az ózon természetes fertőtlenítőszerként gondoskodik a fürdővíz és a csőrendszer tisztaságáról, emellett ránctalanító, bőrfeszesítő hatással is rendelkezik. Előnyei: a víz összetételét nem változtatja meg, pH-semleges, a víz keménységét a kívánt értékre csökkenti, a jakuzzi légterének levegője friss illatúvá válik.

Hidromasszázsmotor:

1 x 2 LE 2 sebességes (230 V/50 Hz) a feszültség igénye, 
1 x 25 A (230 V/50 Hz) optimum vagy
1 x 16 A (230 V/50 Hz) minimum

A fogyasztói ár a beüzemelés költségét tartalmazza.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066604893002
súly (kg)
250
LED világítás
van
kötelező jótállás (év)
3
férőhelyek száma
3
anyaga
akril
színe
sterling silver
alakja
szögletes
magasság (cm)
76
pezsgőfürdő fúvókák száma
3
víztérfogat (L)
660
szélesség (cm)
160
hydromasszázs fúvókák száma
37
hossz (cm)
213
Termék típusa
jakuzzi
Márka
WELLIS
Termékjellemző
férőhelyek száma - 3
Termékcsalád
MYLINE MARS

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező