TÁJÉKOZTATÓ A VÍRUSVESZÉLLYEL KAPCSOLATBAN

 

KEDVES VÁSÁRLÓINK!

A 207/2020. (V.15.) korm. rendelet értelmében szakáruházaink 2020. május 18-tól az eredeti nyitvatartási időben látogathatók.

hétfő - péntek: 7:30 - 21:00
szombat: 8:00 - 21:00
vasárnap: 8:00 - 18:00


Szakáruházaink életkori korlátozás nélkül, teljes nyitvatartási időben látogathatók!

Amennyiben személyesen látogatnak el szakáruházainkba, kérjük Önöket, hogy tartsák be a törvényileg és a szakáruházaink által bevezetett óvintézkedéseket! 
Kérjük, hogy szakáruházaink teljes területén viseljenek maszkot.
Kérjük, hogy a szakáruházunk teljes területén legalább 2 méteres távolságot tartsanak a többi vásárlótól illetve munkatársainktól.
Kérjük, hogy a pénztáraknál a bankkártyás fizetési módot részesítsék előnyben a készpénzes helyett, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt.
Kérjük, hogy – lehetőség szerint – egyedül érkezzenek szakáruházainkba, illetve tudatosan tervezzék meg a vásárlásukat, ezzel is a minimális mértékűre redukálva a személyes találkozást és a fertőzésveszélyt, óvva mind az Önök mind a környezetükben lévő vásárlóink és munkatársaink egészségét!
Biztonsági munkatársaink meghatározott rendben, meghatározott számú vásárlót engednek be egy időben a szakáruházainkba. Szíves türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük!

A BAUHAUS Szakáruházak Kereskedelmi Bt. kifejezetten belső utasítás formájában hívta fel kollégái figyelmét a járványügyi helyzetre.
A belső utasítás tartalmazza, hogy a tünetek észlelésekor a kollégák azonnal keressék meg – telefonos elérhetőség útján – az illetékes körzeti orvost vagy az üzemorvost. A vállalat központjában és a Contact centerben dolgozó munkatársak home office-ban végzik munkájukat, a szakáruházaink állományában lévő, fokozottan veszélyeztetett kollégák pedig – a lehetőségekhez mérten – otthon maradnak. A tájékoztatáson túl vállalatunk kiemelt fontosságúnak tartja a fokozott személyes higiénia meglétét, valamint biztosítja az ehhez szükséges feltételeket és eszközöket is. 
A vásárlók részére kézfertőtlenítő áll rendelkezésre a szakáruházakban. 
A fentiekben írtak tükrében azt kérjük kedves Vásárlóinktól, hogy a szakáruházainkba történő látogatás előtt győződjenek meg arról, hogy az egészségi állapotuk megfelelő, illetve a jellemző tünetek egyikével sem rendelkeznek. Amennyiben a legkisebb mértékben is felmerülne a fertőzöttség gyanúja, kérjük, inkább ne látogassanak el a szakáruházainkba! 
 
Köszönjük felelősségteljes együttműködésüket és türelmüket szakeladó kollégáink és a többi vásárló irányába! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra! 
 
A WEBSHOPUNKBAN LEADOTT RENDELÉSEKET TOVÁBBRA IS FOGADJÁK A KOLLÉGÁINK, AZONBAN A NAGY ÉRDEKLŐDÉS MIATT MEGNÖVEKEDETT KISZÁLLÍTÁSI IDŐRE KELL SZÁMÍTANI! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK! 
 
Tisztelettel,
Az Ön BAUHAUS csapata

Card logos