Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Lakat

Megtekintés Rács Lista

10-18/66 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

10-18/66 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

A LAKAT, ÉS AMIT TUDNI ÉRDEMES RÓLA

Mindenki fontosnak tartja azt, hogy értékei biztonságban legyenek. Legyen szó tárgyakról vagy bármiről, ami fontos számunkra, akkor vagyunk igazán nyugodtak, ha biztos helyen, védve tudjuk ezeket tartani.

Mi a helyzet az otthonunkban lévő értékekkel, amelyeket nem vihetünk magunkkal, ha nem tartózkodunk otthon? Ilyen esetekben van szükségünk biztonságok helyiségekre, amelyeket bezárunk, lakattal védünk. Hogy maximális biztonságban tudjuk értékeinket, szükségünk van egy jó minőségű lakatpántra, lakatszemre és egy jó minőségű lakatra. Amennyiben valamelyik e három közül gyengébb minőségű, a védelem szintje is alacsonyabb lesz. Értékeink védelme és saját nyugalmunk érdekében ügyeljünk a megfelelő minőségű termék megvásárlására.

A LAKATPÁNT

A lakatpánt kiegészítő védelmet nyújt az illetéktelen behatolással szemben. Olyan esetekben használjuk, amikor az ajtólap és az ajtókeret egy síkban van. Lakatpánt és lakatszem kiválasztásánál nagyon fontos, hogy a lakatszem átmérője valamennyivel nagyobb legyen, mint a lakatkengyel átmérője. Ellenkező esetben a lakatkengyelt nem fogjuk tudni átdugni a lakatszemen. Igyekezzünk jó minőségű darabokat választani ezekből, ezzel is növelve értékeink biztonságát. A lakatpánt korrózióálló, rozsdamentes acélból készül.

KENGYELVÉDETT LAKATOK

A kengyelvédett lakatok erős korróziós környezetre vannak kifejlesztve. A rozsdamentes acél test eltakarja a kengyel szárát, így lecsökkentve az esélyt a támadható felületre. Az elrejtett kengyelnek köszönhetően nagyobb védelmet nyújt a vágás, fűrészelés és feszítés ellen. Mivel ellenállása nagy, kitűnően véd az időjárás és a környezet viszontagságai ellen. Tökéletes megoldás alagsori, vízparti és pincehelyiségekben történő használat