Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Szerszámos láda és kocsi

Megtekintés Rács Lista

1-9/64 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/64 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

SZERSZÁMOS LÁDA ÉS KOCSI

Valójában egy mozgatható műhely a szerszámos láda: bárhova magunkkal vihetjük a szükséges szerszámainkat, mindezt magas fokú védelem mellett. Mobilisak, stabil külsővel rendelkeznek, az éleket megerősítések védik, a belsőt pedig sok esetben kipárnázott felület borítja. Az alumíniumkofferektől kezdve a szerszámosládákig, egészen a szerszámos kocsival bezáróan: hatalmas a választék.

Miért annyira népszerűek az alumíniumkofferek és -boxok? Mire használható a szerszámos kocsi? Mit tárolhatunk egy szerszámosládában?

PRAKTIKUS, RENDSZEREZŐ: A SZERSZÁMOSLÁDA

A szerszámosláda elválaszthatatlan a jó mester képétől, aki ennek köszönhetően mindig magánál hordhatja a legfontosabb munkaeszközeit. Egy profi, megbízható láda valóban a legkényelmesebb szállítási módja a munkaeszközeinknek. Már számos méretben elérhető, a szerszámok mennyiségétől és jellegétől függően. Alapanyaga változó, a minőségi műanyag mellett megtaláljuk az acél- és az alumínium-kivitelezéseket is. Belső része rendkívül praktikus, sokszor a rendezőtálcák és -falak igény szerint alakíthatók, sőt, akár ki is vehetjük, amikor nincs rá szükségünk.

A kombinálható szerszámosládák különösen hasznosak, akár nagyobb belső térrel is rendelkezhetnek a magasabb gépekhez. Legtöbbször kerekek és kihúzható fogantyú segítik a láda mozgatását, hogy a nagyobb súlyú eszközöket is könnyedén szállíthassuk.

KÖNNYŰ ÉS STABIL: A SZERSZÁMOS KOFFER

A színpadépítésnél jellegzetes, szembetűnő tároló az éleknél alumíniummal, a sarkokon pedig acélgolyóval megerősített, szürke színű box. A könnyű szállítás megoldása stabil zárral kiegészítve, és bélelt, hatalmas belső tárolóval. A szállítóbox elsősorban zenészeknek tökéletes. Ugyanilyen stabil külsővel és alakítható béléssel készülnek a kisebb méretű, kifejezetten szerszámoknak vagy érzékenyebb műszaki cikkeknek szánt kofferek.

Az alumínium önmagában is könnyűvé teszi a szállítást. A komfortérzetet tovább fokozzák az ergonomikus, rugalmas kialakítású fogantyúk, hogy akár napi szinten is megerőltetés nélkül használhassuk. Ezek a szerszámos kofferek elsősorban érzékenyebb műszaki cikkek, szerszámok védelmében bizonyítanak kiemelkedően. Például egy profi fotóeszköz vagy kamera alumíniumkofferét saját igényeinkhez szabhatjuk: a belsejében elhelyezkedő szivacsbetétet úgy vágjuk, alakítjuk, ahogyan szeretnénk. Pontosan ráméretezhetjük az eszközünket, így a szivacs teljes mértékben óvni fogja a belsőben elhelyezett szerkezetet. Alkalmas még a különösen érzékeny eszközök biztonságos szállítására is, a mérőeszközökhöz ideális beszerezni.

El tudjuk képzelni ezt a profi szerszámosládát, mondjuk, piros színben? Vagy akár a kevésbé népszerű sárga festésben? Most már a szürkén túlra is láthatunk, ha szerszámos koffert rendelünk. Akár kék vagy zöld változatban is megtaláljuk. Valljuk be, sokkal tetszetősebb és vidámabb a szürke árnyalatnál egy vidám, dinamikus megoldás. Már a fényképezőgépünknek is választhatunk kék színt, nem kötelező a megszokott halovány, matt színezésnél maradni.

Megtapasztaltuk az alumíniumkofferek megbízható könnyedségét? Akkor érdemes megnéznünk egy kofferszettet is. A 3 az 1-ben kiszerelés, egymásba helyezve, praktikusan tárolható, a kis, a középső és a nagy doboz így nem igényel nagyobb helyet. Sarok-megerősítésekkel még nagyobb stabilitást nyújtanak. Anyaguknak köszönhetően alkalmasak a napi szintű használatra.

MOBILIS ÉS MUNKAFELÜLET: A SZERSZÁMOS KOCSI

A szerszámok rendszerezéséhez tökéletesek a fiókos megoldások, ezek nemcsak tárolják, de védik is az eszközöket. A szerszámos kocsi azonban ennél is többet kínál: remek kiegészítéseknek köszönhetően bármikor arrébb tolhatjuk, áthelyezhetjük. A kerekes megoldás nagyfokú függetlenséget kínál a műhelyen belül. A mobilis szerszámtárolók fékkel is rendelkeznek, hogy elmozgatás után újra stabil helyzetbe kerüljenek. Ez a kivitelezés teszi lehetővé, hogy egyes darabok felszínén munkálatokat is végezhessünk: így lesz egyszerre tároló és aktív munkafelület egy szerszámos kocsi. A szerszámok pedig, a fiókoknak köszönhetően, gyorsan kézbe kerülhetnek, elég csak kihúznunk egy reteszt, és már elő is vehetjük a szükséges eszközt. Hobbibarkácsolóknak és szakembereknek is tökéletes. Az állítható magasság ugyanis minden helyzetben nagyon fontos: ezzel az egyszerű tulajdonsággal a szerszámos kocsi valójában a derekunk, sőt, a teljes testünket óvja a fáradságos hajolgatástól.

Robusztus külsejűek a szerszámos kocsik. Valóban tartós megoldásnak a rozsdamentes acél alapanyagú tekinthető, de már fémes kivitelezésben is számos előnnyel elérhető. Bizonyos darabok kulcszárat is tartalmaznak, ami magasabb fokú, biztonságos tárolást tesz lehetővé. Egy közös műhelyben például megnyugvással hagyhatjuk ott az értékes eszközeinket, hiszen egy hengerzáras megoldással megóvhatjuk az illetéktelen kezektől.

Kerekekkel ellátott tárolóra van szükségünk, amelyet a műhelyen kívülre is vihetünk? A hatalmas belterű, kerekes szerszámosláda mellett már gurulós szerszámosláda-szettek is elérhetők.