Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Szortimenter és csavartartó

Megtekintés Rács Lista

19-19/19 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

19-19/19 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

SZORTIMENTER ÉS CSAVARTARTÓ

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában a műhelyberendezések alatt találjuk meg a szortimentereket és csavartartókat, a műhelyberendezések és munkapadok, műhelyszekrények, fali szerszámtároló rendszerek, szerszámtartók, szerszámosládák és kocsik, állványok és bakok mellett.

Megesik, hogy nem találsz semmit a műhelyben? Eluralkodik a káosz a szerszámaid között? Ennek úgy tudsz véget vetni, ha néhány segédeszközt beszerezve, – gondolok itt szortimenterre és csavartartóra – pár egyszerű trükkel rendet teremtesz a káoszban.

Sok újévi fogadalom elhangzik január elsején, sokan többek között azt is megfogadjuk, hogy az adott évben nagyobb gondot fordítunk a rendre, precízebbek és pontosabbak leszünk.

Az ünnep elmúltával máris elkezdjük a rendteremtést, de nem mindegy, hogyan. Ha nem megfelelő eszközöket hívunk segítségül, akkor fennáll annak a veszélye, hogy még inkább elhatalmasodik a káosz. Elkezdeni mindig a legnehezebb a rendrakást, de ha birtokunkban vannak a megfelelő tárolók, akár élménnyé is válhat a szerszámok rendezgetése.

Először is, mitől lesz szépen rendezett egy műhely? A tárolóktól, szortimenterektől és csavartartóktól, amelyekbe szépen belehelyezed a szerszámokat.

A jó szortimenter és csavartartó kialakítása egyszerű, nem kell kimunkáltnak, cikornyásnak és díszesnek lennie, minél egyszerűbb, annál jobb, mert gyorsan és egyszerűen el lehet benne helyezni a szerszámokat, első és legfontosabb feladata az, hogy tároljon, nem az, hogy díszítsen. Emellett erősnek is kell lennie, ugyanis sokszor igen nehézzé válik egy doboz a nehéz szerszámok, vagy akár a sok apró csavar súlya alatt.

Nem elég csupán beszerezni a szortimentereket és csavartartókat, rendszert is kell teremteni elhelyezéskor. Mindenki ismeri a saját munkaszokásait, nagyjából tisztában van vele, hogy melyek azok a szerszámok, amelyeket leggyakrabban használ. A műhely használója tudja azt is, hogy melyik szerszámnak mekkora hely kell. A használat során idegesítő lehet, ha valamelyik csavartartó vagy szortimenter elérhetetlen, vagy esetleg kiborul tartalmával együtt, csak amiatt, mert nem megfelelő helyre helyezted el.

Legjobb, ha még vásárlás előtt összeírod, mit akarsz tárolni, és azt is, hogy ezek mekkora helyet foglalnak el.

Hasznos tulajdonsága lehet a tárolóknak az átláthatóság. Ez jellemzően a kisebb, könnyebben elkeveredő eszközöknek jó, a nagyobb darabokat vagy pakold polcokra, vagy, az átláthatóság érdekében, tedd átlátszó műanyag dobozokba, így hosszas keresgélés és turkálás nélkül is hamar meg tudod találni azokat.

Válasszuk hát külön egy kis időre, a tisztánlátás érdekében, a szortimentert a csavartartótól! A szortimenterek között megkülönböztethetünk fali dobozt, ez egy falra is szerelhető tároló, így helytakarékos. Műanyagból készül, így könnyű. A fiókok, természetesen, kivehetők és átlátszók.

Vannak acéllemezből készült szortimenterek is. Ezek fogantyúval ellátott fémkofferben helyezkednek el, kétszintes, műanyag fiókokat tartalmazó rész van a kofferben. Ebben a szerszámok biztonságos tárolására is lehetőségünk nyílik, ugyanis zárható a táska.

A szintén táskára emlékeztető, műanyag szortimenterről is ejtsünk néhány szót! Ezek inkább összecsukható dobozok, amelyek szerszámok tárolására kiválóan alkalmasak. Amikor lezárjuk a dobozt, akkor a kis rekeszek, azaz tárolók nem tudnak elmozdulni. Ezek többnyire olyan mesterek kellékei lehetnek, akik apró szerszámokat és kellékeket használnak barkácsolás vagy munkavégzés során. Szerszámot nem tartalmaz!

Nagyon praktikus és népszerű termék a szerszámos dobozba helyezhető kiegészítő, amivel mi magunk tudjuk elválasztani egymástól a dobozban lévő teret tetszőlegesen. Ezzel a műanyagból készült, egyszerű kiegészítővel mi magunk tudjuk megrendezni tárolónk belterét.

Mint tudjuk, az apró csavarok elgurulnak, elvesznek, kiborulnak. Ennek elkerülése érdekében jöttek létre a csavartartó dobozok, amelyekből mára már nagyon gazdag árukínálat áll a vásárlók rendelkezésére. Emiatt van vagy kell, hogy legyen csavartartó doboz minden házban vagy műhelyben.

Természetesen, ha szükséges, egyszerre akár több csavartartó doboz is rendelkezésre állhat, így növelve az esélyét a rend megteremtésének. A BAUHAUS szakáruházak és webshop oldalán egyszerre többféle doboz között is válogathatunk, mégpedig úgy, hogy egyéni igényeket szem előtt tartva kiválasztjuk a nekünk leginkább tetszőket.

Rendelés vagy vásárlás előtt mindenképpen vegyük figyelembe az elvárásainkat, mennyi csavart szeretnénk tárolni, milyen gyakorisággal használjuk majd ezeket, így már könnyű lesz kiválasztani a minden szempontból tökéletes csavartartó doboz példányokat.