VELUX GLL MK06 (78x118cm) 1061 - tetőtéri ablak

Cikkszám
29763371
  • ThermoTechnology™ hőszigetelés
  • Felsőkilinccsel nyitható billenőablak
  • Fokozott hangszigetelés
  • Huzat elleni extra gumitömítés
  • Energiatakarékos, 3-rétegű üvegezéssel a nagyobb komfortért (Uw=1,1 W/m2K)
 
Szállítási információ
A kosár paramétereinek megfelelő szállítási, vagy helyszíni átvételi módok és idők a fizetési oldalon találhatók.
115 390 Ft/db
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Szakáruházban
Szakáruház Szigetszentmiklós 3
Szakáruház Maglód 5
Szakáruház Dunakeszi 6

Rétegragasztott fenyőből készült, vetemedésmentes ablak, mely tökéletes záródást biztosít hosszú éveken át. A gomba- és rovarölőszeres kezelés után 2 rétegben lakkozott fafelület időtálló és esztétikus. A speciális gumitömítés huzatmentessé teszi a szobát. Üvege csökkenti az utcáról érkező zajterhelést. 15° és 90° közötti hajlásszögű tetőbe építhető be.

A 3 rétegű hőszigetelő üvegezés argongáztöltéssel - a belső üveg 4 mm úsztatott üveg low-e bevonattal, a középső üveg 3 mm hőedzett üveg low-e bevonattal, a külső üveg 3 mm edzett üveg (üveg Ug-érték 0,6 W/m2K, ablak Uw-érték 1,1 W/m2K) - költséghatékony megoldás a téli fűtési időszakban.

A modern ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel az ablak extra erős pajzzsá válik a széllel és a hideg levegővel szemben. Az extra légzárást biztosító speciális gumitömítésnek köszönhetően az ablak magasabb fokú energiahatékonyságot nyújt és melegebben tartja a lakóteret.

A felsőkilincses, fa tetőtéri ablak elsősorban nappaliba, gyerekszobába, hálószobába és dolgozószobába ajánlott. A felső kilincs abban az esetben is kényelmes ablaknyitást és zárást tesz lehetővé, ha az ablak alá bútorok vannak helyezve. Az ideális térdfalmagasság max. 130 cm.

A felsőkilincses tetőablak ideális megoldás gyerekszobába is. Egy gyerekbirodalomnak napközben világosnak és friss levegőjűnek kell lennie, éjjel viszont sötétnek és megfelelően szellőzőnek. 

Egy kattintás az egyedülálló kilinccsel, és máris friss, szűrt levegő áramlik a lakásba, miközben az ablak zárva marad. Nem kell aggódni a por vagy a rovarok miatt sem. Így a gyermek jól alhat, a szülők pedig nyugodtan, mert a felső kilincset nem érik el a kis kezek.

A szárny felső részébe épített kétfokozatú résszellőzővel a lakás akkor is levegőhöz jut, ha a tetőablak zárva van. Egyszeri vagy kétszeri kattintással szabályozható, hogy mennyi levegő jusson a lakásba.

A beépített szűrőbetét egészségesebb lakóteret nyújt, meggátolva a por és a rovarok behatolását a lakótérbe. Könnyen kivehető és kitisztítható.

A külső edzett üveg ütésálló, valamint ellenáll a legerősebb jégesőnek és hótehernek is. A külső üvegfelület tisztításához az ablakszárnyat 180°-ban körbe kell forgatni, majd rögzíteni azt a retesszel.

Mivel a tetőtéri ablakok több fényt engednek be a lakásba, mint a homlokzati ablakok, világosabb és tágasabb érzést nyújtanak a nappaliban. Fantasztikus kilátás nyílik az égboltra vagy a lakás környékére. A tetőtér tovább marad világos, mint a lakás többi, homlokzati ablakos helyiségei.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges!

Szállítási hosszúság (cm)
131,60
Szállítási szélesség (cm)
17,00
Szállítási magasság (cm)
80,70
Szállítási súly (kg)
38,64
Csomagolási térfogat
0.180542
Régi cikkszám
66532356
EAN
5702328325395
anyaga
fa, alumínium
hőszigetelési érték (W/m2)
1,1
szélesség (cm)
78
magasság (cm)
118
üveg rétegrend
3-14-3-14-4
súly (kg)
35
nyílásmód
billenő
kötelező jótállás (év)
1
színe
natúr, barna
felületkezelés
lakk
Termék típusa
tetőtéri ablak - felsőkilincses
Márka
VELUX
Termékjellemző
anyaga - fenyő
Termékcsalád
GLL

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező