Csavarhúzó – Javítsd meg Te az apró hibákat!

A csavarhúzó nélkülözhetetlen eszköze egy műhely felszerelésének, de még a műhely nélküli háztartásokban is az egyik legnépszerűbb szerszám, ugyanis, ha nincs csavarhúzó, gyakorlatilag még a legkisebb javítási munkálatokkal is csak nehezen, vagy sehogyan sem tudunk megbirkózni.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában a csavarhúzók számos típusát meg tudjuk vásárolni. Szerelni mindig kell valamit, kérdés, hogy milyen kialakítású eszközzel foghatunk neki.

Javasolt akár egy egész készletet megvásárolni, ezek között találunk olyan csavarhúzókat is, amelyeknél a nyélen cserélni lehet a megfelelő fejeket. Így hamar elvégezhető mindenféle csavarozási tevékenység, szemmértékre látható, hogy az adott csavarhoz melyik él lesz a legmegfelelőbb. Hatékonyan és egyszerűen lehet dolgozni.

Azok a csavarhúzók, amelyek minőségi anyagból készülnek, megbízhatóan és tartósan használhatók, lassabban használódnak el, hosszú időre megoldhatjuk velük szerelési jellegű problémákat.

A csavarozási munkálatokat a szűk részeken is meg lehet oldani egy kiváló minőségű racsnis csavarhúzóval. Ez megvásárolható a csavarhúzókészlet részeként, vagy önmagában. Praktikus és könnyen használható, tárolása történhet a szerszámosládában, vagy akár az egész készlet részeként a lakás bármely szegletében, ahonnan bármikor elő lehet venni. A racsnis csavarhúzó készlet, mint ahogy a többi párja is, bármikor bővíthető.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában, természetesen, fáziskeresővel ellátott csavarhúzókat is vásárolhatunk, sok más típus mellett. A fáziskereső csavarhúzó olyan eszköz, amellyel megvizsgálhatjuk, hogy a vezeték áram alatt van-e, azaz mielőtt bárminemű munkálathoz hozzáfogunk, a segítségével ellenőrizhetjük, szavatoljuk a biztonságos munkavégzést.

A mai modern eszközöket, gépeket, bútorokat már nagyon sokféle csavarral látják el, éppen ezért a csavarhúzógyártásnak is igazodnia kell a megnövekedett, kiszélesedett igényekhez. Megtörténik, hogy egy-egy munkafolyamat során akár több különböző típusú csavarhúzóra lesz szükségünk, éppen ezért ideális megoldás a cserélhető bitekkel ellátott készlet, csak elővesszük a csavarhúzó szárát, kiválasztjuk a megfelelő élt, és egyetlen mozdulattal rögzítjük azt, máris használhatjuk a rendkívül hasznos szerszámot.

Bútorokhoz és egyéb javítási munkákhoz ideális megoldást nyújthat a derékszögű csavarhúzó. Ez a kézi csavarhúzó alkalmas hatszögletű bitek csavarhúzóként történő alkalmazására. A nyél szilárdan tartja a biteket így a munkavégzés könnyű és egyszerű. Attól különbözik a többi csavarhúzótól, hogy a fogantyúja 90°-os szöget zár be, ezáltal olyan helyekre is oda tudunk férni vele, ahová hagyományos, egyenes nyelű csavarhúzóval nem volna lehetséges.

Melyik a jobb nyél? Fix vagy racsnis nyelet válasszunk?

Akkor lehet zökkenőmentes a munkavégzés, ha a kezünkhöz igazodik a szerszámunk, csak így végezhető el a csavarozási folyamat biztonságosan és megbízhatóan. Az egyik legjobb tapadási felületet a gumis nyéllel ellátott csavarhúzók biztosítják, ezt a gyártók mind a fix-, mind pedig a racsnis nyél esetében alkalmazzák. A minőség mindkét esetben elengedhetetlen.

Válasszuk a minőséget, a BAUHAUS szakáruházak és webshop termékpalettáján mindkét típusú nyelet megtalálhatjuk. Azért kedvező a vásárlók helyzete, mert viszonylag alacsony áron, igen jó minőségű csavarhúzókat, vagy akár csavarhúzókészleteket be tudunk szerezni.

Minőségi csavarhúzó, de mit is mutat az ár valójában? Már akár két vagy három különböző fejjel rendelkező csavarhúzó birtokában is tudunk hatékonyan és eredményesen szerelni, mivel a komplikált, nagyobb szakértelmet és speciális szerszámokat igénylő munkát úgyis mesterre bízzuk, ha mi magunk nem vagyunk azok. Azonban az egyértelmű, hogy sokkal könnyebben tudjuk megoldani a különböző munkálatokat, ha több variációs megoldás áll a rendelkezésünkre, ezért érdemes a készlet megvásárlása mellett dönteni.

A csavarhúzó árak annak függvényében is változnak, hogy tartalmaz-e a készlet, vagy maga a csavarhúzó, valamilyen kiegészítőket. A gyakori használatnál rendkívül fontos, hogy a csavarhúzó kényelmes legyen, már ezért is megéri kicsit többet fizetni egy olyan darabért, ami nem töri fel tenyerünket, nem okozhat semmilyen fájdalmat munkavégzés közben.

A prémium minőségű csavarhúzó, természetesen, ár-érték tekintetében is magasabb kategóriát képvisel, de nagyobb szilárdsággal, ergonomikus fogantyúval rendelkezik, emellett nehezebben kopik, tartósabb és strapabíró.

Nagy előny az is, hogy egy ilyen készlettel hosszú időre megoldhatjuk a csavarhúzó problémáját, akár hosszú éveken keresztül sem kell foglalkozni a cserével, esetleg a készletünk bővítésével.

Card logos