VELUX GZL MK06 (78x118cm) 1051 - tetőtéri ablak

Cikkszám
22785019
  • Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel
  • Felsőkilinccsel nyitható billenőablak
  • Kilincsbe épített szellőzőnyílás
  • Karbantartást nem igénylő külső borítás
  • Optimalizált 2-rétegű üvegezéssel az alacsonyabb fűtésszámláért (Uw=1,3 W/m2K)
89 990 Ft/darab

Rakodást nem tartalmaz
Szállítási idő, a rendelés leadását követően, telefonos egyeztetés alapján.
A végösszeg nem tartalmazza az esetleges göngyöleg betétdíját!

Áruházi átvétel

Termékleírás

Rétegragasztott fenyőből készült, vetemedésmentes ablak, mely tökéletes záródást biztosít hosszú éveken át. A gomba- és rovarölőszeres kezelés után 2 rétegben lakkozott fafelület időtálló és esztétikus. 15° és 90° közötti hajlásszögű tetőbe építhető be.

A 2 rétegű, hőszigetelő üvegezés argongáztöltéssel - a belső üveg 4 mm ragasztott úsztatott üveg low-e bevonattal, a külső 4 mm edzett üveg (üveg Ug-érték 1,0 W/m2K, ablak Uw-érték 1,3 W/m2K) - költséghatékony megoldás a téli fűtési időszakban.

A felsőkilincses, fa tetőtéri ablak elsősorban nappaliba, gyerekszobába, hálószobába és dolgozószobába ajánlott. A felsőkilincs abban az esetben is kényelmes ablaknyitást és zárást tesz lehetővé, ha az ablak alá bútorok vannak helyezve. Az ideális térdfalmagasság max. 130 cm.

A felsőkilincses tetőablak ideális megoldás gyerekszobába is. Egy gyerekbirodalomnak napközben világosnak és friss levegőjűnek kell lennie, éjjel viszont sötétnek és megfelelően szellőzőnek.

Egy kattintás az egyedülálló kilinccsel, és máris friss, szűrt levegő áramlik a lakásba, miközben az ablak zárva marad. Nem kell aggódni a por vagy a rovarok miatt sem. Így a gyermek jól alhat, a szülők pedig nyugodtan, mert a felső kilincset nem érik el a kis kezek.

A beépített szűrőbetét egészségesebb lakóteret nyújt, meggátolva a por és a rovarok behatolását a lakótérbe. Könnyen kivehető és kitisztítható.

A külső edzett üveg ütésálló, valamint ellenáll a legerősebb jégesőnek és hótehernek is. A külső üvegfelület tisztításához az ablakszárnyat 180°-ban körbe kell forgatni, majd rögzíteni azt a retesszel.

Mivel a tetőtéri ablakok több fényt engednek be a lakásba, mint a homlokzati ablakok, világosabb és tágasabb érzést nyújtanak a nappaliban. Fantasztikus kilátás nyílik az égboltra vagy a lakás környékére. A tetőtér tovább marad világos, mint a lakás többi, homlokzati ablakos helyiségei.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges!

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.180542
Régi cikkszám
66532295
EAN
2066532295008 5702328239265
hőszigetelési érték (W/m2)
1,3
üveg rétegrend
4-16-4
nyílásmód
billenő
felületkezelés
lakk
színe
natúr, barna
anyaga
fa, alumínium
kötelező jótállás (év)
1
súly (kg)
31,72
magasság (cm)
118
szélesség (cm)
78
Termék típusa
tetőtéri ablak - felsőkilincses
Márka
VELUX
Termékjellemző
anyaga - fenyő
Termékjellemző
mérete - 78x118
Termékcsalád
GZL

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező