WELLIS MYLINE MARS - hidromasszázs medence (Alba Pearl White)

Cikkszám
66444628
  • Ózongenerátoros fertőtlenítőrendszer
  • mySEAT™ rendszer
  • Színterápiás világítás: 12 x 1 LED
  • Levegődúsító-szabályzó: 3 db
  • Időjárásálló, fahatású műanyag burkolat
  • Poliuretánhab-erősítéses, antimikrobiális akril (6,3 mm)
1 699 990 Ft/db

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

Alakítson ki otthonában wellnessoázist a mylineSpa jakuzzival!

Időnként mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra… Képzelje el, hogy (évszaktól függetlenül) a teraszán vagy a kertjében akár mindennap részese lehet a hidromasszázs nyújtotta élményeknek! Az egész testet érintő hidromasszázs lenyugtatja a testet és a szellemet egyaránt. Ezek a medencék mélyen masszírozzák a szöveteket, csillapítják a fájdalmat, valamint hozzájárulnak a test ideális energiaszintjének visszaállításához.

3 férőhelyes, ebből 2 fekvőhely és 1 ülőhely, mégis kényelmes teret biztosít. Kényelmi szempontból 2 db fejpárna is elhelyezkedik a kádszéleken, 660 liter víz szükséges a feltöltéséhez.

mySEAT™ A mySEAT™ fekvőhellyel a tervezők kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket. A saroktámasz ergonomikus kialakítása stabil fekvőhelyet kínál férfi és női vásárlóinknak egyaránt.

A beépített LED-es, színterápiás világítás különleges légkört teremt, és elősegíti a relaxációs folyamatot. Fedezze fel ezt a sugárzó, víz alatti világot! A színesen kavargó, örvénylő víz beragyogja a borús hétköznapokat. A színek pozitív hatásai évezredek óta ismertek: a színterápia kedvező hatást gyakorol pszichikai állapotunkra, különleges hangulattal, érzelemmel tölti el az embert. Az orvostudomány fejlődése során több alkalommal kutatták, hogy a különböző színek miként hatnak a szervezet biológiai működésére.

A LUCITE® akril MICROBAN® felületkezeléssel készült. A Lucite® Sanitary Ware volt az első akrillemez-gyártó, aki az öntési folyamat alatt építette bele lemezeibe a Microban® antibakteriális réteget, a termék teljes anyagára kiterjesztve ezzel annak hatását. A Lucite® akril Microban® a felületkezeléssel biztonságosan és hatékonyan veszi fel a harcot a baktériumok elszaporodása ellen, ez a hatás a medence teljes élettartamáig kitart, és nem lehet eltávolítani az akril felületéről.

A megfelelő szigetelés ugyanolyan fontos a medencéknél, mint a lakóházaknál. A mylineSpa medencék szigetelése kihasználja a medencegépészet minden hőtani előnyét, miközben visszaveri a hidegebb külső levegőt. Bizonyára Ön is hallott már ijesztő történeteket a medencék fűtési költségeiről, pedig a medence megfelelő kiválasztásával energiát és pénzt takaríthat meg!

A medence kiváló hangszigetelő képességgel bír, jelentősen csökkenti a termék falán áthallatszódó hangok erősségét, ezért a szomszédot sem fogja zavarni, ha Önnek az éjszaka közepén támadna kedve egy üdítő masszázshoz.  Rendkívüli hőszigetelő képessége megnöveli a medencében kényelmesen – a víz fűtése nélkül – eltölthető relaxációs időt, egyben jelentős energiát takarít meg. Minden Európai Uniós szabványnak megfelel.

A mylineSpa jakuzzi burkolata fának látszik, de faanyagokkal járó karbantartási teendőket nem igényel. Ez a korszerű megoldás évekkel meghosszabbítja a medenceház élettartamát és szépségét, és nem utolsósorban: az évenkénti újrapácolás sem jelent többé gondot.

A jó alapozás – csakúgy mint bármely ingatlan építésekor – a medence szerkezeténél is fontos, amit vásárlóink is joggal várnak el egy ilyen mértékű beruházás esetén. A mylineSpa a kiemelkedően tartós ABS-akrilt használja fel medencéje alapjául, amely – a szerkezetbe építve – távol tartja a medence alkotórészeit és felépítményét a külső káros tényezőktől.

Medencéket új fejlesztésű, kiváló minőségű, érintésre működő, amerikai vezérlőrendszerrel szerelték fel, amellyel tökéletesen szabályozhatja a fürdőzési élményt. A vezérlőpult könnyen használható: a vízhőmérséklet, a vízáramlás és a világítás egy gyors gombnyomással beállítható anélkül, hogy el kellene hagynia a meleg vizet. A rendszerben felmerülő esetleges hibákat a diagnosztikai szoftverrel felszerelt számítógép automatikusan kijelzi.

A medencéket olyan, a piacon egyedülálló szűrőbetétekkel szerelték fel, amelyek – a hasonló termékekhez képest – tisztább vizet eredményeznek. Különleges kialakításuknak köszönhetően megakadályozzák a baktériumok szűrőn való szaporodását, ezért az antibakteriális akril segítségével Ön tökéletes tisztaságú vízben fürödhet! A szűrőbetét hatékonyan elpusztítja vagy hatástalanítja az ártalmas mikrobákat, ezzel terméke élettartamát is jelentősen meghosszabbítja.

Az ózon természetes fertőtlenítőszerként gondoskodik a fürdővíz és a csőrendszer tisztaságáról, emellett ránctalanító, bőrfeszesítő hatással is rendelkezik. Előnyei: a víz összetételét nem változtatja meg, pH-semleges; a víz keménységét a kívánt értékre csökkenti; a jakuzzi légterének levegője friss illatúvá válik.

Hidromasszázs motor, 1 × 2 LE 2 sebességes (230V/50Hz) a feszültség igénye, 1 × 25A (230V/50Hz) optimum vagy
1 × 16A (230V/50Hz) minimum.

A fogyasztói ár a beüzemelés költségét tartalmazza.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066444628000 5999054706998
súly (kg)
200
LED világítás
van
kötelező jótállás (év)
3
férőhelyek száma
3
anyaga
akril
színe
fehér
alakja
szögletes
magasság (cm)
76
szélesség (cm)
213
hydromasszázs fúvókák száma
37
hossz (cm)
160
Termék típusa
jakuzzi
Márka
WELLIS
Termékjellemző
férőhelyek száma - 3
Termékcsalád
MYLINE MARS

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező

Legújabb termékek