VELUX GLL MK06 (78x118cm) 1061B - tetőtéri ablak

Cikkszám
66532374
  • ThermoTechnology™ hőszigetelés
  • Alsókilinccsel nyitható billenőablak
  • Fokozott hangszigetelés
  • Huzat elleni extra gumitömítés
  • Energiatakarékos, 3-rétegű üvegezéssel a nagyobb komfortért (Uw=1,1 W/m2K)
105 890 Ft/db

Rakodást nem tartalmaz
Szállítási idő, a rendelés leadását követően, telefonos egyeztetés alapján.
A végösszeg nem tartalmazza az esetleges göngyöleg betétdíját!

Áruházi átvétel

Termékleírás

Rétegragasztott fenyőből készült, vetemedésmentes ablak, mely tökéletes záródást biztosít hosszú éveken át. A gomba- és rovarölőszeres kezelés után 2 rétegben lakkozott fafelület időtálló és esztétikus. A speciális gumitömítés huzatmentessé teszi a szobát. Üvege csökkenti az utcáról érkező zajterhelést. 15° és 90° közötti hajlásszögű tetőbe építhető be.

A 3 rétegű hőszigetelő üvegezés argongáztöltéssel - a belső üveg 4 mm úsztatott üveg low-e bevonattal, a középső üveg 3 mm hőedzett üveg low-e bevonattal, a külső üveg 3 mm edzett üveg (üveg Ug-érték 0,6 W/m2K, ablak Uw-érték 1,1 W/m2K) - költséghatékony megoldás a téli fűtési időszakban.

A modern ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel az ablak extra erős pajzzsá válik a széllel és a hideg levegővel szemben. Az extra légzárást biztosító speciális gumitömítésnek köszönhetően az ablak magasabb fokú energiahatékonyságot nyújt és melegebben tartja a lakóteret.

Az alsókilincses, fa tetőtéri ablak elsősorban nappaliba, hálószobába ajánlott, azokban az esetekben, amikor a magas térdfal miatt nincs lehetőség felsőkilincses ablak kézzel történő működtetésére. A javasolt térdfalmagasság alsókilincses ablakok beépítésekor 130-150 cm.

Az ablak alján található alumíniumkilincset úgy tervezték, hogy a magasan, de még kézzel elérhető magasságban beépített ablakok könnyen és kényelmesen nyithatók-zárhatók legyenek.

A szárny felső részébe épített kétfokozatú résszellőzővel a lakás akkor is levegőhöz jut, ha a tetőablak zárva van. Egyszeri vagy kétszeri kattintással szabályozható, hogy mennyi levegő jusson a lakásba.

A beépített szűrőbetét egészségesebb lakóteret nyújt, meggátolva a por és a rovarok behatolását a lakótérbe. Könnyen kivehető és kitisztítható.

A külső edzett üveg ütésálló, valamint ellenáll a legerősebb jégesőnek és hótehernek is. A külső üvegfelület tisztításához az ablakszárnyat 180°-ban körbe kell forgatni, majd rögzíteni azt a retesszel.

Mivel a tetőtéri ablakok több fényt engednek be a lakásba, mint a homlokzati ablakok, világosabb és tágasabb érzést nyújtanak a nappaliban. Fantasztikus kilátás nyílik az égboltra vagy a lakás környékére. A tetőtér tovább marad világos, mint a lakás többi, homlokzati ablakos helyiségei.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges!

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.180542
EAN
2066532374000 5702328325401
hőszigetelési érték (W/m2)
1,1
üveg rétegrend
3-14-3-14-4
nyílásmód
billenő
súly (kg)
34,56
színe
natúr, barna
szélesség (cm)
78
anyaga
fa, alumínium
kötelező jótállás (év)
1
magasság (cm)
118
felületkezelés
lakk
Termék típusa
tetőtéri ablak - alsókilincses
Márka
VELUX
Termékjellemző
anyaga - fenyő
Termékjellemző
mérete - 78x118
Termékcsalád
GLL

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező