Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Nyeles szerszámok

Megtekintés Rács Lista

1-9/164 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/164 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

NYELES KERTI SZERSZÁMOK

A szép kert alapos és gondos ápolást igényel. Ehhez a munkához elengedhetetlen a minőségi nyeles kerti szerszámok beszerzése. Ide tartoznak a lapátok, gereblyék, seprűk, ásók, gyümölcsfelszedők és gyümölcsleszedők, valamint kapák és talajlazítók. Magát a szerszámot a nyéllel együtt is be tudjuk szerezni, de, természetesen, lehetőségünk van megvásárolni külön a nyelet a szerszámtól és fordítva.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop árukészletében széles választékát találjuk a nyeles kerti szerszámoknak. Nézzük, milyen szempontokat kell figyelembe venni, hogy tartós és megbízható eszközöket tudjunk beszerezni!

Ha már van egy gyönyörűen kialakított kertünk, ne sajnáljuk a pénzt minőségi nyeles szerszámok, eszközök és kellékek megvásárlására. Egy jól megválasztott nyeles eszköz jelentősen leegyszerűsíti a munkafolyamatot, könnyebbé, egyszerűbbé varázsolja a kerti tevékenységeket.

A BAUHAUS kínálatában megtaláljuk többek között a jó minőségű gereblyéket, a hagyományos, talaj igazítására kialakított gereblyék mellett igen népszerűek az avar összegyűjtésére kiválóan alkalmazható könnyű gereblyék, vagy avarseprűk is. A hagyományos kerti gereblye általában acélból készült fejjel és fanyéllel várja vásárlóit. A gereblyézés, azaz a föld egyengetése, mellett használhatjuk növényi hulladék összegyűjtésére is.

A lapátoknak szintén számos fajtája megjelenik a nyeles kerti eszközök termékpalettáján. A hagyományos kerti lapát mellett, ami acélból készült fejet és fanyelet tartalmaz, jelen vannak az avargyűjtő lapátok is, ezekkel egyszerre nagy mennyiségű száraz levelet, avart tudunk markolni. Jellemzően erősek, strapabírók és tartósak. Itt kell megemlíteni a hólapátokat, amelyek egy teljesen külön csoportot képeznek a lapátok között, ugyanis ezek a termékek – lévén, hogy könnyű és lágy anyagot mozgatunk velük – teljesen más gyártási szempontok alapján készülnek, mint a hagyományos lapátok.

Az ásók is elengedhetetlen tartozékai a kertben végzett őszi és tavaszi munkálatoknak. A talaj lazítását legtöbb esetben ásóval tudjuk elvégezni, de ültetés során is ásót használunk. Megvásárolhatjuk egymagában, vagy a nyeles kerti szerszámkészlet egy darabjaként.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában a kiváló kapák között ki tudjuk választani a nekünk megfelelőt, ugyanis az ültetőkapák mellett gyomlálásra és a gaz kiirtására alkalmas kapákat tudunk beszerezni.

A nyeles szerszámok között szót kell ejtenünk a gyümölcsök szüretelését, összegyűjtését megkönnyítő eszközökről is. A teleszkópos nyelű gyümölcsfelszedők és gyümölcsleszedők megkönnyítik és leegyszerűsítik a szüretelést. Használatuk során megkíméljük az érzékeny gyümölcsöket az ütődéstől, így tovább frissek maradnak, és tárolhatók lesznek.

A seprű is egy nélkülözhetetlen eszköz a gondos és igényes kertészkedés során. Takarítás mind a házban, lakásban, mind a kertben és az udvarban, elképzelhetetlen seprű nélkül. A kiválóan kialakított, univerzális, mechanikus, elektromos és kerti seprűk között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

A kapákat leginkább a talaj felső rétegében használják gyomtalanításra és talajlazításra. A kapa feje derékszöget zár be a nyéllel. A fej formája különböző lehet. Az egyes kapaformák mindegyike más munkafolyamat elvégzésére alkalmas. Általában a szögletes kapák azok, amelyek legkönnyebben behatolnak a laza talajba. Puha talajon ideálisak.

A kemény, köves állagú talajok esetében leginkább a háromszög formájú kapa javasolt. A villás kapát általában gyomok eltávolításakor, gyökerek kiszedésekor használják.

Az ereszcsatorna-tisztító szett is a nyeles kerti szerszámok között kapott helyet. Erős műanyag sörték segítségével tisztítja a csatornát, úgy, hogy közben állítható dőlésszögű fejjel rendelkezik, a legmagasabb elérhető munkamagasság 5 méter. Teleszkópos nyéllel rendelkezik.

A talaj megmunkáláshoz ajánlják a méltán népszerű talajlazítót. Rendkívül egyszerű használni, tartós és erős anyagból készül. Anyagát illetően elmondhatjuk, hogy szénacélból készültek a fogai, a talaj levegőztetéséhez és lazításához kitűnően alkalmazható.

A teljesség igénye nélkül a fent megemlített nyeles kerti eszközök karbantartására, ápolására is gondolnunk kell. Használat után mindig megtisztítva, ha szükséges, akár megkenve tegyük el őket, így minden nyeles kerti szerszámunk tartós és strapabíró lesz.

Vásárláskor minden termék beszerzésekor legyünk körültekintők, egy-egy nyeles kerti szerszámot sokszor egy egész életre vásárlunk! A termékleírásokon megtaláljuk a részletes bemutatást, alapvető tudnivalókat az adott termék használatáról és funkciójáról. Válogassunk hát bátran a BAUHAUS szakáruházak és webshopok gazdag kínálatból!