Rekesz és láda

Megtekintés Rács Lista

10-18/52 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

10-18/52 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

REKESZ ÉS LÁDA, A LOGIKUS ÉS RENDEZETT PAKOLÁS FELTÉTELE

A rekeszek és ládák a tárolás kategória alatt található termékek. Nem ritka eset, hogy holmijainkat ide-oda helyezzük, pakoljuk, rendezzük, akár szállítjuk is. Ennek lebonyolításához minden esetben szükség van olyan eszközökre, amelyekben biztonságosan tudunk szállítani vagy tárolni. Kiváló minőségű rekeszeket és ládákat tudunk vásárolni. A ládák mellett vagy helyett alapvetően dönthetünk az összecsukható rekeszek mellett is.

Nem csupán a rendszerezésben, rendtartásban segítenek, de még költözéskor, szállításkor is hozzájárulnak dolgaink megóvásához. Mind a rekeszeket, mind a ládákat, kivitelezéstől függően, használhatjuk papírok, játékok, ruhanemű, cipő vagy akár fürdőszobai kellékek tárolására és /vagy szállítására. Emellett, természetesen, alkalmasak lehetnek zöldségek, gyümölcsök és egyéb élelmiszerek rövid vagy hosszú távú elhelyezésére is.

Külön meg kell említeni a rattanhatású tároló ládákat. Ezek esztétikai minőséget is képviselnek, szinte bárhova beilleszthető stílusuk révén praktikus kiegészítői lehetnek a konyhának, fürdőszobának, de akár a nappalinak, hálószobának vagy az előszobának is. A rattanbútorok mellé kiváló, de egyéb más típusú berendezésekhez is elhelyezhető, e termékek általában bézs és barna árnyalatokban érhetők el.

Ezzel szemben a ládák a szivárvány minden színében megtalálhatók, minden láda füllel van ellátva, így viszonylag könnyen mozgatható, még megrakott állapotában is. Az összecsukható rekeszek nagyon népszerűek a vásárlók körében, mert használaton kívül egészen kis helyen elférnek, igazából csak akkor szükséges szétnyitni őket, amíg valamilyen funkciót látnak el.

A maximális térkihasználás érdekében, ha van helyünk a mennyezet és a szekrény teteje között, akkor oda is tudunk helyezni például rattanhatású ládákat, amelyek kiváló tárolói lehetnek ritkán használatos tárgyainknak. A berendezéshez színben és stílusban alkalmazkodó ládában rengeteg dolgot el tudunk helyezni, főleg, ha a négyzet vagy téglalap alapú modelleket választjuk.

A konyhai pakolást, rendtartást is nagyban segítheti egy-egy láda beszerzése. A polcokon vagy a szekrény alján elhelyezett láda vagy rekesz megkönnyítheti a konyhai eszközök különválasztását, a konyhai kellékek rendszerezését és elérhetőségét.

A fürdőszobai kellékek, ruhák, törölközők is elhelyezhetők egy-egy ládában. Egy szép fürdőszoba rendezett, és minden könnyen elérhető benne. Ha szeretnénk, hogy eszközeink kéznél legyenek, de mégsem szétpakolva a helyiségben, akkor a ládák ebben segítségünkre lehetnek. A ritkán használt tisztítószereknek, vegyszereknek is kinevezhetünk egy kisebb méretű ládát, megkönnyítve ezzel a takarítás folyamatát, az eszközök elérhetővé, logikusan követhetővé válnak.

Vannak egészen alacsony rekeszek és ládák is. Ezeket akár az ágy alá helyezve: tárolási felületeket tudunk kialakítani. A nagyobbak akár kisebb párnák tárolására is alkalmasak. Az ágy alá helyezett ládák könnyen elérhetők, mégis ritkán használatos eszközeinket javasolt elhelyezni bennük, mert kényelmetlen az ágy alá bújva rendszeresen keresgélni kedvenc tárgyainkat.

A ládák tetejére fedeleket tudunk vásárolni. Olyan dolgok tárolásánál lehet ez hasznos, amelyeket meg szeretnénk védeni a portól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől.

A fedél mellett szintén hasznos tartozékai lehetnek ládáinknak és rekeszeinknek a termékek alján elhelyezett görgők, azaz kis kerekek. Ezekkel a kiegészítőkkel könnyen és gyorsan tudjuk mozgatni a ládákat, ugyanis a nagy űrtartalmú modellek nagyon nehezek, amikor teljesen megrakjuk őket, szabadon aligha lehet mozgatni őket.

Vásárláskor alaposan olvassuk el a termékismertetőt! A terméktájékoztatón feltüntetik a láda, illetve rekesz súlyát, szélességét, hosszát és magasságát, űrtartalmát és színét. Az elhelyezni kívánt tárgyak érzékenységét illetően választhatunk ládák vagy rekeszek közül.

Minden esetben tájékoztatnak bennünket a maximális terhelhetőségi értékekről. Nagyon fontos, hogy a megvásárolt ládákat és rekeszeket ne terheljük túl, ne menjünk a határérték fölé, mert megrepednek, alakjukat vesztik, vagy akár szét is törhetnek!

Nagyon praktikus lehet a mindennapi használat során, ha a különböző tárgyakat csoportosítva más-más színű ládában tároljuk. Így nem kell túl sok időt szánni a keresgélésre, csupán azt kell megjegyezni, hogy a papírjaink melyik színű ládában találhatók, vagy épp a szezonális, ősszel elrakott nyári lábbeliket tavasszal melyik ládából húzzuk elő.

Válogassunk hát kedvünkre a gazdag termékkínálatból! Nézzünk körül a TÁROLÁS menüpont alatt, és válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő terméket!