Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Tárolókosár

Megtekintés Rács Lista

1-9/47 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/47 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

TÁROLÓKOSÁR, A DEKORATÍV TÁROLÓESZKÖZ

A tárolókosarak a tárolás kategóriájában a fiókos tárolók, tárolódobozok, tárolószekrények, rekeszek, ládák és egyéb tárolók között foglalnak helyet.

Jó minőségű tárolókosarakat tudunk rendelni, illetve vásárolni. Nemcsak a rendszerezésben, rendtartásban segítenek, de még esztétikai szempontból is hozzájárulnak lakásunk összképének kialakításához. A kosarakat formától, kivitelezéstől függően használhatjuk papírok, játékok, ruhanemű, cipő vagy akár fürdőszobai kellékek tárolására. Emellett, természetesen, alkalmasak lehetnek zöldségek, gyümölcsök és egyéb élelmiszerek rövid távú elhelyezésére.

A kosár megjelenésével stílusossá teheti környezetét, természetesen, abban az esetben, ha lakásunk stílusához illő modelleket választunk.

Nagyon népszerűek és esztétikusak a rattanhatású műanyag kosarak. Szinte bárhova beilleszthető stílusuk révén praktikus kiegészítői lehetnek a konyhának, fürdőszobának, de akár a nappalinak, hálószobának vagy az előszobának is. A rattanbútorok mellé kiválóak, de egyéb más típusú berendezésekhez is nagyszerűen beilleszthetők. Esztétikai szempontból ki kell hangsúlyozni, hogy nagyon szépek a csipkés dizájnnal gyártott műanyag kosarak. Ezek jellemzően kör, vagy ovális alappal készülnek, oldalsó felületük mintázott.

A tároló kosarak jellemzően fehér, fekete, bézs és a szürke különböző árnyalataiban készülnek, de, természetesen, egyéb más színeket is alkalmaznak a tervezők és kivitelezők. Formájuk, alakjuk tekintetében vannak téglalap alakú, szabályos négyszög alapú, de ovális és kör alapú kosarak is. Minden kosár fogantyúval van ellátva, ez egyszerűvé teszi a benne tárolt tárgyak áthelyezését, a kosár helyének megváltoztatását.

Ha rendelkezésre áll valamennyi szabad hely a mennyezet és a szekrény teteje között, akkor az a rész kiválóan alkalmas tároló felületre, természetesen, csak egy jó tárolókosár kiválasztása után. A berendezéshez színben és stílusban alkalmazkodó kosárban rengeteg dolgot el tudunk helyezni, főleg, ha a négyzet vagy téglalap alapú modelleket részesítjük előnyben.

A konyhai pakolást, rendtartást is nagyban segíti egy-egy tároló kosár elhelyezése. Ezen praktikus kosár megkönnyítheti az eszközök különválasztását, a konyhai kellékek rendszerezését és elérhetőségét. Amennyiben több kosarat is beiktatunk a konyhai polcokra, címkékkel, színekkel érdemes megkülönböztetni őket egymástól. Egy átlátható és minden családtag számára logikus rendszert alkossunk kosaraink elhelyezésével, így megmenekülünk az örökös keresgéléstől, hogy mit hol találunk?

A fürdőszobai kellékek rendszere is átláthatóvá tehető egy-egy tárolókosár segítségével. Egy szép fürdőszoba rendezett, és minden könnyen elérhető benne. Ha szeretnénk, hogy eszközeink kéznél legyenek, de mégsem szétpakolva a helyiségben, akkor a tárolókosarak ebben nagy segítségünkre lehetnek. Az egyszerű formájú, de esztétikus kosarak segítenek a tárolásban, nem keverednek össze a különböző tisztálkodási eszközök.

Az ágy alatti helyet is érdemes kihasználni kosarak tárolására. Az ágy alá akkor tudunk lapos kosarakat helyezni, ha fekvőhelyünk kivitelezése ezt lehetővé teszi. A nagyobbak akár kisebb párnák tárolására is alkalmasak. Az ágy alá helyezett tárolókosarak könnyen elérhetők, mégis ritkán használatos eszközeinket javasolt elhelyezni bennük, mert kellemetlen lehet az állandó bujkálás mindennapi tárgyaink miatt!

Vannak fedéllel ellátott tároló kosarak is, azonban a fedél nem zárja le légmentesen a kosarakat, mivel a kosarak oldala, akár mintázatuk révén is, lyukacsos, így kiválóan szellőznek. A fedél mégis nagyon hasznos a porosodás, piszkolódás elkerülésének érdekében.

Vásárláskor a terméktájékoztatón minden esetben megtaláljuk a kosár súlyát, szélességét, hosszát és magasságát, űrtartalmát, emellett feltüntetik színét és anyagát is. Vásárlás előtt mérjük le a polc magasságát, a szekrény belterületét, ahová helyezni kívánjuk a tároló kosarat! Az anyaga is fontos lehet számunkra, mivel az elhelyezni kívánt tárgyak érzékenységét illetően választhatunk egyik vagy másik modell közül.

Vannak egymásba illeszthető kosarak is, ezek egyszerűen összerakhatók, használaton kívül egészen kis helyet foglalnak. E praktikus, öblös tároló kosarak nagy tárolási felületet is biztosíthatnak, megvédik tárgyainkat a portól, szennyeződésektől, és rendezett elhelyezést biztosítanak a bennük lévő dolgoknak. A tárolt eszközöket gyorsan elő tudjuk venni, még gyorsabban vissza tudjuk helyezni a helyükre.

Informálódjunk, válogassunk hát kedvünkre a gazdag termékpalettáról! Nézzünk körül a Tárolás menüpont alatt, és válasszuk ki a nekünk legjobban tetszőt!