1. JKH - fellépő (acél, 2-es)
  9 990 Ft 
  Részletek
 2. STABILOMAT SAFELINE - alumínium fellépő (2x2 fokos)
  9 790 Ft 
  Részletek
 3. STABILOMAT NORMAT - extra lapos alumínium fellépő (3 fokos)
  13 590 Ft 
  Részletek
 4. STABILOMAT PROFILINE - gurítható alumínium fellépő (2x2 fokos)
  13 290 Ft 
  Részletek
 5. KÜPPER 7204 - szerszám akasztó szerszámtartó falhoz 60mm (4db)
  2 290 Ft 
  Részletek
 6. BAUHAUS - acéllemez szortimenter (23box)
  10 690 Ft 
  Részletek
 7. KÜPPER 7205 - szerszám akasztó szerszámtartó falhoz 35mm (4db)
  2 290 Ft 
  Részletek
 8. STABILOMAT BASICLINE - alumínium fellépő (3 fokos)
  13 490 Ft 
  Részletek
 9. STABILOMAT NORMAT - extra lapos alumínium fellépő (2 fokos)
  10 990 Ft 
  Részletek
 10. STABILOMAT PROFILINE - gurítható alumínium fellépő (2x3 fokos)
  21 590 Ft 
  Részletek
 11. KÜPPER 7207-1 - nyeles szerszám tartó (5db)
  2 290 Ft 
  Részletek
 12. KÜPPER 7203 - szerszám akasztó szerszámtartó falhoz 75mm (4db)
  2 290 Ft 
  Részletek
 13. KÜPPER 7207-2 - nyeles szerszám tartó (5db)
  2 290 Ft 
  Részletek
 14. STABILOMAT BASICLINE - alumínium fellépő (2 fokos)
  10 690 Ft 
  Részletek
 15. GRIPPER - kerti kesztyű (8, fukszia, rózsaminta)
  2 290 Ft /csomag
  Részletek
 16. KÜPPER 7207-3 - nyeles szerszám tartó (5db)
  2 290 Ft 
  Részletek
 17. GRIPPER - kerti kesztyű (7, fukszia, rózsaminta)
  2 290 Ft /csomag
  Részletek
 18. GRIPPER - kerti kesztyű (8, zöld, rózsaminta)
  2 290 Ft /csomag
  Részletek
 19. GRIPPER - kerti kesztyű (6, fukszia, rózsaminta)
  2 290 Ft /csomag
  Részletek
 20. GRIPPER - kerti kesztyű (9, fukszia, rózsaminta)
  2 290 Ft /csomag
  Részletek
 21. GRIPPER - kerti kesztyű (7, zöld, rózsaminta)
  2 290 Ft /csomag
  Részletek
 22. GRIPPER - kerti kesztyű (9, zöld, rózsaminta)
  2 290 Ft /csomag
  Részletek
 23. GRIPPER - kerti kesztyű (6, zöld, rózsaminta)
  2 290 Ft /csomag
  Részletek
 24. JKH - fellépő (acél, 1-es)
  5 490 Ft 
  Részletek
 25. STABILOMAT PROFILINE - alumínium fellépő (2x3 fokos)
  19 990 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Szerszám és tárolás

Szerszám és tárolás kategóriában a BAUHAUS szakáruház és webshop kínálatában kézi szerszámokat, kerti szerszámokat, emelő és taroló eszközöket, valamint polcokat, létrákat, munkaállványokat, műhelyberendezéseket, munkaruhákat, munkavédelmi eszközöket és biztonsági berendezéseket találunk.

Hagyományosan a szerszámok alatt azokat a szerszámokat értjük, amik megtalálhatók minden műhelyben. Ezek általában a csillagcsavarhúzó, lapos fejű csavarhúzó, kombinált fogó, csípőfogó, villáskulcs készlet, imbuszkulcs készlet stb.

A kézi szerszám, funkcióját tekintve, nem más, mint különböző munkadarabok, anyagok megmunkálására használható eszköz. A kézi szerszám lényege, hogy a szerszám használójának olyan fizikai képességet biztosít, amellyel a felhasználó, természeti adottságai miatt, egyébként nem rendelkezik.

A kerti szerszámok is ide tartoznak, mindannyian tudjuk, hogy a szép kert alapos és gondos ápolást igényel. Ehhez a munkához elengedhetetlen a minőségi kerti szerszámok beszerzése. Ide sorolhatjuk a metszőollótól kezdve az ásót, kapát, gereblyét, különböző lapátokat, baltát, permetezőket stb.

Az emelés és szállítás eszközeiről elmondhatjuk, hogy mindegyike a gyorsabb, egyszerűbb anyagmozgatást és emelést hivatott biztosítani, azonban a szállítani kívánt anyagok súlya, típusa döntő abban, hogy ki tudjuk választani valójában a nagy kínálatból, mire is van igazán szükségünk.

Az igazán jól kialakított és hasznos tárolókban hosszútávon is elhelyezzük dolgainkat, akár bútorainkat is kiegészíthetik, vagy bútorként használhatók. Rengeteg szín, forma és anyag közül választhatunk, akár esztétikai funkcióval is rendelkeznek, de legfőbb szerepük a ritkán használatos tárgyak elhelyezése, elrejtése, tárolása. A tárolás kategóriában minden esetben hasznos tárolóeszközöket vásárolhatunk a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából.

A polcokat és konzolokat is itt tudjuk megtalálni. A polcokon különféle tárgyakat tudunk elhelyezni, így felszabadítva lakásunk zugait az egymás hegyén-hátán halmozódó kacatoktól, könyvektől, dísztárgyaktól. Mielőtt rászánjuk magunkat a polcok és konzolok kiválasztására, beszerzésére, tudnunk kell, mit szeretnénk tárolni rajtuk.

A létrák és munkaállványok is hasznos eszközei a mindennapi életünknek. A tárgyak magasban történő elhelyezése, a magasan elhelyezett tárgyak csak ezen segédeszközök használatával lehetséges.

Műhelyberendezési eszközök széles választéka is itt található a szerszám és tárolás kategória alatt. Munkapadot, műhelyszekrényt, szerszámtárolókat, szerszámosládákat, kocsit és állványokat tudunk itt beszerezni.

A munkaruhák és munkavédelmi eszközök is ide tartoznak. Ezek minden darabja a biztonságos munkavégzést, a kellő biztonságot szolgálja felhasználóik számára. A sisaktól a munkavédelmi cipőig szinte bármit beszerezhetünk.

Láthatjuk tehát, hogy szerszám és tárolás kategóriában is nagyon gazdag a termékpaletta, számos hasznos termék közül válogathatunk, azonban a gazdag kínálatból fontos a nekünk leginkább megfelelő eszköz kiválasztása és megvásárlása.

Miután sikeresen kiválasztottuk és megvásároltuk az itt talált termékeket, nem marad más hátra, mint élvezni a szerszámok és tárolók adta előnyöket. Válogassunk pénztárcánkkal és igényeinkkel összhangban!

Card logos