TÁJÉKOZTATÓ

 

Kedves Vásárlóink!

A 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet (Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (III.)) szerint szakáruházaink a hét minden napján 15:00 órakor bezárnak.

A BAUHAUS Szakáruházak Kereskedelmi Bt. kifejezetten belső utasítás formájában hívta fel kollégái figyelmét a járványügyi helyzetre. A tájékoztatáson túl vállalatunk kiemelt fontosságúnak tartja a fokozott személyes higiénia meglétét, valamint biztosítja az ehhez szükséges feltételeket és eszközöket is. A vásárlók részére kézfertőtlenítő áll rendelkezésre a szakáruházakban. 

A belső utasítás tartalmazza, hogy a tünetek észlelésekor a kollégák azonnal keressék meg – telefonos elérhetőség útján – az illetékes körzeti orvost vagy az üzemorvost. A vállalat központjában és a Contact centerben dolgozó munkatársak home office-ban végzik munkájukat, a szakáruházaink állományában lévő fokozottan veszélyeztetett kollégák pedig – a lehetőségekhez mérten – otthon maradnak.

A fentiekben írtak tükrében azt kérjük kedves Vásárlóinktól, hogy a szakáruházainkba történő látogatás előtt győződjenek meg arról, hogy az egészségi állapotuk megfelelő, illetve a jellemző tünetek egyikével sem rendelkeznek. Amennyiben a legkisebb mértékben is felmerül a fertőzöttség eshetősége, kérjük, ne látogassanak el személyesen szakáruházainkba!

 

A webshopunkban leadott rendeléseket továbbra is fogadják a kollégáink, a készleten lévő termékek pedig zökkenőmentesen kiszállításra kerülnek.

 

Amennyiben személyesen látogatnak el szakáruházainkba, kérjük, hogy a pénztáraknál a bankkártyás fizetési módot részesítsék előnyben a készpénzes helyett, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt!

Kérjük, hogy a kasszazónában legalább 2 méteres távolságot tartsanak az Önök előtt álló vásárlótól!

Kérjük, hogy – lehetőség szerint – egyedül érkezzenek szakáruházainkba, illetve tudatosan tervezzék meg a vásárlásukat, ezzel is a minimális mértékűre redukálva a személyes találkozást és a fertőzésveszélyt, óvva mind az Önök mind a környezetükben lévő vásárlóink és munkatársaink egészségét!

 

Köszönjük felelősségteljes együttműködésüket és türelmüket szakeladó kollégáink és a többi vásárló irányába! Vigyázzunk egymás egészségére!

 

Tisztelettel,

Az Ön BAUHAUS csapata

Card logos