TÁJÉKOZTATÓ A VÍRUSVESZÉLLYEL KAPCSOLATBAN

 

KEDVES VÁSÁRLÓINK!

A 484/2020. (XI.10.) korm. rendelet értelmében szakáruházaink a következő nyitvatartási időben látogathatók.

hétfő - péntek: 7:30 - 19:00
szombat: 8:00 - 19:00
vasárnap: 8:00 - 18:00

Szakáruházaink életkori korlátozás nélkül látogathatók a nyitvatartás teljes ideje alatt!

Amennyiben személyesen látogatnak el szakáruházainkba, kérjük Önöket, hogy tartsák be a törvényileg és a szakáruházaink által bevezetett óvintézkedéseket! 
Kérjük, hogy szakáruházaink teljes területén - a parkolókban is - viseljenek maszkot.
Kérjük, hogy a szakáruházunk teljes területén legalább 2 méteres távolságot tartsanak a többi vásárlótól illetve munkatársainktól.
Kérjük, hogy a pénztáraknál a bankkártyás fizetési módot részesítsék előnyben a készpénzes helyett, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt.
Kérjük, hogy – lehetőség szerint – egyedül érkezzenek szakáruházainkba, illetve tudatosan tervezzék meg a vásárlásukat, ezzel is a minimális mértékűre redukálva a személyes találkozást és a fertőzésveszélyt, óvva mind az Önök mind a környezetükben lévő vásárlóink és munkatársaink egészségét!
A BAUHAUS SZAKÁRUHÁZAK Kereskedelmi Bt. kifejezetten belső utasítás formájában hívta fel kollégái figyelmét a járványügyi helyzetre.
A belső utasítás tartalmazza, hogy a tünetek észlelésekor a kollégák azonnal keressék meg – telefonos elérhetőség útján – az illetékes körzeti orvost vagy az üzemorvost. A tájékoztatáson túl vállalatunk kiemelt fontosságúnak tartja a fokozott személyes higiénia meglétét, valamint biztosítja az ehhez szükséges feltételeket és eszközöket is. 
A vásárlók részére kézfertőtlenítő áll rendelkezésre a szakáruházakban. 
A fentiekben írtak tükrében azt kérjük kedves Vásárlóinktól, hogy a szakáruházainkba történő látogatás előtt győződjenek meg arról, hogy az egészségi állapotuk megfelelő, illetve a jellemző tünetek egyikével sem rendelkeznek. Amennyiben a legkisebb mértékben is felmerülne a fertőzöttség gyanúja, kérjük, inkább ne látogassanak el a szakáruházainkba!

Köszönjük felelősségteljes együttműködésüket és türelmüket szakeladó kollégáink és a többi vásárló irányába!
 
A WEBSHOPUNKBAN LEADOTT RENDELÉSEKET TOVÁBBRA IS FOGADJÁK A KOLLÉGÁINK! 
 
Tisztelettel,
Az Ön BAUHAUS csapata