Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Műhelyszekrény

Megtekintés Rács Lista

7 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

7 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

MŰHELYSZEKRÉNY, HOGY MINDENNEK LEGYEN HELYE!

A különböző műhelyszekrények és szerszámszekrények kényelmes tárolást tesznek lehetővé, megelőzve ezzel a pakolással és keresgéléssel járó bosszúságot. A szerszámok és eszközök között kutakodni idegőrlő feladat, de szerencsére nem kell ezzel bajlódnunk, ha van egy jó műhelyszekrényünk.

Ha van egy megfelelő műhelyszekrényünk, minden egyes eszközünk és szerszámunk rendelkezésre fog állni, bármit egyetlen mozdulattal elérhetünk. Igazán jól hangzik… Persze csak abban az esetben igaz ez az állítás, ha a szekrényben meg is találjuk azt, amit keresünk. Ezért nem elég egyszerű szekrényeket használnunk; olyan megoldásra van szükségünk, ami megfelelő tárolórendszerekkel rendelkezik. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából megvásárolható műhelyszekrények ennek a feltételnek tökéletesen megfelelnek. A különböző fiókos és poncos elrendezések lehetővé teszik, hogy a legkülönfélébb szerszámainkat is elhelyezhessük, illetve olyan módon tárolhassuk őket, ahonnan könnyedén elővehetők. Persze, azt is tudnunk kell, hogy mindenkinek mások az igényei; más-más tárolási kapacitásra van szükségünk, különböző szerszámaink és készleteink vannak… Szerencsére a kínálatban sokféle tárolórendszerrel rendelkező műhelyszekrény található, így könnyedén megtalálhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelőt.

Ha van saját műhelyszekrényünk, nem is tudjuk elképzelni, hogy létezhettünk nélküle korábban. Egy műhelyszekrény, illetve szerszámszekrény nagyban megkönnyíti a munkánkat, hiszen a különböző eszközöket nem kell keresgélnünk, bármikor elővehetjük őket, majd a használatot követően ugyanolyan egyszerűen vissza is helyezhetjük őket a szekrénybe. Ilyen módon végre megszabadulunk attól a rendetlenségtől, ami korábban csak nehezítette a munkánkat a műhelyben.

Fontos megemlíteni, hogy a műhelyszekrény nem csupán kényelmi funkciókat szolgál, sokkal több ennél. A műhelyszekrény használatával védhetjük az értékes szerszámgépeinket és eszközeinket a nedvességtől és a portól. Sőt, az illetéktelenektől is elzárhatjuk őket, ha úgy kívánjuk.

Miután megfogalmazódott bennünk, hogy műhelyszekrényre van szükségünk, már csak arra a kérdésre kell választ adnunk, hogy milyet vásároljunk, melyik lesz a legszerencsésebb választás számunkra. Nem is gondolnánk, de viszonylag sok kérdésre kell választ adnunk annak érdekében, hogy a leginkább megfelelő műhelyszekrény mellett dönthessünk… Mindenekelőtt arra a kérdésre kell tudnunk a választ, hogy milyen szerszámokat és eszközöket szeretnénk tárolni a műhelyszekrényben… Ez egyáltalán nem könnyű kérdés, mert egy műhelyben, rendszerint, sokkal több eszköz található, mint ami befér egyetlen műhelyszekrénybe. Ilyenkor el kell döntenünk, hogy mit szeretnénk elhelyezni a szekrényben, vagy pedig két szekrényre lesz szükségünk. Természetesen a fizikai méretre is figyelmet kell fordítanunk, de talán ennél is fontosabb, hogy a fiókok, rekeszek és polcok elhelyezése számunkra ideális legyen. A belső felszereltséget is érdemes alaposan szemügyre venni, különösen abban az esetben, ha különleges igényeket támasztunk a műhelyszekrénnyel szemben.

Azt is érdemes szem előtt tartani, a szekrény polconként mekkora teherbírással kell, hogy rendelkezzen. A legtöbb szerszámgép nem könnyű, de nem is olyan nehéz, hogy gondot okozzon, egy csavarokkal vagy szögekkel telepakolt láda azonban rendkívül súlyos lehet. Ha nagy terhelésre számítunk, ellenőrizzük a kiszemelt műhelyszekrény terhelhetőségét!

Amennyiben mások által is látogatható műhelyben szeretnénk tárolni az eszközeinket, nagyszerű szolgálatot tehetnek a zárszerkezettel rendelkező műhelyszekrények. Noha egy értékszekrényt vagy széfet nem képesek helyettesíteni, az acéllemezből készült ajtók kellő védelmet biztosíthatnak az értékes szerszámaink részére is.

Érdemes szem előtt tartani azt is, hogy a műhelyben a különböző tárgyak gyakran sérülhetnek, karcolódhatnak… Emiatt remek szolgálatot tesznek azok a műhelyszekrények, amelyek karcálló felülettel rendelkeznek. Számos szekrény esetében a hátsó acélfal lyukacsos kiképzésű, amelybe horgok akaszthatók az ideális tárolása érdekében. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megvásárolható műhelyszekrények nagyszerű választást jelenthetnek számunkra. Ismerjük meg ezeket a termékeket, és válasszuk az igényeinknek leginkább megfelelő szekrényeket!